Στέφανος Τσιτσιπάς : Ένα αστέρι γεννιέται

 

Είναι το πρόσωπo των ημερών, όχι επειδή είναι Έλληνας και είμαστε όλοι περήφανοι για τα κατορθώματα του, αλλά επειδή τάραξε τα νερά στον κόσμο του τένις, με την εξαιρετική πορεία του στο Τουρνουά Τένις της Αυστραλίας, ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά του κόσμου. Το όνομα του συζητήθηκε και συζητιέται παγκόσμια και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη μεγάλη εμφάνιση του και να γιορτάσουμε μαζί του μια μεγάλη νίκη.

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου του 1998, Λιοντάρι στο ωροσκόπιο, λιοντάρι και στην καρδιά! Η ώρα γέννησης του αυτή την στιγμή άγνωστη, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την προσωπικότητα και τις δυνατότητες του μέσα από τον αστρολογικό του χάρτη.

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

 

Φωτιά: 5          Γη: 2    Αέρας: 2                 Νερό: 3

 

Με την πρώτη ματιά στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Στέφανου Τσιτσιπά, παρατηρούμε ότι υπάρχει πλεόνασμα του στοιχείου της φωτιάς, που υποδεικνύει ένα πλεόνασμα ενθουσιασμού και ενεργητικότητας, που κάποιες φορές είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Έχει φοβερές δυνατότητες σωματικής δραστηριότητας, αλλά με τον ασυγκράτητο χαρακτήρα του, κάποιες φορές αναλαμβάνει μεγάλα ρίσκα που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμούς!

 

Με το στοιχείο του αέρα να είναι λίγο στο ωροσκόπιο του, υποδηλώνεται η ανασφάλεια του για τις διανοητικές κυρίως ικανότητες του. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα έξυπνο άτομο, που όμως δεν χρησιμοποιεί όσο θα μπορούσε την δύναμη του μυαλού του.

 

Και το στοιχείο της γης εκπροσωπείται αμυδρά στο γενέθλιο ωροσκόπιο του, με αποτέλεσμα να μην τον αγγίζουν τα πεζά και πρακτικά ζητήματα της ζωής ή η αποταμίευση.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ

Παρορμητικά: 3      Σταθερά: 7      Μεταβλητά: 2

 

Η κυριαρχία της σταθερής ποιότητας στο χάρτη του Στέφανου μας δείχνει ότι πρόκειται για ένα αποφασιστικό άτομο, με επιμονή στους στόχους του. Δεν επηρεάζεται εύκολα από τους γύρω του και λίγα πράγματα θα μπορούσαν να τον βγάλουν από την προκαθορισμένη πορεία του. Η πρόκληση στην ζωή του θα είναι να είναι πιο ανοιχτός στους άλλους και πιο προσαρμοστικός, χωρίς να παρεκκλίνει από αυτό που θεωρεί σημαντικό για την ζωή και την καριέρα του!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΠΛΑΝΗΤΕΣ

 

Ως γνήσιο Λιοντάρι έχει μεγάλη σιγουριά στον εαυτό του και στις δυνατότητες του! Έχει θάρρος, γενναιότητα, αποζητά τον θαυμασμό και τον έπαινο και είναι ευτυχής όταν αισθάνεται την στήριξη των ανθρώπων γύρω του, ή στην περίπτωση του Στέφανου, των απανταχού θαυμαστών του. Το πείσμα του είναι απίστευτο και δεν υποχωρεί, παρά μόνο αφού καταφέρει αυτό που έχει βάλει στόχο!

 

Με την Σελήνη του στον Κριό, είναι άτομο προικισμένο με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Είναι άτομο αυθόρμητο και ειλικρινές, αυτόνομο και ανεξάρτητο στην φύση, λατρεύει την περιπέτεια και τη δράση, το ρίσκο αλλά και τις μικρές καθημερινές απολαύσεις της ζωής. Ωστόσο μπορεί να γίνει ανυπόμονος, καθώς και να χάσει σε στιγμές τον αυτοέλεγχο του.

 

Ο Ερμής του βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που τον κάνει χειμαρρώδη και δυναμικό, εκφραστικό και εξωστρεφή, ένα άτομο που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις! Ο φόβος είναι άγνωστο συναίσθημα γι αυτόν και υπερασπίζεται τις θέσεις και απόψεις του με νύχια και με δόντια. Ωστόσο δεν στερείται ευαισθησίας, θέλοντας οι άνθρωποι γύρω του να είναι ευτυχισμένοι και να περνούν καλά.

 

Στον Καρκίνο έχει την Αφροδίτη του, με αποτέλεσμα να είναι ένα άτομο ρομαντικό, στοργικό και τρυφερό, ένα άτομο που το όνειρο της ζωής του είναι να φτιάξει ένα ζεστό σπιτικό, όπου θα στεγάσει την αγάπη και τα όνειρά του με το ταίρι του και τους απογόνους του. Λειτουργεί υπερπροστατευτικά με τα άτομα που αγαπά, αν και κάποιες φορές μπορεί να «πνίξει» τους γύρω του με την αγάπη του.

 

Ο Άρης του βρίσκεται επίσης στον Καρκίνο, με συνέπεια να απεχθάνεται τις διαμάχες και τις εντάσεις. Του αρέσει να κινείται εκ του ασφαλούς, αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα. Όταν αισθάνεται ότι απειλείται, οχυρώνεται και κρατά αμυντική στάση για να μην πληγωθεί. Κρατά μέσα του όλα του τα προβλήματα και τις στενοχώριες, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να εκρήγνυται. Οι ανασφάλειες του είναι πολλές και τον κατατρώνε εσωτερικά. Ο πλούσιος συναισθηματικός του κόσμος μπορεί να εκφραστεί με τρόπο δημιουργικό, μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα, την γραφή ή ακόμη και την ομιλία.

 

Με τον Δία στους Ιχθείς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις κοινωνικές ευαισθησίες του! Οι ανάγκες των άλλων παραμερίζουν συχνά τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες, ωστόσο του αρέσει να εξετάζει σε βάθος το κάθε ζήτημα. Η φιλοσοφία, ο μυστικισμός ή ζητήματα θρησκείας τον προσελκύουν και επιθυμεί να ρίξει φως σε ανεξερεύνητες πλευρές και αχαρτογράφητα νερά. Γενικά πρόκειται για άτομο με πλούσια φαντασία,  ισχυρή διαίσθηση και μεγάλο καλλιτεχνικό ταλέντο!

 

Ο γενέθλιος Κρόνος του βρίσκεται στον Ταύρο. Η θέση αυτή τον κάνει αρκετά συγκρατημένο, καθώς δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο ή να διαταράξει τις ισορροπίες της ζωής του και χάσει τα κεκτημένα του. Αυτό όμως αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη του, καθώς δεν μπορεί να κάνει εύκολα την μεγάλη υπέρβαση, που θα τον οδηγήσει σε μια ραγδαία ανάπτυξη στην ζωή του. Είναι άτομο σταθερό στα συναισθήματα του, αλλά και αποφασισμένο να διατηρήσει την υλική του ευημερία, σε βάρος κάποιες φορές των ανθρώπινων σχέσεων του.

 

Στον Υδροχόο είναι ο Ουρανός, κάνοντας τον ένα απρόβλεπτο άτομο, πρωτότυπο και εκκεντρικό, εύθυμο και εξωστρεφή με προοδευτικές αντιλήψεις. Τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και οι δημοκρατικές αξίες είναι πολύτιμες γι αυτόν και δραστηριοποιείται σε κοινωνικά ζητήματα. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, ζει έντονες στιγμές, ωστόσο δεν δεσμεύεται εύκολα και προτιμά τις ελεύθερες σχέσεις.

 

Στον Υδροχόο βρίσκεται και ο γενέθλιος Ποσειδώνας του! Πρόκειται για ένα άτομο φιλάνθρωπο, με πολλές κοινωνικές ευαισθησίες, ένα άτομο που δεν του αρέσει ο κόσμος που ζούμε και προσπαθεί, μέσα από συλλογική δράση να τον αλλάξει προς το δικαιότερο. Λατρεύει την φύση και την κοινωνική ζωή και είναι σε θέση να μεταδώσει την θετική του ενέργεια και την αισιοδοξία του!

 

Τέλος, ο Πλούτωνας του είναι τον Τοξότη, κάνοντας τον ένα άτομο που δεν απατάται από τα φαινόμενα και δεν σταματά να αναζητά την ρίζα, την ουσία και τις κρυφές έννοιες στο κάθε τι. Και για τον λόγο αυτό είναι προικισμένος με αναλυτική σκέψη! Είναι άτομο με ευθύτητα, η οποία κάποιες φορές δεν εκτιμάται ιδιαίτερα από τους γύρω του.

 

ΟΙΚΟΙ

 

Ήλιος στον 10ο: Αποζητά την αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση, και γύρω από αυτούς του δύο πυλώνες δρομολογεί το κάθε τι στη ζωή του. Δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει τη διάκριση που επιθυμεί, καθώς το καλά οργανωμένο μυαλό του και η ικανότητα του να συντονίζει και να κατευθύνει σωστά και με συνέπεια τις υποθέσεις του τον βοηθούν αποτελεσματικά.

 

Σελήνη στον 6ο: Πρόκειται για ένα άτομο χαμηλών τόνων, αποστρέφεται τις φασαρίες και τους καυγάδες, έχει μεγάλες ευαισθησίες, ταλαιπωρείται όμως και από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ή κρίσεις άγχους.

 

Ερμής στον 10ο: Με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, ευτροφία και πρακτικότητα μυαλού, η επαγγελματική του πρόοδος και καταξίωση είναι εξασφαλισμένη. Πρόκειται για άτομο που επιβάλλεται ακόμη και με τη σιωπή του και καταφέρνει πολύ εύκολα να κερδίσει τον σεβασμό και την εύνοια των γύρω του. Πέραν αυτού, έχει και ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μυαλό!

 

Αφροδίτη στον 10ο: Επέλεξε την καριέρα που τον εκφράζει απόλυτα και που αισθάνεται ότι τον ολοκληρώνει. Με επιμέλεια και εργατικότητα κυνηγά τους στόχους του, πολλές φορές όμως βάζει πολύ ψηλά τον πήχη, αγγίζοντας ίσως τα όρια της υπερβολής.

 

Άρης στον 9ο: Διαθέτει ισχυρή σκέψη, αναλυτικό και ανήσυχο πνεύμα, αλλά και κάπως απόλυτες απόψεις για την ζωή! Αναζητά ωστόσο και προσπαθεί να ανακαλύψει τα κρυφά νοήματα της ζωής.

 

Δίας στον 5ο: Πρόκειται για ένα δημιουργικό άτομο, με πολλά ταλέντα και μεγάλη πνευματική καλλιέργεια, που μπορεί να εκφραστεί και μέσα από την τέχνη!

 

Κρόνος στον 7ο: Γοητεύεται από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις, γιατί τον κάνουν να αισθάνεται ασφαλής! Ο γάμος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που όταν την πάρει, θα δεσμευτεί ολοκληρωτικά!

 

Ουρανός στον 4ο: Οι επιλογές του είναι εκκεντρικές, πρωτότυπες και καινοτόμες και έχει ένα ιδιόρρυθμο και αρκετά φιλελεύθερο τρόπο ζωής! Η δημιουργία οικογένειας μπορεί να τον τρομάζει, ωστόσο την απόφαση αυτή θα την πάρει εντελώς απροσδόκητα.

 

Ποσειδώνας στον 4ο: Σε πιεστικές στιγμές της ζωής του, αποζητά την ασφάλεια της οικογένειας και του σπιτιού του. Είναι το κρησφύγετο του, εκεί που μπορεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και να εφορμήσει εκ νέου!

 

Πλούτωνας στον 2ο: Τον χαρακτηρίζει η τόλμη και δεν διστάζει να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να φτάσει κάποια στιγμή ψηλά! Η ικανότητα να προφυλάσσει τον εαυτό του, αλλά και η διαίσθηση του που τον καθοδήγει, πότε το εγχείρημα του θα έχει θετική προοπτική, τον βοηθούν να πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν τον τρομάζει η αποτυχία, καθώς από αυτή αντλεί πολύτιμα μαθήματα, και συνεχίζει να παλεύει μέχρι να πετύχει. Έχει οικονομική εύνοια και διαχειρίζεται τις οικονομίες του με άριστο τρόπο!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΟΨΕΙΣ

 

Τρίγωνο Ήλιος – Σελήνη: Έχει την τύχη να σημειώνει την  πρόοδο που επιθυμεί, γιατί έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει έγκαιρα και με ευελιξία τις δυσκολίες που συναντά στην πορεία του. Γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του και έχει την ικανότητα να βλέπει, να διαισθάνεται και να αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει στο σύνολο τους, με αποτέλεσμα να προφυλάσσει αποτελεσματικά τον εαυτό του.

 

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή: Η μεγαλύτερη δύναμη του είναι η δύναμη του μυαλού του! Η ευστροφία του τον βοηθά να προοδεύσει και να προφυλαχτεί σε δύσκολες καταστάσεις. Το επικοινωνιακό του ταλέντο είναι μεγάλο και ξέρει να χειρίζεται τον λόγο και να πείθει.

 

Τρίγωνο Σελήνης – Ερμή: Αποδίδει καλύτερα όταν περιβάλλεται από νέους ανθρώπους και γνωρίζει πώς να δημιουργεί ένα περιβάλλον στήριξης γι αυτούς. Όλοι μαγνητίζονται από τα λόγια και τις αφηγήσεις του και διασκεδάζουν.

 

Τετράγωνο Σελήνης – Άρη: Η συμπεριφορά του απέναντι στα άτομα που τον περιβάλουν είναι πολύ αυστηρή και σε περιπτώσει μπορεί να γίνει οξύθυμος. Κάποιες φορές επιδιώκει να κάνει γνωριμίες και φιλίες με άτομα που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα τον βοηθήσουν να πετύχει αυτό που επιδιώκει, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να απομακρύνεται γενικά από τους γύρω του.

 

Εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού: Έχει μεγάλο αυθορμητισμό και βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση! Η μεγαλύτερη ανάγκη του στη ζωή είναι να ζει ελεύθερα και ανεξάρτητα, χωρίς περιορισμούς. Για τον λόγο αυτό λατρεύει την μποέμικη ζωή! Έχει επίσης καινοτόμες ιδέες που αφορούν την κοινωνική του ζωή.

 

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη: Η ζωή του χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση, περιπέτεια και ενθουσιασμό! Απολαμβάνει την κάθε στιγμή όσο πιο έντονα μπορεί και για τον Στέφανο δεν υπάρχουν μέτρια συναισθήματα. Είτε θα είναι παθιασμένα και θα τα δίνει όλα, είτε θα αποχωρεί και να απομακρύνεται από κάτι ή κάποιο άτομο που σταματά πλέον να τον εκφράζει.

 

Τρίγωνο Αφροδίτης – Δία: Τα προβλήματα και τα εμπόδια δεν μπορούν να σταματήσουν την πορεία του προς το επιθυμητό αποτέλεσμα! Λειτουργεί άψογα σε συνεργασίες, ιδίως εάν αυτές αφορούν την καριέρα του!

 

Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αποτελεί η επαγγελματική άνοδος και η ευημερία του, παραμελώντας πολλές φορές άλλες πτυχές της ζωής του. Μπορεί να ζήσει ασκητικά, προκειμένου να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Ωστόσο κάποιες φορές αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορεί να σηκώσει.

 

Αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα: Πρόκειται για ένα ονειροπόλο άτομο, με πολύ ζωηρή φαντασία, που όμως κάποιες φορές πλάθει ένα δικό του εικονικό κόσμο και παραβλέπει την πραγματικότητα που τον πληγώνει. Δεν τα πάει καλά με τους χωρισμούς ή τους αποχωρισμούς στη ζωή του και τους βιώνει με δραματικό τρόπο.

 

Ημιτρίγωνο Άρη – Δία: Ο λόγος του αποτελεί συμβόλαιο και έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τους ανθρώπους γύρω του προς όφελος του. Με τον εξωστρεφή του χαρακτήρα κάνει πολύ καλές και χρήσιμες για την καριέρα του γνωριμίες. Στην καριέρα του θα διαπρέψει, γιατί δεν επιτρέπει στο παραμικρό εμπόδιο να σταθεί εμπόδιο στο όνειρό του.

 

Εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα: Επικεντρώνεται στο δάσος αντί για το μεμονωμένο δέντρο, στο κοινό και συνηθισμένο αντί για το ασυνήθιστο και ιδιόμορφο. Μπορεί πολύ καλά να λειτουργήσει σαν εκπρόσωπος των άλλων, καθώς έχει την βαθιά αίσθηση, σχεδόν μεταφυσική, για όλα εκείνα που μας ενώνουν στην ζωή.

 

Τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα: Η πειθαρχημένου πλευρά του χαρακτήρα του δεν αφήνει πολλά περιθώρια για όνειρα και οράματα σε άλλου τομείς της ζωής του, πέρα από την καριέρα του. Αγνοεί οτιδήποτε δεν είναι πρακτικό και χρήσιμο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του.

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

Από την ακτινογραφία του ωροσκοπίου υγείας του στέφανου Τσιτσιπά προκύπτει ότι πρόκειται για ένα άτομο με μεταβολισμό σταθερό έως υψηλά. Είναι ένα άτομο που θυμώνει με τον εαυτό του όταν αρρωσταίνει και τα πιθανά προβλήματα που ευχόμαστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει ποτέ, είναι οι πόνοι στην μέση και ενδεχόμενοι τραυματισμοί στην σπονδυλική στήλη.

 

Εν συντομία τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση του Ωροσκοπίου υγείας του είναι τα ακόλουθα:

 

Στοιχεία από τον 1ο Οίκο: Οι εξωτερικές πιέσεις δημιουργούν ένα αίσθημα πίεσης στο στήθος. Το στρες μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της ίδιας της καρδιάς, με κίνδυνο την μεταγενέστερη εκδήλωση καρδιακών νοσημάτων, εάν δεν προσεχτεί.

 

Στοιχεία από τον 6ο Οίκο: Με τον 6ο Οίκο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, ο οποίος κυβερνάται από τον Κρόνο, πιέσεις θα ασκηθούν στο σκελετό καθώς και στα γόνατα του. Προσοχή χρειάζεται το ασβέστιο του οργανισμού! Η παρατεταμένη πίεση και το άγχος μπορεί να έχει αντίκτυπο, πέρα από την καρδιά, και στα οστά!

 

Στοιχεία από γονικές καταβολές: Με τον Πλούτωνα να κυβερνά τον 4ο Οίκο του, το μέρος που επηρεάζεται περισσότερο είναι τα ανώτερα ψυχικά στρώματα. Διαθέτει την ψυχική δύναμη που μπορεί να τον ανυψώσει πέρα και πάνω από όλους και όλα!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

Στοιχεία από γενέθλιες όψεις:

 

  • Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη του χαρίζει αρμονία και διευκολύνει τον τομέα της υγείας του, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την κυκλοφορία της ενέργειας στον οργανισμό, την ικανότητα ανάρρωσης, την καρδιά, την πεπτική λειτουργία και γενικά όλα τα υγρά του σώματος.
  • Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή τονίζει τους τομείς της υγείας που σχετίζονται με την κυκλοφορία της ενέργειας, την καρδιά, τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, τις αυτόνομες λειτουργίες του οργανισμού καθώς και την ικανότητα ανάρρωσης.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 2019

Τα προοδευτικό ωροσκόπιο για το 2019 δείχνει ότι θα υπάρξουν δυσκολίες και διανοητικά μπλοκαρίσματα σε επίπεδο μάθησης και επικοινωνίας. Δεν λείπει η ευστροφία, αλλά περισσεύει μάλλον ο φανατισμός και η μονομέρεια στις απόψεις. Θα υπάρξουν σοβαρά εμπόδια και περιορισμοί που δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και επιτυχίας. Για να πετύχει κάτι, θα πρέπει να καταβάλλει την διπλάσια προσπάθεια από κάποιο άλλο άτομο, με αποτέλεσμα οι δυσκολίες να μεταφέρονται και σε άλλους τομείς της ζωής του. Για να μπορέσει να διατηρήσει την θετική δυναμική, χρειάζεται θετική σκέψη και συμπεριφορά.

Ημερομηνίες-σταθμοί:

8 Φεβρουαρίου 2019: Περίοδος αβεβαιότητα και σύγκρουσης! Προβλήματα στην εργασία.

 

18 Φεβρουαρίου 2019: Μια δύσκολη εποχή, κάτω από έντονη πίεση, στρες και ένταση.

 

24 Μαρτίου 2019: Κίνδυνος για εμπλοκή σε απάτες ή την απόκτηση ανεπιθύμητων συνηθειών.

 

1 Μαΐου 2019: Αναγνώριση της ανάγκης για άμεση δράση!

 

17-18 Μαΐου: Οι αναποδιές δημιουργούν άγχος. Ανάγκη για ξεκούραση!

 

2 Σεπτεμβρίου 2019: Ξεκινά μια εξαιρετικά πετυχημένη και αποδοτική περίοδος, που θα διαρκέσει ένα χρόνο!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Όπως γίνεται φανερό από την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του Στέφανου Τσιτσιπά, έχει και την τύχη, αλλά και τις ικανότητες να κατακτήσει τον Όλυμπο του! Εμπόδια και αποτυχίες δεν θα λείψουν από την πορεία του, αλλά δεν θα τον αποθαρρύνουν στο ελάχιστο. Έχει μέλλον και λαμπρή πορεία μπροστά του, εάν διατηρήσει σταθερή πορεία και διαφυλάξει την υγεία του, και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και μεγάλες διεθνείς διακρίσεις!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

Από τη Αλίντα Κανάκη στο fthis.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Celebrities

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Απρίλιος 2024 – Έρωτες για τρία ζώδια

Θέλετε να βιώσετε και πάλι το σκίρτημα ενός νέου έρωτα; Ή μήπως σας έχουν πληγώσει οι εμπε…