Σκύλος 2018

Έτη: 2006, 1994, 1982, 1970, 1958, 1946, 1934, 1922, 1910

Είναι απλά η χρονιάς φέτος! Ο Κίτρινος Σκύλος που κυβερνά αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει προβλήματα, καθώς θα αποκρούει και θα απομακρύνει κάθε πιθανή  πηγή προβλημάτων. Θα έχετε ηρεμία και σταθερότητα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Κάποιοι μεταξύ σας θα αφεθείτε μέσα στον ενθουσιασμό σας και θα χαλαρώσετε, κάποιοι άλλοι θα κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Και οι δύο όμως κατηγορίες, τόσο οι καριερίστες, όσο και αυτοί που θα επιλέξουν να αφιερώσου χρόνο στον εαυτό τους, θα έχουν τον χρόνο που επιθυμούν για την προσωπική τους ζωή!

Όσοι γεννήθηκαν το έτος του Σκύλου, έχουν την τάση να ξεχνάνε τα δικά τους προβλήματα και να ασχολούνται με αυτά όλων των υπολοίπων. Κάτι όμως θα αλλάξει αυτή τη χρονιά! Μπορεί να κουραστείτε από τα συνεχή προβλήματα των γύρω σας, να πάρετε αποστάσεις και να σταματήσετε να ζείτε για τους άλλους. Και θα είναι μια σοφή απόφαση, καθώς η υγείας σας δείχνει σημάδια κλονισμού και θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα. Εάν τους δείξετε με τρόπο ότι δεν έχετε πια την δύναμη και το κουράγιο να ασχοληθείτε, θα το καταλάβουν και θα το αποδεχτούν εάν σας αγαπάνε πραγματικά. Στα μέσα της χρονιάς αυτής, ίσως να δεχτείτε μια προσφορά για μια κούρα ανανέωσης, ώστε να ανασυγκροτήσετε τον εαυτό σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη!

Στην προσωπική σας ζωή σας περιμένουν πολλές ευχάριστες στιγμές! Η αληθινή αγάπη και η αφοσιωμένη φιλία θα είναι δεδομένη. Όπως και μέχρι τώρα, το ταίρι που επιλέξατε εδώ και καιρό να σας συντροφεύσει στη ζωή θα συνεχίσει να αισθάνεται άνετα και ασφαλές μαζί σας. Ευτυχώς για σας δεν θα υπάρξουν εξελίξεις τέτοιες, που να χρειαστεί να προστατεύσετε τα μέλη της οικογένεια σας. Δεν θα είστε φειδωλοί με τα έξοδα που αφορούν τα ανήλικα παιδιά σας, μάλιστα θα τους παρέχετε το καλύτερο δυνατό. Και ως προς τις δαπάνες που θα είναι απαραίτητες, αυτό μην σας απασχολεί, γιατί τα αυξημένα σας εισοδήματα από μια ανέλπιστη πηγή θα καλύψουν και με το παραπάνω τις δαπάνες αυτές.

Μην σας παραξενέψει εάν μέσα στην χρονιά γίνετε κύριος μιας κληρονομιάς που δεν περιμένατε, από ένα μακρινό μέλος της οικογένειας σας. Άλλη πιθανή πηγή έκτακτων εσόδων μπορεί να είναι ένα λαχείο ή ένα στοίχημα. Το θέμα είναι ότι θα έχετε αύξηση εσόδων, χωρίς να καταβάλετε προσπάθεια. Με το κεφάλαιο που θα έρθει στα χέρια σας, κάποιοι να θα επενδύσουν στο μέλλον των παιδιών τους, κάποιο άλλοι ίσως αγοράσουν ή ανακαινίσουν την κατοικία τους, ενώ δεν θα ήταν απίθανη μια επιχειρηματική επένδυση. Όσοι αποφασίσουν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά μέσα στους επόμενους μήνες, τους περιμένουν σημαντικά κέρδη και επιτυχίες. Ο Κίτρινος Σκύλος θα στηρίξει τις φιλόδοξες προσπάθειες σας, με έμφαση στην γεωργία και την μεταποίηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος σας θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες και να δουλέψετε πολύ για να τα καταφέρετε. Έχετε όμως πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας!

Είστε άτομα εργασιομανή και έχετε την τάση να συνδυάζετε διακοπές με δουλειά, καθώς ανησυχείτε αδιάκοπα για τα επαγγελματικά σας. Όσο ο κόσμος μας κυβερνάτε από τον Κίτρινο Σκύλο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ιδιαίτερα για ζητήματα δουλειάς. Ίσως όμως εμφανιστεί στον επαγγελματικό σας χώρο την άνοιξη του 2018 ένα άτομο που αναμένεται να έχετε μια ανοιχτή κόντρα μαζί του, αλλά δεν θα είναι σε θέση να σας κάνει ζημιά. Απλά θα σας χαλάει τη διάθεση σχεδόν σε ημερήσια βάση. Ίσως τότε να αποφασίσετε, με αυτή την αφορμή, να αλλάξετε θέση ή ακόμη και εργοδότη.

Στον τομέα της υγείας σας, κατά την φετινή χρονιά θα πρέπει να φροντίσετε για περιόδους ανάπαυλας! Δεν είναι στις συνήθειες σας κάτι τέτοιο, το 2018 όμως το απαιτεί, για να διατηρήσετε τις δυνάμεις σας και να αποφύγετε ανεπιθύμητες εξελίξεις στην υγεία σας. Επιλέξτε μια δραστηριότητα που σας ξεκουράζει και σας χαλαρώνει και αφιερώστε μερικές στιγμές στον εαυτό σας.

Και στην προσωπική σας ζωή σας περιμένουν αρκετές επιτυχίες! Μέσα στους επόμενους μήνες οι αδέσμευτοι θα βιώσουν ένα νέο ερωτικό πάθος. Θα εμφανιστεί από το πουθενά και σε χρόνο μηδέν θα γίνει το άλλο σας μισό. Θα είναι σαν να βρήκατε την αδερφή ψυχή που ψάχνατε όλη σας την ζωή!

Καλό και δημιουργικό 2018!

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αρουραίος – Ετήσιες προβλέψεις κινέζικου ωροσκοπίου 2023

Στο κινέζικο ζώδιο του Αρουραίου ανήκουν όσοι έχουν γεννηθεί τις χρονιές που παρατίθενται …