ΣΚΥΛΟΣ

ΕΤΗ: 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η χρονικά αυτή θα φέρει κάποια προβλήματα και πισωγυρίσματα στα ζευγάρια, που θα οφείλονται κυρίως σε επικοινωνιακά προβλήματα. Η συνειδητοποίηση της πηγής του προβλήματος μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις διαφωνίες και να επαναφέρετε τις ισορροπίες, μέσα από τον ειλικρινή διάλογο. Η συμφιλίωση μέσα από έναν έντιμο συμβιβασμό είναι προτιμότερη από την διαρκή αντιπαράθεση.  Πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την κοινή σας πορεία, καλό θα ήταν να πάρετε αποστάσεις από τα τεκταινόμενα και να εκτιμήσετε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Η επιθυμία σας να προσφέρετε βοήθεια στους γύρω σας μπορεί να σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε σε πολιτικές ομάδες ή κόμματα, μια κίνηση με πολλαπλά μελλοντικά οφέλη.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Επαγγελματικά σχέδια και οικονομικά project δεν θα προχωρήσουν εύκολα, τουλάχιστον όχι δίχως μεγάλη προσπάθεια. Αυτή η χρονιά ωστόσο είναι προπαρασκευαστική για ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και υπομονετικοί, καθώς τα πισωγυρίσματα στον επαγγελματικό τομέα έχουν περισσότερο εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ώστε να θωρακιστείτε καλύτερα και να είστε έτοιμοι για την επαγγελματική εκτίναξη σας. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι ανταμοιβές των προσπαθειών σας. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα πλάνα σας και κοιτάτε μόνο μπροστά. Δεν είναι εποχή για ανταγωνισμούς, έχθρες και έριδες, γι αυτό διατηρήστε χαμηλό προφίλ.

 

ΥΓΕΙΑ

Οι γεννημένοι την χρονιά του Σκύλου έχουν φυσική δύναμη, αλλά μια εύθραυστη πνευματική και συναισθηματική φύση. Η έλλειψη πίστης και αυτοπεποίθησης καταντά εμμονική. Τα ευαίσθητα σημεία του σώματος σας είναι τα νευρά, οι γοφοί, το αναπαραγωγικό σύστημα και η επιδερμίδα σας. Η πίεση της στιγμής μπορεί να σας βγάλει από την πορεία σας, κάτι που φέρνει και φυσική κόπωση. Χρειάζεται περισσότερη πίστη στις δυνάμεις σας και εξοικονόμηση ενέργειας για να καταφέρετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …