ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2019

ΠΕΜΠΤΗ 1.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 7.7 ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τον ερωτικό τομέα. Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι αμφίβολη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη. Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο έριδες καθώς και δολοπλοκίες πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Περάσατε  οικονομικές δυσκολίες και νιώθετε αδικημένος. Τα σκαμπανεβάσματα σας ταλαιπώρησαν αρκετά. Τα αισθηματικά σας λίγο μπερδεμένα έως και τα μέσα του μήνα. Η εργασία σας θα είναι ευχάριστη και αποδοτική, ενώ η διαφαινόμενη στον τομέα των αισθηματικών θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε, θα επανέλθει σύντομα. Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα φέρνουν  εύνοια στα επαγγελματικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ )

Οι καθυστερήσεις στην εργασία σας θα δημιουργήσουν ένταση και κακή διάθεση. Τα άστρα ευνοούν ωστόσο ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Θα αναπτύξετε ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή και το ταίρι σας θα σας χαρίσει ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές που θα αναθερμάνουν τη σχέση σας.

ΤΡΙΤΗ 6.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σταματήστε να ενισχύετε οικονομικά κοντινά σας άτομα που δεν το αξίζουν. Ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα στο σπιτικό σας ή με την μητέρα σας, δώστε την απαραίτητη προσοχή. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις αντιρρήσεις κάποιων ηλικιωμένων ατόμων της οικογένειας σας. Ίσως να έχουν δίκιο… Η παρεμβολή κάποιου τρίτου προσώπου στα προσωπικά σας δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

ΠΕΜΠΤΗ 8.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκτεθειμένοι οικονομικά  βρίσκεστε και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή, μέχρι να έρθουν τα καλά… Βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε, είτε μέσα από μια δραστηριότητα στο ελεύθερο σας χρόνο, είτε βρίσκοντας χρόνο για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δουλειά σας αναμένεται να εξελιχθεί ομαλά, όσο καταφέρετε να κρατήσετε τις δεικτικές σας παρατηρήσεις για τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε ότι και οι γύρω σας έχουν προσωπική ζωή και αντιμετωπίζουν προβλήματα που ενδεχομένως δεν τα γνωρίζετε. Το βράδυ προσφέρεται για χαλάρωση

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σκεφτείτε προσεκτικά και αναλύστε στο έπακρο όλες τις πλευρές του ζητήματος που αντιμετωπίσετε. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που τους εμπιστεύεστε και ζητήστε την γνώμη τους, ώστε να μην σας ξεφύγει κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΟΡΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 10.4)

Έχετε μάθει από τα λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιουργικότητα, κάποια νέα ιδέα ή μια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε! Οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε. Προστατεύετε τον εαυτό σας από την υπερκόπωση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

(ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 1.1.20)

Μέρα ευνοϊκή, ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις στον χώρο της εργασίας σας. Κάποιο έργο που έχετε κάνει αρχίζει να αναγνωρίζεται. Η κοινωνική ζωή είναι κάτι που σας πηγαίνει σήμερα. Προσοχή όμως μην παρασυρθείτε με σχόλια και ίντριγκες τρίτων. Αν καταλάβετε ότι γίνονται εις βάρος σας, δείξτε αδιαφορία και ανοχή.

ΤΡΙΤΗ 13.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εργασία σας θα είναι ευχάριστη και αποδοτική!  Η δράση σας να έχει σοβαρότητα για να σας εκτιμήσουν ανάλογα και οι άλλοι. Δείξτε την σοβαρότητα και το βάθος σας και όχι το ανάλαφρο του χαρακτήρα σας. Η βελτίωση στον τομέα των αισθηματικών θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα που με κόπο είχατε ανοίξει και να το μετανιώσετε στο μέλλον. Οικογενειακές υποχρεώσεις σας έχουν επιβαρύνει αρκετά. Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να σκέπτεστε με καχυποψία. Αποφύγετε διαμάχες και λογομαχίες.

ΠΕΜΠΤΗ 15.8.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα απογειώσουν τους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε την εύνοια της τύχης να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.8.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις, που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες με θετικές προοπτικές θα έρθουν πολύ σύντομα. Στα συναισθηματικά σας, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και ανταποδώσετε του/της τα αισθήματα…

ΤΡΙΤΗ 20.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα που ξημερώνει είναι πιθανό να είναι κάπως αμφιλεγόμενη… Πολλά από αυτά που συμβαίνουν θα κρύβουν παρασκήνιο. Κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα ενδέχεται να συμπεριφερθούν με τρόπους, που δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους! Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα και πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Σε κοινωνικό επίπεδο δεν θα ήταν κακό να τείνετε χείρα βοήθειας σήμερα σε ανθρώπους που χρειάζονται υλική ή ηθική στήριξη.

ΠΕΜΠΤΗ 22.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διαισθάνεστε ότι κάτι «παίζεται» σήμερα στο εργασιακό σας περιβάλλον που δεν μπορείτε να το αποκρυπτογραφήσετε. Για κάθε ενδεχόμενο, ας είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Οικονομικής φύσης έγνοιες θα σας απασχολήσουν, πάνω που πιστεύατε ότι τα δυσκολότερα τα είχατε αφήσει πίσω σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον συναισθηματικό τομέα η μέρα είναι εξαιρετική, μια και κυριαρχεί μια ατμόσφαιρα αρμονίας και ομοψυχίας. Καλή είναι η μέρα και για τις φιλικές σας επαφές. Επωφεληθείτε και χαλαρώστε ή διασκεδάστε με το ταίρι και τους φίλους σας. Μια απρογραμμάτιστη μικρή απόδραση ίσως να προκύψει, η οποία θα σας αναπτερώσει το ηθικό σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που σας ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους σήμερα και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΣ  ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σας η σημερινή, αρκεί να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Μείνετε για λίγο παρατηρητές και μην υπογράφετε συμβόλαια, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει. Προσοχή στην κατανάλωση αλκοολούχων, εάν αποφασίσετε να βγείτε έξω το βράδυ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φιλικά πρόσωπα θα χρειαστούν την στήριξη σας, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τουλάχιστον μέρος του προγράμματος σας για χάρη τους. Κάντε το με την ψυχή σας. Σε αισθηματικό επίπεδο αισθάνεστε αρκετά ασφαλής στην σχέση σας και διαισθάνεστε η ισορροπία να έχει επανέλθει.

ΤΡΙΤΗ 27.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάτι νέο ωστόσο εμφανίζεται στην ζωή σας και την κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Για κάποιους ίσως να είναι ένα νέο ταλέντο που έρχεται στην επιφάνεια, για άλλους μια νέα φιλική ή ερωτική γνωριμία. Όσο για τα επαγγελματικά σας, δώστε τους λίγο σκέψη και χρόνο

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν αφεθείτε και αντιδράσετε αυθόρμητα θα κάνετε ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος στον τομέα της καριέρας σας σήμερα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και διπλωματική γλώσσα… Εάν είστε σε μια σχέση θα πρέπει να δείξετε υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σας

ΠΕΜΠΤΗ 29.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε μια εριστική διάθεση και μπορεί να προκαλέσετε αρκετά προβλήματα στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να χαρείτε την μέρα. Κάτι ή κάποιος από το παρελθόν σας, αναμοχλεύει μνήμες προ πολλού ξεχασμένες και σας ταξιδεύει σε πιο αθώες εποχές.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.8.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Σας έχει καταβάλει μια απαισιοδοξία, ότι δεν θα καταφέρετε να βρείτε ποτέ το ιδανικό άτομο που θα μπορέσετε να μοιραστείτε την ζωή σας μαζί του. Αν και δεν υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι, συνεχίστε την ζωή σας με ενθουσιασμό και θετική διάθεση, και κανείς ποτέ δεν ξέρει…

ΣΑΒΒΑΤΟ 31.8.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και μην το αντιμάχεστε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…