ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Προσέχετε μην κάνετε λάθη από κεκτημένη ταχύτητα στον εργασιακό σας χώρο. Από αισθηματικής πλευράς τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά σας… Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν. Ζητήματα υγείας κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες! Ξεκόψτε ωστόσο με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Αποδεχτείτε το γεγονός, ότι κάποιες σχέσεις έχουν κλείσει τον κύκλο τους!

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Εκτεθειμένοι οικονομικά  βρίσκεστε και καλά θα κάνετε να αποφύγετε συμφωνίες, δάνεια και περιττά έξοδα. Κάντε λιγάκι υπομονή και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με το ταίρι σας, όσο και να θέλετε να τα σπάσετε όλα. Με υπομονή και διπλωματία θα κερδίσετε πολλά περισσότερα..

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σταματήστε να ζείτε μέσα στο άγχος! Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα και η αισθηματική σας ζωή είναι στο χέρι σας να βελτιωθεί! Το πλανητικό σύστημα θα φέρει ξεκαθαρίσματα αλλά και συμβιβασμούς, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Προσοχή όμως στα πισωγυρίσματα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα νιώσετε πιεσμένοι λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σας. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σας. Η υπομονή όμως πάντα αμείβεται! Τα άστρα είναι πολύ θετικά απέναντι σας και το πεπρωμένο σας περιμένει… Θα έχετε ευχάριστες αλλαγές πολύ σύντομα στα επαγγελματικά σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας!

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα πάντα με μέτρο σήμερα, καθώς οι υπερβολές ενδέχεται να σας  βάλουν σε μπελάδες. Θα νιώσετε πιεσμένοι λόγω κάποιων εμποδίων ή καθυστερήσεων που παρουσιάζουν οι δουλειές σας. Κάποιοι ίσως αργήσουν να εκτιμήσουν το έργο σας. Σε μια κρυφή σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία για όσους είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο. Ο Ποσειδώνας μπορεί να παίξει διάφορα παιχνίδια… Στα οικονομικά σας,  προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο σήμερα. Μην αφήνετε την ταραχή που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα. Μέσα από ένα ειλικρινή διάλογο μπορούν να διευθετηθούν τα πάντα. Όσο για τους αδέσμευτους του ζωδίου, μέσα από μια φιλική συντροφιά μπορεί να γίνει μια γνωριμία που θα σας βάλει σε σκέψεις και θα θελήσετε να γνωρίσετε καλύτερα το άτομο αυτό…

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικές και καλοσχεδιασμένες κινήσεις μπορεί να κάνουν το ταίρι σας να σας μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα που τον απασχολεί εδώ και καιρό. Αποφύγετε περιττές εντάσεις και λογομαχίες. Κάποιες συγκρούσεις με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Πάρτε τις καταστάσεις όπως έρχονται, γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εσωτερική ένταση θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις ως προς τρόπο που προσλαμβάνετε πληροφορίες από τρίτους. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!! Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει το φταίξιμο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εσείς, ένα άτομο με τάξη και λογική, για λόγους που δυστυχώς δεν ορίζετε, στα οικονομικά σας επικρατεί ένα χάος. Μην ξοδεύετε πολλά χρήματα για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε. Δεν ευνοούνται δανεισμοί! Τακτοποιήστε τα χρέη που έχετε σε εκκρεμότητα! Δυναμικοί και απόλυτοι θα είστε κατά τα άλλα σήμερα, αλλά το σύμπαν κρύβει και παγίδες. Προσοχή!!!

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται στα επαγγελματικά σας, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, καθώς στην πορεία θα φανούν τα θετικά. Στον συναισθηματικό τομέα, δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε τα αισθήματα του!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δουλειά σας θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχετε, εύκολα θα λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Κάπως έτσι πρέπει να λύσετε και το πρόβλημα των οικονομικών σας, που εξακολουθεί να σας αγχώνει. Τα αισθηματικά σας συνεχίζουν τη θετική τους πορεία, ειδικά σήμερα που νιώθετε λίγο πιο αισιόδοξα. Χαρείτε μια ερωτική βραδιά, είτε μέσα στη σχέση σας, είτε, αν είστε μόνοι, με κάποιο φλερτ που θα προκύψει.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Στον συναισθηματικό τομέα θέλετε να είστε ελεύθεροι αλλά να μην είστε μόνοι… Πρόκειται για ισορροπίες που χρειάζονται ειδικούς χειρισμούς, εάν τα καταφέρετε όμως θα είστε απόλυτα ευτυχισμένοι. Καλό θα είναι να έχετε μια εφ όλης τοις ύλης συζήτηση με το ταίρι σας και να πάρετε αποφάσεις από κοινού!

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να πάρετε ρίσκα για να καταφέρετε να σπάσετε τα όρια σας και να μεγαλουργήσετε. Ίσως να έχετε ανάγκη από έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης ή δράσης για να αποδώσουν οι προσπάθειες σας. Προς το παρόν όμως, διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως σήμερα και ετοιμαστείτε για μια εντυπωσιακά θετική βραδιά. Τα καλύτερα έρχονται αφού δύση ο ήλιος…

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η μέρα θα σας δοκιμάσει, αναφορικά με την ελευθερία κινήσεων και έκφρασης, φέρνοντας στα πόδια σας προκλήσεις! Ίσως αισθανθείτε ανίσχυροι και ασήμαντοι, είναι όμως κάτι συγκυριακό. Με την υπομονή, την επιμονή και το πείσμα σας θα καταφέρετε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας και να πάρετε την εκδίκηση σας…

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η πιθανότητα της επιτυχούς έκβασης μιας καινούργιας συμφωνίας και η προσδοκία μεγαλύτερης ρευστότητας σας κάνει να ξεχνάτε τα οικονομικά σας προβλήματα και να καταφεύγετε σε καταναλωτικές δαπάνες… Είναι ίδιον του ζωδίου σας να καταναλώνετε πριν ακόμη εισπράξετε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ωριμάσετε και να θέσετε υπό έλεγχο την ανεύθυνη αυτή σας τάση…

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λάθη ή προβλήματα στον χώρο της δουλειάς θα σας ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατέψετε όλη σας την διπλωματία για να βγείτε ζωντανοί από την μάχη… Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σας οδηγήσουν πουθενά.

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και προβλήματα. Είστε όμως ιδιαίτερα μεταφυσικοί και θα είναι σαν να περνάτε από ακτινογραφία όσους θα έρθουν σε επαφή μαζί σας. Μην σας τρομάζει, απλά εκμεταλλευτείτε το!  Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, υπάρχουν όμως οι δικοί σας άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Η έμπνευση σας μπορεί να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία ένα έργο που έχετε αναλάβει ή ακόμη και να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Τα δημιουργικά σας ταλέντα και η εφευρετικότητα σας θα λάμψουν σήμερα και σεις θα δίνετε με ευκολία λύσεις σε κάθε τι που θα προκύπτει…

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε ευερέθιστοι, νευρικοί και επιθετικοί σήμερα, και αυτό θα σας συνοδεύσει καθ όλη τη διάρκεια της μέρας. Προσοχή γιατί μπορεί να βλάψετε σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές. Τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, εάν ήσασταν συνετή στη διαχείριση…

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι ήρεμη και την ξεκινάτε ξέγνοιαστα, ίσως και με ένα μικρό περίπατο. Το πρώτο μισό της μέρας υπάρχει πολύ ρουτίνα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, τις απογευματινές ώρες όμως θα χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα! Σε μια ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα φροντίστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ετοιμαστείτε για τις μάχες που σας περιμένουν από αύριο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια συναισθηματική έκρηξη ή ένα ολίσθημα σε οικονομικό επίπεδο θα είναι τα πιθανά σενάρια του πρωινού! Όπως και να έχει, να είστε ψύχραιμοι για να σώσετε ότι είναι δυνατό να περισωθεί… Και το δεύτερο μισό της μέρας θα είναι απαιτητικό για σας, έχετε όμως εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Ίσως λάβετε ένα δημόσιο έγγραφο που θα σας απασχολήσει και θα σας προβληματίσει.

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φαίνεται ότι τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σας σχέδια έρχονται σε αντίθεση με τις επιδιώξεις ή τα συμφέρονται του συντρόφου σας, κάτι που θα φέρει ένταση στη σχέση σας. Εάν έχετε φιλοδοξίες στη ζωή, θα πρέπει να τραβήξετε το δρόμο που πιστεύετε ότι θα σας βγάλει στη κορυφή. Δεν θα πρέπει να ξεχνάτε όμως ότι όλα έχουν ένα τίμημα.                               

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στους ρυθμούς σας! Το πρώτο μισό της το σπαταλάτε με σκέψεις και πλάνα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Κάποια στιγμή όμως χαλαρώνεται με πράγματα που σας ευχαριστούν!  Τις βραδινές ώρες ένα χόμπι μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποστάσεις από τρέχοντα προβλήματα.

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια πράγματα ίσως να μην σας βγουν σήμερα με τον τρόπο που θέλατε και θα σας εκνευρίσουν σε τέτοιο σημείο να χάσετε τον έλεγχο.  Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψετε να συμβεί, ιδίως στην δουλειά ή στην οικογένεια. Προσέξτε επίσης την υγεία σας και μην αψηφάτε τα σήματα που σας στέλνει ο οργανισμός σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα οικονομικά σας μπορούν να πάνε καλύτερα, αρκεί να επιμείνετε στην καλή και σφιχτή διαχείριση. Από συναισθηματικής άποψης, σας κεντρίζει το άγνωστο, εάν  βρίσκεστε όμως σε σχέση δεν θα πρέπει να προχωρήσετε… Για τους αδέσμευτους όμως υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες για επαφές και γνωριμίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην συναισθηματική τους ζωή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για εξομάλυνση των σχέσεων σας σε προσωπικό επίπεδο, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για φιλικά πρόσωπα… Εάν είστε ελεύθεροι, ίσως να περιμένετε το τέλειο ταίρι να εμφανιστεί στο δρόμο σας! Το γεγονός όμως ότι μέχρι τώρα δεν το βρήκατε, μήπως οφείλετε τελικά σε σας; Εξετάστε και αυτό το ενδεχόμενο…

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος, καθώς οι γύρω σας θα απολαμβάνουν τις έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις μαζί σας. Αποφύγετε ωστόσο κάθε περιττή δαπάνη σήμερα, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…