Σκύλος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Σκύλος 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Σκύλου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται ακολούθως, στις οποίες αναγράφεται το στοιχείο που κυριάρχησε το έτος της γέννησης σας.

Έτος                           διάστημα                                στοιχείο

2018               16.02.2018 – 04.02.2019                γη

2006               29.01.2006 – 17.02.2007                φωτιά

1994               10.02.1994 – 30.01.1995                ξύλο

1982               25.01.1982 – 12.02.1983                νερό

1970               06.02.1970 – 28.01.1971                μέταλλο

1958               18.02.1958 – 07.02.1959                γη

1946               02.02.1946 – 21.01.1947                φωτιά

1934               14.02.1934 – 03.02.1935                ξύλο

Σκύλος 2023 – Γενική επισκόπηση

 Το έτος του υδάτινου Λαγού, το 2023, θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για το ζώδιο σας. Θα απολαύσετε εξαιρετική τύχη και η μοίρα θα σας ανταμείψει με ευχάριστες εκπλήξεις. Η εύνοια αυτή θα επεκταθεί σε διάφορους τομείς της ζωής σας, όπως είναι η καριέρα, τα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας. Μικρά προβλήματα θα παρουσιαστούν στην πορεία του έτους, τίποτε όμως που να μην μπορείτε να διαχειριστείτε με σχετική ευκολία. Εάν είστε εργατικοί και τολμηροί, διαχειριζόμενοι με υπευθυνότητα τα νέα έργα που θα προκύψουν, τότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.

Χρησιμοποιήστε το μυαλό αλλά και την εμπειρία σας όταν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, μη επιτρέποντας το συναίσθημα να πάρει το πάνω χέρι. Η εμπεριστατωμένη μελέτη των περιστάσεων πριν από κάθε σημαντικό βήμα θα σας επιτρέψει να προσαρμοστείτε σχετικά εύκολα σε οποιεσδήποτε συνθήκες επικρατούν, θα διαδραματίσει όμως σημαντικό ρόλο και στην βελτίωση των σχέσεων σας με τους γύρω σας.

Πνευματικά θα γίνεστε όλο και πιο δυνατοί την χρονιά του υδάτινου Λαγού και συναισθηματικά όλο και πιο συνετοί και συγκρατημένοι. Το έτος του Λαγού σας ευνοεί σκανδαλωδώς και θα φροντίσει να απολαύσετε άνεση, αυξάνοντας παράλληλα και τα ακτινοβολία σας. Μην αμφιβάλετε ούτε λεπτό για τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας, γιατί ήρθε η ώρα να λάμψετε.

Στον χώρο εργασίας θα έρθουν αλλαγές μέσα στην χρονιά, επειδή όμως είστε πρακτικά και λογικά άτομα, δεν αναμένεται να αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα, ούτε και να κάνετε λανθασμένες επιλογές. Είστε παθιασμένοι με την δουλειά σας και μέσα στην χρονιά θα μπορείτε εύκολα να μετουσιώσετε μια ιδέα σε πράξη. Προσοχή όμως στους συνεργάτες σας, γιατί δεν είναι όλοι τόσο χαρούμενοι με την επιτυχία σας. Στην προσωπική σας ζωή, οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το κατάλληλο άτομο και να κάνετε μια νέα αρχή. Για αρκετούς επίσης, είναι προ των πυλών ένας γάμος.

Σκύλος 2023 – Καριέρα

 Δεν αναμένονται δραματικές μεταβολές σε επίπεδο καριέρας μέσα στην χρονιά, εκτός και αν το επιδιώξετε εσείς. Εάν όχι, θα είναι τα πάντα προβλέψιμα και μάλλον ρουτινιάρικα. Βελτιώστε τις επαφές σας με προϊσταμένους και αφεντικά και εμπιστευθείτε τους τις ιδέες σας για βελτίωση της παραγωγής ή για νέα προϊόντα. Κάποιοι από εσάς ίσως να διοριστούν υπεύθυνοι ενός έργου μέσα στην χρονιά, να προαχθούν ή να σταλούν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι για να βελτιώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους.

Με την ολοκλήρωση του έργου που σας έχει ανατεθεί υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να σας κάνουν μια μισθολογική αύξηση. Είναι όμως και μια χρονιά που μπορεί κανείς να ιδρύσει την δική του επιχείρηση ή να ξεκινήσει την δική του δουλειά. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είστε εάν η δουλειά που ξεκινάτε έχει σχέση με δημιουργικότητα, σχέδιο ή αντίκες! Η δικής σας επαγγελματική προσπάθεια που μπορεί να ξεκινήσετε φέτος, θα ανοίξει την πόρτα σε ένα οικονομικά σταθερό μέλλον.

Σκύλος 2023 – Οικονομικά

 Η κρίση που σας ταλαιπώρησε αρκετά χρόνια ευτυχώς έχει παρέλθει για το ζώδιο σας. Δεν είναι όμως η κατάλληλη χρονική περίοδος να ξεκουραστείτε και να επαναπαυθείτε. Αντίθετα, τώρα θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες και να παλέψετε με όλες σας τις δυνάμεις. Δουλέψτε σκληρά, και κυρίως προσέξτε τους συνεργάτες σας. Όσο πιο λογικοί και πρακτικοί είστε στις αποφάσεις σας, τόσο πιο γρήγορα θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας και τόσο πιο μεγάλα θα είναι τα κέρδη σας. Μην επενδύετε χρήματα σε οτιδήποτε δεν εγγυάται ασφάλεια και υψηλή κερδοφορία. Εάν αναλάβετε ρίσκα, θα χάσετε απλά τα χρήματα σας.

Μετά από χρόνια οικονομικής λιτότητας θα θέλετε τώρα να απολαύσετε τους καρπούς της επιτυχίας σας και να ζήσετε λίγο πιο πολυτελώς. Μην σας κυριεύουν οι πειρασμοί, γιατί δεν έχετε φτάσει ακόμη οικονομικά στο σημείο, που θα μπορούσατε να ξοδέψετε αλόγιστα χωρίς να υποστείτε τις συνέπειες. Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για τα οικονομικά σας, ένα χρονικό διάστημα που τα χρήματα θα έρχονται με αξιοζήλευτα σταθερούς ρυθμούς. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση, ειδικά εάν έχετε την δική σας επιχείρηση.

Σκύλος 2023 – Συναισθηματικά

 Το πρώτο τετράμηνο του νέου έτους δεν αναμένονται συνταρακτικές αλλαγές στην ζωή των παντρεμένων ή των δεσμευμένων.  Όλα θα κυλήσουν ομαλά, θα είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και το κυριότερο, θα έχετε μια πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ σας, που θα αποτρέπει παρεξηγήσεις και έριδες. Οι ελεύθεροι μπορούν μέσα στο διάστημα αυτό να πραγματοποιήσουν μια μοιραία γνωριμία και να ερωτευτούν κεραυνοβόλα. Είναι κάτι που δεν περίμεναν ποτέ να τους συμβεί, αλλά πολλοί θα το ζήσουν.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι ένα διάστημα συναισθηματικό και ρομαντικό. Οι δεσμευμένοι θα μοιράζονται με την κάθε ευκαιρία τα συναισθήματα τους με το ταίρι τους και θα έχουν πολλές αυθόρμητες ρομαντικές αποδράσεις ή εξόδους. Όσοι βρίσκονται σε μια νέα σχέση, ερωτευμένοι με τον σύντροφό τους, θα είναι ιδιαίτερα πιστοί στο ταίρι τους. Οι ελεύθεροι θα αισθάνονται έντονα την έλλειψη ενός συντρόφου το διάστημα αυτό, ας μην κάνουν όμως επιπόλαιες επιλογές, μόνο και μόνο για να μην είναι μόνοι. Κάτι καλό θα έρθει και για σας.

Στα τέλη του καλοκαιριού και στις αρχές του φθινοπώρου κυριαρχεί  ρουτίνα στην συναισθηματική σας ζωή και εκεί είναι που θα πρέπει να επιστρατεύσετε την εφευρετικότητα σας, για να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα. Όλα εξαρτώνται από εσάς και τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να βαλτώσει η σχέση και θα χρειαστεί αργότερο πολύ περισσότερη δουλειά για να ισορροπήσει και πάλι. Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να δείχνετε την αγάπη σας με λόγια και έργα, για να μην γεννηθούν αμφιβολίες στο μυαλό του συντρόφου σας. Για τους αδέσμευτους υπάρχει το ενδεχόμενο μιας γνωριμίας, θα πρέπει όμως να αφήσουν τις ψευδαισθήσεις και τις ονειροπολήσεις κατά μέρος και να συντονιστούν με την πραγματικότητα.

Το υπόλοιπο φθινόπωρο και οι αρχές του χειμώνα θα είναι μια ομαλή και ήρεμη περίοδος. Οι ερωτευμένοι δεν θα  έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν για τον σύντροφό τους, ούτε θα υπάρχουν αιτίες για προστριβές και εντάσεις. Τρυφερότητα, πάθος και αρμονία θα κυριαρχούν στις ζωές των δεσμευμένων. Οι ελεύθεροι δεν θα θέλουν να αλλάξουν τίποτε στην ζωή τους, τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Θα απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, τις γνωριμίες και τις εφήμερες ερωτικές τους επαφές και θα νοιώθουν καλά με τον εαυτό τους και τον τρόπο ζωής που έχουν διαμορφώσει. Άλλωστε οι σχέσεις  έχουν απαιτήσεις και ευθύνες και δεν αισθάνονται ακόμη έτυμοι για ένα τέτοιο βήμα.

Σκύλος 2023 – Υγεία

 Δεν υπάρχου ιδιαίτερες ανησυχίες που να αφορούν την υγεία σας μέσα στο 2023. Θα πρέπει να θέσετε όμως σαν προτεραιότητα σας τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, ούτως ώστε να προλάβετε κάτι στην αρχή. Την μεγαλύτερη πίεση θα την δεχτεί το νευρικό σας σύστημα κατά την διάρκεια της χρονιάς, μια και θα έχετε εξαιρετική πίεση στην δουλειά, θα έχετε πολλά νευρικά ξεσπάσματα και θυμούς. Βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε και να αποβάλετε την πίεση της μέρας. Για άλλους μπορεί να αποδειχτεί ευεργετικό το περπάτημα και η επαφή με την φύση, για άλλους η γυμναστική, κλπ.

Για όσους θέλουν να χάσουν τα περιττά τους κιλά, συνιστάται να μην πειραματιστούν μόνοι τους, με αυτοσχέδιες δίαιτες, γιατί θα υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε προβλήματα στο πεπτικό σας σύστημα. Κάντε την προσπάθεια σας συστηματικά, επισκεπτόμενοι ένα διατροφολόγο, που θα σας καθοδηγήσει όπως πρέπει. Το καλοκαίρι είναι μια εξαιρετική περίοδος για εκτόνωση και γυμναστική μέσα από το κολύμπι και τα θαλάσσια σπορ.

Σκύλος 2023 – Ωροσκόπιο ανδρών

 Για τους άντρες του ζωδίου σας, η χρονιά του Λαγού θα είναι σε γενικές γραμμές ήρεμη και αρμονική. Εάν τηρείτε τους κανόνες σε επαγγελματικό ή κοινωνικό επίπεδο δεν κινδυνεύετε να δημιουργήσετε εχθρούς. Εάν αναζητάτε δουλειά, να είστε επίμονοι στην αναζήτηση σας και υπεύθυνοι στην συμπεριφορά και θα τα καταφέρετε περίφημα. Τα επαγγελματικά σας προβλέπονται να εξελιχθούν μέσα στην χρονιά πολύ θετικά και θα ενισχυθεί η οικονομική σας επιφάνεια. Θα πρέπει ωστόσο να είστε πολύ πιο υπεύθυνοι στην διαχείριση των οικονομικών σας και πρακτικοί στις δαπάνες σας.

Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας, όταν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις. Μην διστάζετε να ζητήσετε συμβουλές και να ακολουθήσετε την γνώμη τους, αρκεί να απευθύνεστε στα κατάλληλα και αξιόπιστα άτομα. Για να μπορέσετε μέσα στο 2023 να καταγράψετε επιτυχίες θα πρέπει να εξοστρακίσετε τελείως τις αρνητικές σας σκέψεις και την αβεβαιότητα σας. Κοινωνικοποιηθείτε, πληροφορηθείτε, σπουδάστε και ενημερωθείτε, αναπτυχθείτε πνευματικά και αποκτήστε γνώσεις και εμπειρίες. Μακριά όμως από τοξικά άτομα και αρνητικές καταστάσεις!

Στη προσωπική σας ζωή, όσοι είστε σε μόνιμη και σταθερή σχέση, θα πρέπει να μην επιτρέψετε να βαλτώσουν τα πράγματα. Μέσα από ρομαντικές χειρονομίες, εκπλήξεις και αποδράσεις προσπαθήστε να διατηρήσετε την σχέση σας φρέσκια. Οι αδέσμευτοι που αναζητούν μία σύντροφο, θα πρέπει να αφεθούν λίγο πιο ελεύθεροι και να δείξουν τον ευαίσθητο και ρομαντικό τους χαρακτήρα, για να προσελκύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Ρομαντικά δείπνα, μικρά δωράκια και εκπλήξεις οδηγούν προς την σωστή κατεύθυνση.

Σκύλος 2023 – Ωροσκόπιο γυναικών

 Είστε συνήθως παθιασμένες με την δουλειά σας, αν όμως για οποιονδήποτε λόγο έπαψε πια να σας ευχαριστεί και σας βαραίνει η ρουτίνα, μην βιαστείτε να παραιτηθείτε. Δεν θα ήταν άσχημο να έχετε μια συζήτηση με τον προϊστάμενο ή το αφεντικό σας. Ίσως να έχει να σας προτείνει μια εναλλακτική θέση που να σας ενδιαφέρει περισσότερο και να έχει καλύτερες προοπτικές εξέλιξης. Μέσα στην χρονιά του Λαγού ωστόσο υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να εμφανιστούν σημαντικές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, που θα βελτιώσουν σημαντικά και τα οικονομικά σας.

Μπορείτε να αλλάξετε πολλά και θα πρέπει να το κάνετε για να προχωρήσετε επαγγελματικά. Εάν θέλετε όμως να κάνετε καριέρα, θα πρέπει να αποκτήσετε όλα εκείνα τα εφόδια που θα χρειαστείτε. Παρακολουθήστε μαθήματα ή σεμινάρια, βελτιώστε τις γνώσεις και δεξιότητες σας. Μέσα στην χρονιά μπορεί επίσης να ταξιδέψετε πολύ ή να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό. Ένα παλιό και ξεχασμένο σας χόμπι θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο και ίσως να αποτελέσει τώρα πια μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος για σας.

Η συμβουλή ωστόσο του έτους είναι να μην βιάζεστε πουθενά και για τίποτε. Οι βιαστικές αποφάσεις τόσο στην δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή μόνο πρόσθετα προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν. Αναλύστε προσεκτικά τα δεδομένα και κάντε προσεκτικές κινήσεις, εάν θέλετε να πατήσετε σταθερά στα πόδια σας.

Σκύλος 2023 – Feng shui και τύχη

 Μέσα στο 2023 εσείς είστε οι χειρότεροι εχθροί του εαυτού σας. Ο εγωισμός, η μεγαλομανία και η φιλαργυρία θα σας δημιουργήσουν πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά που ελπίζετε να λύσουν. Οι έριδες στον επαγγελματικό χώρο μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο και να καταλήξουν κάποια στιγμή στις δικαστικές αίθουσες. Οπότε ας είστε περισσότερο συγκρατημένοι και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Εάν θέλετε να προσελκύσετε εύνοια στον τομέα της καριέρας σας, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε στον σπίτι σας ένα ειδώλιο του Βούδα ή ένα δέντρο της ευημερίας με ημιπολύτιμους λίθους. Για βελτίωση της υγείας σας, συνιστώνται βότανα. Για να διαφυλάξετε την ενεργειακή σας ροή, προμηθευτείτε κρυστάλλους νεφρίτη, ίασπι ή αμέθυστου. Ένα ειδώλιο σκύλου, το σύμβολο του ζωδίου σας, τοποθετημένο στο χολ ή στην νοτιοδυτική κατεύθυνση στην κρεβατοκάμαρα σας θα υποδέχεται την τύχη. Ένα φυλαχτό δε με το ζώδιο της χρονιάς, έναν λαγό, που θα το φέρετε επάνω σας, θα σας προφυλάξει από κακοτοπιές.

Τυχερές αποχρώσεις για το 2023:  Ροζ, κεραμιδί και κόκκινο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2023: Νότια, ανατολικά και νοτιοανατολικά

Τυχεροί αριθμοί για το 2023: 6, 8 και 2

Τυχεροί μήνες 2023: Μάρτιος, Ιούνιος και Οκτώβριος

Δύσκολοι μήνες 2023: Απρίλιος

Τυχερά πετρώματα/κρύσταλλοι 2023: Νεφρίτης, ίασπις και αμέθυστος

Τσάκρα 2023:  Ριζικό

Σκύλος 2023 – Το έτος ανά μήνα

 

Ιανουάριος 2023

Επενδύστε στην γνώση και αναπτύξτε τις ικανότητες σας για να μπορείτε να διεκδικήσετε αργότερα με μεγαλύτερες αξιώσεις μια προαγωγή ή μια καλύτερη θέση εργασίας. Η δημιουργικές ιδέες θα σας φανούν χρήσιμες τόσο στην δουλειά, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Κάποιες δυσκολίες ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στις σχέσεις με το ταίρι σας ή κάποια προβλήματα υγείας αγαπημένων σας προσώπων.

Φεβρουάριος 2023

Οι αλλαγές που θα προκύψουν μέσα στον Φεβρουάριο θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές, κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις. Εάν θέλετε κέρδη από την δουλειά σας, σηκώστε τα μανίκια και δράστε! Εάν υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις στην δουλειά, μείνετε μακριά και μην εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Ακόμη και όταν έχετε δίκιο, καλό θα είναι να μην μαλώσετε, γιατί θα χάσετε πολλά.

 Μάρτιος 2023

Θα υπάρξουν αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο και μέσα στον Μάρτιο. Εάν θέλετε να πετύχετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, επενδύστε στην γνώση. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να αλλάξετε επάγγελμα, εάν κρίνετε ότι θα σας παρείχε περισσότερες ευκαιρίες ανόδου. Θα πρέπει να σκεφτείτε το μέλλον σας και από οικονομικής άποψης και να κινηθείτε ανάλογα με το συμφέρον σας.

 Απρίλιος 2023

Ο μήνας θα είναι λίγο δύσκολος για τις προσωπικές σας σχέσεις και την επικοινωνία σας, ιδίως με στενούς συγγενείς. Θα υπάρξει προσπάθεια χειραγώγησης και ένας υπερβολικός έλεγχος των κινήσεων και των πράξεων σας. Εάν σχεδιάζετε ένα μακρινό ταξίδι, εξετάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.

 Μάιος 2023

Τον Μάιο θα πρέπει να επικεντρώστε την προσοχή σας στο σπίτι, τον σύντροφό σας και στα παιδιά σας. Οι σχέσεις σας με το ταίρι σας μπορούν και πρέπει να βελτιωθούν. Ίσως να υπάρξει μια απρόσμενη εισροή χρημάτων που θα σας βοηθήσει να καλύψετε κενά του προϋπολογισμού σας. Να είστε όμως προσεκτικοί στις δαπάνες και πρακτικοί στις αγορές σας.

Ιούνιος 2023

Χαίρεστε με την άφιξη του καλοκαιριού και την προοπτική των διακοπών. Μέσα στον μήνα μην καταπιάνεστε με εργασίες μεγάλης κλίμακας που θα είναι δύσκολο να τα ολοκληρώσετε έγκαιρα. Προτιμήστε μικρότερης κλίμακας έργα για να αποφύγετε το στρες. Φροντίστε την υγεία σας!

 Ιούλιος 2023

Ένας καλός μήνας για νέους στόχους και νεωτεριστικές ιδέες! Τα όνειρα σας μπορούν μέσα στον Ιούλιο να γίνουν πραγματικότητα, και μάλιστα συντομότερα από ότι το φανταζόσασταν. Οι προτεραιότητές στην ζωή σας αλλάζουν, η διάθεση σας βελτιώνεται, το ίδιο και η κατάσταση της υγείας σας. Είστε πραγματικά χαρούμενοι και μπορείτε να απολαύσετε την ζωή και τα επιτεύγματα σας.

Αύγουστος 2023

Στηρίξτε περισσότερο το ταίρι σας, το οποίο ενδέχεται να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα στην δουλειά του. Όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση, δεν θα πρέπει να τα βάλετε κάτω. Μέσα στον μήνα θα είστε συχνότερα στο σπίτι και να φροντίζετε όσο μπορείτε τα μέλη της οικογένειας σας. Δώστε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στις μυστικές επαφές και τις παρασκηνιακές ενέργειες των φιλικών σας προσώπων.

Σεπτέμβριος 2023

Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στην οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο περισσότερο χρόνο περνάτε στην φύση, μακριά από τα άγχη και τις ευθύνες, τόσο πιο θα βελτιώνεται η υγεία σας και θα ανακάμπτει η ψυχική σας διάθεση. Είναι ένα διάστημα που θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις, ώστε να εξορμήσετε δυναμικά τους μήνες που ακολουθούν.

 Οκτώβριος 2023

Κάποια πλάνα σας θα πρέπει να τα εγκαταλείψετε μέσα στον Οκτώβριο. Μπορεί να είναι μια προγραμματισμένη μετακόμιση, ένα ταξίδι αναψυχής, ή κάτι άλλο που να αφορά την προσωπική σας ζωή. Εάν έχετε σκοπό να κάνετε εκτεταμένες επισκευές στον χώρο σας, ίσως θα έπρεπε να επανεξετάσετε το ενδεχόμενο αυτό. Κυρίως, μην χάνετε τον έλεγχο των καταστάσεων!

 Νοέμβριος 2023

Μέσα στον Νοέμβριο υπάρχει επιτακτική ανάγκη να λύσετε τα επείγοντα οικονομικά ζητήματα που έχουν συσσωρευτεί από τους προηγούμενους μήνες. Πρέπει επίσης να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας, μη επιτρέποντας να διολισθήσει η σχέση σε μια ρουτινιάρικη συμβίωση. Στη καριέρα και στα οικονομικά σας κινηθείτε με προσοχή, μη παρεκκλίνοντας από τους κανόνες.

 Δεκέμβριος 2023

Ίσως να υπάρξουν σκέψεις για μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα και ένας παλιός προϊστάμενος ή συνάδελφος σας, σας προσφέρει μια ενδιαφέρουσα διέξοδο με προοπτικές ανάπτυξης. Δεν είναι κακό να κινηθείτε προς την κατεύθυνση αυτή, δεν θα πρέπει όμως να θυσιάσετε την υγεία σας, κυνηγώντας την καριέρα και την οικονομική επιτυχία. Φροντίστε καλύτερα τον εαυτό σας και διασκεδάστε περισσότερο.

 

Καλό, παραγωγικό και δημιουργικό 2023!

Ευτυχισμένο το Έτος του Υδάτινου Λαγού!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …