Τίγρης || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 και 2010

Το 2020 θα είναι ένα έτος ευημερίας, τύχης και δύναμης για όσους γεννήθηκαν σε ένα έτος του Τίγρη! Η χρονιά θα ξεκινήσει με πολλές υποσχέσεις και κατά τη διάρκεια της μπορείτε να καταφέρετε ότι θελήσετε και βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας. Η καλύτερη συμβουλή για την χρονιά αυτή είναι, να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας. Προχωρήστε μπροστά χωρίς πολλές σκέψεις, για να μπορέσετε να σπάσετε τον κύκλο της στασιμότητας. Προκλήσεις θα υπάρξουν στο δρόμο σας, αλλά δεν θα είναι κάτι, που δεν θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε.

Η επιθετική προσέγγιση πολλές φορές σας ευνοεί, αλλά μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις και όχι χωρίς κάποιες απώλειες. Και οι απώλειες ίσως αφορούν την εικόνα ή την φήμη σας. Το να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ δράσης και σωστής διαχείρισης της δημόσιας εικόνας σας θα είναι η πρόκληση του έτους, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε το σωστό για σας βηματισμό. Μην δίνετε πολύ σημασία στις εικασίες και τα σχόλια που θα φτάνουν στα αυτιά σας για το άτομο σας και επικεντρώστε την προσοχή σας στην δουλειά σας.

Τυχεροί αριθμοί για το 2020: 4 και 7

Τυχερά χρώματα για το 2020: γκρι, λευκό και ροζ

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα για το 2020: νότια, ανατολικά και νοτιοανατολικά

Ερωτική συμβατότητα για το 2020: με Σκύλους και Άλογα

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Εάν ζείτε στον ίδιο χώρο με το ταίρι σας, η συμβίωση σας θα είναι πολύ ικανοποιητική και θα χαρακτηρίζεται από αισθησιασμό και πνευματική σύμπνοια. Εάν μένετε μόνοι σας, ίσως να υπάρξει μια πολύ σημαντική ερωτική συνάντηση που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας, γιατί πρόκειται για μια ευκαιρία να ξεκινήσετε μια υπέροχη ερωτική-συναισθηματική σχέση.

Δεύτερο τρίμηνο

Η συναισθηματική σας ζωή συνεχίζει να σας δίνει πολλές χαρές. Εάν έχετε βρει ήδη το άλλο σας μισό, θα αυξηθεί το πάθος για το ταίρι σας, που θα το κατακλύζετε με τρυφερά συναισθήματα. Όσο για τους αδέσμευτους, θα ευνοηθούν από τις συνθήκες και θα απολαύσουν για υπέροχη και αλησμόνητη ερωτική συνεύρεση.

Τρίτο τρίμηνο

Ίσως να υπάρξουν το διάστημα αυτό συγκρούσεις με τον σύντροφό σας, καθώς δεν θα επιτρέψετε στον ταίρι σας να σας επιβληθεί. Με αυτή την αφορμή θα αρχίσει να σας λείπει η ελευθερία κινήσεων που είχατε, όσο ήσασταν αδέσμευτοι. Παρόλα αυτά, μετά το πέρασμα της καταιγίδας θα τα ξαναβρείτε και το πάθος θα επιστρέψει στη ζωή σας. Το διάστημα της έντασης θα είναι μεν μικρό, θα είναι όμως ιδιαίτερα έντονο!

Τέταρτο τρίμηνο

Η απόλαυση και η ηρεμία θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Καθώς θα αποζητάτε την ηρεμία και την αρμονία στην συναισθηματική σας ζωή, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να διατηρήσετε μια ήρεμη ατμόσφαιρα. Η σχέση σας θα είναι υγιής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αγνοείτε κάποια μικρό προβληματάκια που θα υπάρξουν λόγω ζήλιας. Εάν είστε ελεύθεροι, την περίοδο αυτή θα ευχόσαστε να είχατε έναν σύντροφο να μοιραστείτε τις χαρές και της λύπες της ζωής σας. Η ευχή σας πρόκειται να εισακουστεί σύντομα…

Οικονομικά

Τα εισοδήματα σας θα παρουσιάσουν μια σχετική μείωση, ιδίως όσοι από εσάς δραστηριοποιείστε στα μέσα ενημέρωσης, τις τηλεπικοινωνίες, τις χρηματιστηριακές αγορές ή στην πληροφορική. Θα βιώσετε για κάποιο χρονικό διάστημα ισχυρές αναταράξεις και ίσως να είναι καιρός να αναζητήσετε εναλλακτικές πηγές εισοδήματος. Με προσαρμοστικότητα στις νέες συνθήκες θα είστε σε θέση να τα βγάλετε πέρα στο εγγύς μέλλον. Και οι συνθήκες δείχνουν ότι κάποια όνειρά σας ή κάποια μελλοντικά σας σχέδια θα πρέπει να περιμένουν.

Υγεία

Κατά το κινέζικο έτος του Αρουραίου θα υποφέρετε σχεδόν συνεχώς από αλλεργίες και προβλήματα στο αναπνευστικό σας σύστημα. Προσπαθήσετε να αποφύγετε σκονισμένους χώρους, τη ζέστη και την υγρασία που θα επιδεινώνουν την κατάσταση σας. Ίσως είναι κατάλληλη εποχή να βελτιώσετε την διατροφή σας, να πάρετε συμπληρώματα διατροφής ή βιταμίνες που θα τονώσουν τον οργανισμό και το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αποφύγετε τηγανιτά, ανθρακούχα ποτά και σοκολάτες και φροντίστε να ξεκουράζεστε επαρκώς.

Οι Τίγρεις των πέντε στοιχείων μέσα στο 2020

 

Τίγρης με ξύλο (1974)

Θα έχετε την εύνοια της τύχης στα οικονομικά σας την χρονιά αυτή, εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 23 Ιανουαρίου του 1974 και 10 Φεβρουαρίου του 1975. Στην δουλειά σας θα πετύχετε πολύ καλές επιδόσεις και θα δεχτείτε τους επαίνους των ανωτέρων σας. Το μόνο πρόβλημα φαίνεται να είναι οι μοχθηροί  άνθρωποι που σας περιβάλλουν στον εργασιακό χώρο και θα σας δημιουργούν προβλήματα. Στα συναισθηματικά σας θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα για όσους έχετε σχέσεις, μην αφήνετε όμως τις καταστάσεις να διαιωνίζονται.

Τίγρης με νερό (1962)

Εάν γεννηθήκατε από τις 5 Φεβρουαρίου του 1962 μέχρι τις 242 Ιανουαρίου 1963, τη χρονιά αυτή θα έχετε την εύνοια της τύχης στα επαγγελματικά σας. Τα περισσότερα πράγματα θα ακολουθήσουν μια ομαλή πορεία. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς του Αρουραίου θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια δουλειά και καλό θα ήταν να μην την αφήσετε να πάει χαμένη! Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, καθώς η τύχη δεν θα είναι με το μέρος σας στον τομέα αυτό. Από άποψη υγείας, ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με το στομάχι σας εξ αιτίας της σκληρής σας δουλειάς και ίσως της κακής διατροφής.

Τίγρης με μέταλλο (1950)

Αφορά εσάς που γεννηθήκατε μεταξύ 17 Φεβρουαρίου 1950 και 5 Φεβρουαρίου 1951. Η εύνοια στον τομέα της καριέρας σας δεν θα είναι αμελητέα. Σίγουρα θα έχετε κάποια πολύ θετικά αποτελέσματα, σαν ανταπόδοση της σκληρής σας δουλειάς. Εάν προχωρήσετε σε επενδύσεις, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να διατηρείτε συνεχώς των έλεγχο των καταστάσεων. Σε ζητήματα που θα αντιμετωπίζετε δεν θα ήταν επίσης κακό να ζητήσετε την άποψη ατόμων της νεώτερης γενιάς, καθώς η ηλικία προχωρά και χάνετε σταδιακά επαφή με τα τεκταινόμενα. Από άποψη υγείας, θα ήταν πολύ χρήσιμο να ακολουθήσετε μια φυσική δραστηριότητα, όχι όμως κάτι εξαντλητικό ή κουραστικό.  Εκεί που θα πρέπει να δείξετε προσοχή είναι η ασφάλεια του σπιτιού σας, ασφαλίστε με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο τον χώρο σας, καθώς κινδυνεύετε από διαρρήξεις. Και βέβαια θα πρέπει να αποφεύγετε να επιδεικνύετε την οικονομική σας άνεση, γιατί θα είναι σαν να καλείτε τους κλέφτες.

Τίγρης με γη (1998)

Όσοι γεννηθήκατε μεταξύ 28 Ιανουαρίου 1998 και 15 Φεβρουαρίου 1999 και είστε σπουδαστές ή φοιτητές, μια ερωτική σχέση μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από τις σπουδές σας και να πέσουν σημαντικά οι επιδόσεις σας. Επίσης για κάποιους μεταξύ σας είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε την απληστία σας για επιτυχία και κατακτήσεις κάθε είδους. Όταν διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο θα πρέπει να προσέχετε ποιος αφήνετε να σας πλησιάσουν, καθώς θα υπάρξει η τάση να βρεθείτε με τις λάθος παρέες. Προσοχή επίσης στη διατροφή σας, καθώς το στομάχι σας θα είναι ευαίσθητο τη χρονιά αυτή.

Τίγρης με φωτιά (1986)

Γεννηθήκατε από τις 9 Φεβρουαρίου 1986 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 1987; Τότε ανήκετε στον τίγρη με στοιχείο του τη φωτιά και θα απολαύσετε καλή τύχη γενικά και ειδικά στα επαγγελματικά σας. Όσοι είστε υπάλληλοι θα μπορέσετε να πετύχετε ενδεχομένως μια προαγωγή ή μια αύξηση του μισθού σας. Τα εισοδήματα σας γενικά δεν θα είναι άσχημα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις δαπάνες σας. Οι παντρεμένοι ας προσέξουν να μην εμπλακούν σε εξωσυζυγικές δραστηριότητες, καθώς και οι αδέσμευτοι να μην αποτελέσουν τον τρίτο τροχό σε μια σχέση. Μια έκπληξη περιμένει τους παντρεμένους του ζωδίου σας μέσα στο 2020!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…