ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2019

ΤΑΥΡΟΣ – ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Θα έρθουν στο προσκήνιο έριδες και συκοφαντίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια. Επιχειρήστε να επικοινωνήσετε με φίλους  και να περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΡΙΤΗ 2.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μέχρι το μεσημέρι φροντίστε να ασχοληθείτε με την εργασία σας. Νομικά και φορολογικά θέματα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Πολλές οι υποχρεώσεις της μέρας, θα πρέπει όμως να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε λιγάκι. Προσοχή στα οικονομικά σας! Η νευρικότητα σας είναι μεγάλη και υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε άσχημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες αλλαγές διαφαίνονται στον επαγγελματικό σας ορίζοντα που, ναι μεν θα σας στρεσάρουν, αλλά θα σας χαρίσουν στο μέλλον σημαντικές χαρές.

Η μέρα είναι πολλά υποσχόμενη, ως αναφορά τον αισθηματικό σας τομέα. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και αφήστε το χρόνο να φέρει τον έρωτα στη ζωή σας.

ΠΕΜΠΤΗ 4.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

Συνειδητοποιείτε ότι έχετε χάσει αρκετά πράγματα το τελευταίο διάστημα και αυτό μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά. Κοιτάξτε όμως με αισιοδοξία το μέλλον και τοποθετήστε σε ρεαλιστικές βάσεις τις επιδιώξεις σας. Κάντε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.4.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Προσοχή, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας. Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα. Κάποιο ηλικιωμένο άτομο θα βοηθήσει τις προσπάθειες σας .Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σας με τον ή την σύντροφο της ζωής σας, όσο και με τους συνεργάτες σας. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε καταστάσεις

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Περιβάλλεστε από αγάπη και στοργή και δεν απέχετε πολύ από το να αισθάνεστε ότι είστε ευτυχισμένοι. Κάποιες αναφορές στο παρελθόν ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας μπορούν να σας φτιάξουν την διάθεση και να σας αποσπάσουν την προσοχή από την δύσκολη τρέχουσα πραγματικότητα. Διαφυλάξτε αυτό το πολύτιμο συναίσθημα για τις κάπως πιο δύσκολες μέρες της ζωής.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές σας συμφωνίες θα είναι συμφέρουσες. Τα άστρα θα ξεκαθαρίσουν πολλές εκκρεμότητες και σας βοηθούν να επιλύσετε οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα από το παρελθόν.

ΤΡΙΤΗ 9.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα ήταν επιζήμιο να θυμώσετε. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Απαλλαγείτε από εκκρεμότητες, ξεκουραστείτε και δώστε προσοχή στην υγεία σας. Αισθηματικά και οικονομικά προβλήματα σας φορτίζουν υπερβολικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΔΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 11.8.2019

Ο φόβος του άγνωστου μπορεί να σας κάνει να δειλιάσετε σήμερα και να θελήσετε να μείνετε σε γνώριμα και ασφαλή νερά. Μην αφήνετε όμως τις φοβίες σας να λειτουργήσουν ανασταλτικά ως προς την εξέλιξη σας. Φιλοσοφικές συζητήσεις μπορούν να αποσπάσουν μεν την προσοχή σας από την καθημερινότητα, αλλά και να σας δώσουν απαντήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΕΜΠΤΗ 11.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν σας βγαίνουν με την ευκολία που θα περιμένατε οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, αλλά με την υπομονή και την επιμονή θα το οδηγήσετε εκεί που πρέπει. Και με το ταίρι σας πεισμώνετε σήμερα και δεν μπορείτε να δείτε, ότι αυτά που σας χωρίζουν δεν είναι παρά οι λεπτομέρειες. Καλύτερα ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και συνεργαστείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια καταπίεση θα αισθανθείτε, και μάλιστα έντονη, μέχρι του σημείου να φοβόσαστε ότι η ελευθερία σας τίθεται σε αμφισβήτηση! Μην κάνετε κινήσεις πανικού, γιατί δεν αποκλείεται να είναι όλο αυτό αποκύημα της φαντασίας σας. Θέλετε να μοιραστείτε κάποια πράγματα με τον σύντροφό σας, αλλά δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό θα ήταν το σωστό. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ειδικά εάν υπάρχουν συνέπειες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην βλέπετε εχθρούς παντού γύρω σας. Πιστεύετε ότι συνάδελφοι σας έχουν βάλει τρικλοποδιές, η αίσθηση αυτή όμως οφείλετε περισσότερο στην φαντασία σας. Ένα προσωπικό πρόβλημα επανέρχεται στο προσκήνιο και σας αναστατώνει ή σας θλίβει. Κάποια στιγμή θα πρέπει να το λύσετε οριστικά για να πάψει να σας στοιχειώνει.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με μια σειρά λανθασμένους χειρισμούς καταφέρατε και πάλι να δημιουργήσετε ένα δράμα. Ξεκαθαρίστε τις σκέψεις σας και βάλτε τάξη στα συναισθήματα σας. Στηρίξτε τα λόγια με πράξεις, για να μην μείνουν για μια ακόμη φορά έωλα. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε και κάντε το επόμενο σας βήμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας απογειώνει στον επαγγελματικό τομέα. Μην επιτρέπετε όμως να διαταραχτούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα πρέπει να τους έχετε στην συνέχεια στο πλάι σας. Από συναισθηματικής άποψης, όσοι είστε αδέσμευτοι, δεν ξέρετε ακόμη προς τα πού να κινηθείτε. Καλό θα ήταν να κατασταλάξετε πρώτα μέσα σας και μετά να ανοίξετε τα φτερά σας για το ταξίδι του έρωτα…

ΤΡΙΤΗ 16.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιες συνομιλίες φαίνεται να σας απασχολούν σήμερα σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν χρειάζεται όμως άγχος. Σε αγαστό κλίμα συνεργασίας με συναδέλφους ή συνεργάτες θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια αιφνίδια οικονομική ένεση θα σας χαροποιήσει και θα δώσει μια βαθιά ανάσα στον οικονομικό τομέα. Κάντε μόνο καλή χρήση των δώρων του Σύμπαντος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην δηλητηριάζετε την μέρα σας με το να επικεντρώνετε την προσοχή σας σε όσους προσπάθησαν να σας βλάψουν. Η καλύτερη τακτική είναι να τους αγνοήσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Συνεχίστε την καλή δουλειά χωρίς να δυσανασχετείτε, και στο άμεσο μέλλον θα επιβραβευτείτε για την προσπάθεια σας αυτή.

ΠΕΜΠΤΗ 18.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Απολαύστε μια μέρα όπου τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα υπολογίζατε και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Απολαύστε την. Οι πλανητικές επιρροές θα φέρουν σύντομα αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον. Προσπαθήστε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.4.2019(ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ)

Προβλέπονται νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση, ή η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο. Στα αισθηματικά θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις περίεργες και θα υπάρχει η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή σήμερα μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα. Τα άστρα σας φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και σας εμπλέκουν σε ιστορίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η μέρα και την επισημοποίηση δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες! Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσετε τη διατηρήσετε. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά.

ΤΡΙΤΗ 23.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα… Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας οι δεσμευμένοι. Ωραία μέρα επίσης και για μια νέα γνωριμία για τους αδέσμευτους. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 3.10.2019

Αποφύγετε να εκφράσετε ωμά την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.

Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε…

ΠΕΜΠΤΗ 25.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας η αιτία να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον που θα σας κάνουν να το μετανιώσετε. Μην ξεσπάτε στην σχέση σας! Δε σας φταίει τίποτα. Αν μιλήσετε με ωραίο τρόπο και εκφράσετε την δυσαρέσκεια σας με τακτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνετε κατανοητοί.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά. Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα απογειώσουν τους αδέσμευτους του ζωδίου σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν άσχημες μνήμες. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν σας εκφράζει, επανεξετάστε και αναθεωρήστε το ή απλά περιμένετε να δείτε που θα σας βγάλει. Μην αφήνετε όμως για κανένα λόγο το παρελθόν να αποτελέσει τροχοπέδη στην μελλοντική σας εξέλιξη!

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα θα φέρει συναισθηματικής φύσης εμπλοκές, μια και έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς συναισθηματικούς στόχους και κυνηγάτε το ακατόρθωτο. Δεν έχετε περιθώρια επιτυχία και κατά βάθος το ξέρετε… Προσγειωθείτε λοιπόν εάν θέλετε να ευτυχίσετε, είτε είστε σε σχέση, είτε αδέσμευτοι και αναζητάτε το ταίρι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας επηρεάζει σημαντικά και σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς και ασταθείς. Θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι, γιατί έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σας όμως τρέχουν και αν θέλετε να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής σας, θα πρέπει να παλέψετε σκληρά…

ΤΡΙΤΗ 30.4.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 18.9.2019

Αισθηματικής φύσης θα είναι τα όποια προβλήματα θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Αφεθείτε ελεύθεροι και επενδύστε στην σχέση σας, αψηφώντας τις φοβίες σας. Ίσως να αγχωθείτε από τις εξελίξεις, εάν κινηθείτε όμως έγκαιρα και με βάση την κοινή λογική, δεν θα υπάρξουν συνέπειες…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…