ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κατεβάστε λίγο τους τόνους και προσέξτε την συμπεριφορά σας, όταν και εάν πρόκειται να έρθετε σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν τη τύχη σας…        Αποφύγετε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείτε και ίσως όχι άδικα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 2.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μια και η μέρα σας ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές! Αμέσως θα φτιάξει η διάθεση σας!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστα νέα θα φέρει η μέρα για όσους από το ζώδιο σας έχουν επαφή με το εξωτερικό και βρίσκονται σε αναμονή μιας απάντησης. Ίσως να υπάρξει η ξαφνική ανάγκη να κάνετε ένα απρογραμμάτιστο επαγγελματικό ταξίδι σήμερα, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί στο δρόμο.                            

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.5.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Σας ενδιαφέρει η αρμονία και η ηρεμία του χώρου που εργάζεστε, αυτό όμως δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιτευχθεί. Χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά σας. Το δεύτερο μισό της μέρας είναι ευνοϊκό για διαβουλεύσεις, επαγγελματικές συζητήσεις ή επαγγελματικά ταξίδια.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν θα είναι από τις εύκολες μέρες η σημερινή, μια και θα ορθώνονται εμπόδια παντού μπροστά σας, ότι και να θέλετε να κάνετε. Μην το πιέζετε όμως, απλά συμβιβαστείτε με το γεγονός. Κάποιες επαφές θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα να προωθήσετε τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας. Μη χάνετε τις ευκαιρίες!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου και δοκιμάστε την τύχη σας σε κάτι νέο! Και που ξέρετε, ίσως η τύχη να είναι στο πλευρό σας και να ανοίξουν νέοι δρόμοι από εκεί που δεν το περιμένατε. Προσπαθήστε ωστόσο  να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά, κυρίως στον χώρο εργασίας. Για όσους χώρισαν πρόσφατα, οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και σας πληγώνουν. Αποφύγετε να κοιτάτε προς τα πίσω. Το μέλλον βρίσκεται μπροστά σας.

 

ΤΡΙΤΗ 7.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στην δουλειά σας, αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να γίνετε αυταρχικοί. Φροντίστε να βρείτε ισορροπία και μέτρο για να φέρετε αποτελέσματα. Σε προσωπικό επίπεδο κάποιο πρόσωπο ίσως επανέλθει στην ζωή σας σήμερα, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την καθημερινότητα σας. Έχετε την ευκαιρία να φανείτε γενναιόδωροι σήμερα, κάτι που αν το κάνετε θα αμειφθείτε από το Σύμπαν.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διάθεση και η ροπή σας στη πολυτέλεια και την επίδειξη θα θέσουν σε κίνδυνο τα οικονομικά σας! Η οικονομική σας ασφάλεια και η ανάγκη σας για άνεση οικονομική γίνεται με τον καιρό όλο και πιο έντονη. Ίσως όμως να έχετε χάσει πρόσφατα μια σημαντική ευκαιρία που θα μπορούσε να σας τα προσφέρει αυτά…

 

ΠΕΜΠΤΗ 9.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο προγραμματισμός της μέρας θα πάει περίπατο σήμερα λόγω απρόβλεπτων γεγονότων. Ωστόσο η μέρα σας δεν θα πάει τελείως χαμένη, γιατί μια ευχάριστη έκπληξη θα ισορροπήσει τις όποιες απώλειες. Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σας και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα, ώστε να κερδίσετε την αναγνώριση στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί η τύχη να μην είναι το δυνατό σας χαρτί, έχετε όμως την ευκαιρία, μέσα από την επικοινωνία να διαβλέψετε τις λύσεις που θα μπορούσαν να σας απαλλάξουν από κάποια χρόνια προβλήματα σας. Μην αναβάλετε την δράση γιατί θα χάσετε μια καλή ευκαιρία να διευθετήσετε κάποια θέματα με ευνοϊκό τρόπο. Η κρίση σας λειτουργεί αποτελεσματικά και ο δρόμος που χαράξατε ορθός!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε να αναμειχθείτε σε έριδες και διαπληκτισμούς στον εργασιακό σας χώρο και μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες σας να παράγετε μεγαλύτερη ποσότητα δουλειά από αυτή που αντικειμενικά μπορείτε γιατί θα εκτεθείτε . Κάποια δικά σας άτομα χρειάζονται την στήριξη σας και θα πρέπει να τους αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια. Θα σας εκνευρίσει το γεγονός ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμα σας και να ξεβολευφτείτε, αλλά δεν μπορείτε και δεν πρέπει να το αποφύγετε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συναισθηματικά θέματα ίσως σας βαραίνουν ή σας φορτίζουν λίγο περισσότερο από ότι θα θέλατε. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια.

Επικεντρωθείτε σε όσα καλά σας συμβαίνουν και ξεχάστε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στο πρόσφατο παρελθόν. Είστε άλλωστε αγωνιστές και με το αγωνιστικό σας πνεύμα θα καταφέρετε να επιβιώσετε είς πείσμα των καιρών…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η γοητεία σας τονώνεται, κάποιες αιφνίδιες αλλαγές όμως σκηνικού στον εργασιακό τομέα σας δημιουργούν άγχος… Μην παρασύρεστε από το άγχος και χάνετε τον έλεγχο. Θέματα οικογένειας φαίνεται να σας απασχολούν  κατά τις βραδινές ώρες και να ζητούν λύσεις. Η λογική και όχι το συναίσθημα είναι αυτή που θα σας οδηγήσεις στην σωστή κατεύθυνση.

 

ΤΡΙΤΗ 14.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτικό πάθος και έντονα συναισθήματα δείχνει η μέρα για σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, έχετε και τον νου σας όμως, γιατί η μέρα κρύβει παγίδες… Όσο για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία μπορεί να ανεβάσει τους χτύπους της καρδιάς σας. μια βιάζεστε όμως να βγάλετε συμπεράσματα. Βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενο του πόθου σας είναι ελεύθερο!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας στο προσκήνιο καθώς και οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Αφήστε τα ερωτικά κατά μέρος και ασχοληθείτε σοβαρά με την δουλειά σας. Οι φιλοδοξίες σας αναγεννιούνται και οραματίζεστε μελλοντικές επιτυχίες. Σε θέματα καριέρας παρουσιάζονται κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να μελετηθούν με καθαρό μυαλό.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

«Πολύ καλό για να είναι αληθινό», έτσι θα σκεφτείτε με αυτό που θα προκύψει σήμερα στον εργασιακό σας χώρο! Όσοι ειδικά από σας δραστηριοποιούνται σε έναν δημιουργικό τομέα, η σημερινή μέρα θα αποδειχτεί εξαιρετική! Τα οικονομικά ωστόσο είναι η πηγή ανησυχίας σήμερα, αλλά η μέρα θα φέρει σημαντικές λύσεις και αίσθημα ανακούφισης, ήδη από το ξεκίνημα της. Τα οικονομικής φύσης προβλήματα βρίσκονται πλέον στο τέλος τους.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα τα επαγγελματικά σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της μέρας σας. Ίσως χρειαστεί να παλέψετε για τις επιλογές σας και να στηρίξετε το έργο σας… Ώθηση ωστόσο σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων στο επαγγελματικό περιβάλλον θα υπάρξει σήμερα. Είναι πιθανόν επίσης να φανούν τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας του τελευταίου διαστήματος.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.5.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Τα υλικά σας αποκτήματα είναι στο επίκεντρο και ίσως σας απασχολήσουν  σκέψεις για την αξιοποίηση περιουσιακών σας στοιχείων που θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα επιπλέον εισόδημα. Κινηθείτε προσεκτικά στον οικονομικό τομέα, γιατί μπορεί να εκμηδενίσετε τις όποιες θετικές εξελίξεις με μια λανθασμένη κίνηση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.5.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερα παραγωγική είναι η μέρα σας και οι υποθέσεις σας μπορούν να διευθετηθούν με σχετική άνεση. Κάντε καλή χρήση των θετικών πλανητικών επιρροών. Θέματα οικονομικά ωστόσο θα έρθουν στη επιφάνεια.  Με δυναμισμό και δημιουργικότητα χαράξετε νέα πορεία και αφήστε τα προβλήματα πίσω σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρωί και νωρίς το απόγευμα είναι ιδανικές για την προετοιμασία μιας μεγάλης κίνηση σας!  Επαναξιολογήσει τις ικανότητες και τις δυνατότητες σας,  επεξεργαστείτε τις πληροφορίες που έχετε στα χέρια σας και να ψάξτε για τυχόν αδυναμίες στα σχέδιά σας. Μέχρι αργά το βράδυ θα πρέπει να ασχοληθείτε με το λαμπρό μέλλον που σας περιμένει. Θα είναι χρήσιμο για σας να συζητήσετε τις ελπίδες σας με άτομα που εμπιστεύεστε. Μην αγνοήσει τις συμβουλές τους!

 

ΤΡΙΤΗ 21.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι ανώφελο να αναλάβετε κάτι καινούργιο, ειδικά αν θέλετε να έχετε  κάποιο απτό αποτέλεσμα από αυτό. Εστιάστε σε μια νηφάλια ανάλυση των πρόσφατων γεγονότων και χαράξτε ρεαλιστικά το μέλλον σας. Το βράδυ θα αισθανθείτε ελεύθεροι να κάνει ό τι θέλει με το χρόνο και τα χρήματά της. Απολαύστε τη δημιουργική ελευθερία σας και τις ρομαντικές στιγμές.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για ενδεχόμενες εξαγορές αλλά και για διάφορες οικονομικές συναλλαγές. Εάν αισθάνεστε κάπως περιορισμένοι ή εάν τα πράγματα που θέλετε είναι ανέφικτα, μην εκνευρίζεστε. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Απολαύστε τη στιγμή και μάθετε να βρίσκετε τη θετική διάσταση σε οποιαδήποτε απροσδόκητη τροπή των γεγονότων…

 

ΠΕΜΠΤΗ 23.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μπορείτε να θέσετε χωρίς να το περιμένετε τα θεμέλια για  το μέλλον σας. Εξετάστε χωρίς προκαταλήψεις την προοπτική ενός συνεταιρισμού με κάποιον που σας ενδιαφέρει.  Προσπαθήστε  να εισαγάγει κάποια αντισυμβατικά ή νεωτεριστικά στοιχεία στην καθημερινή σας εργασία, γιατί έχετε γίνει πολύ προβλέψιμοι και η δουλειά σας στερείται έμπνευσης. Ίσως θα έπρεπε να συνεργαστεί με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσάς!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ζωή θα σας προστατεύσει από τις σκληρές αποτυχίες και τις πικρές απώλειες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει μόνο να βασίζεστε στην ελπίδα για καλή τύχη. Διατηρήστε την κοινή λογική και την αίσθηση της μετριοπάθειας! Η δρομολόγηση έργων που σχετίζονται με μια μακροχρόνια συνεργασία δεν θα αποδώσει προς το παρόν τα αναμενόμενα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ελαφριά ίντριγκα σε μια ερωτική υπόθεση ή λεπτή μυστικότητα στις επιχειρηματικές επαφές θα φέρει καινούργιες ισορροπίες στο παιχνίδι. Μην εμπιστεύεστε τρίτους, γιατί αυτή τη χρονική στιγμή δεν υπάρχουν πολλά άτομα στη ζωή σας που αξίζουν της εμπιστοσύνης σας. Κρατήστε τα μελλοντικά σας σχέδια κρυφά, για να μην σας τα τορπιλίσουν αντίπαλοι πριν ακόμη ξεκινήσετε.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην προσωπική σας ζωή. Το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας σας  δύσκολα θα σας σταματήσει από το να σκάφτεστε τις  ιδιωτικές υποθέσεις σας. Υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα! Οι πρωινές ώρες της ημέρας θα ήταν καλύτερο να αξιοποιηθούν μοναχικά.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι πολύ καλή για τη μελέτη, ειδικά για να εξοικειωθείτε με ασυνήθιστα πεδία γνώσης. Η ημέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να γνωρίσετε νέα άτομα και να διευρύνεται τον κοινωνικό σας ορίζοντα. . Μην δίνετε ωστόσο υποσχέσεις και αντιμετωπίστε τις νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες ως περιστασιακές ή  τυχαίες, όσο ενδιαφέρουσες και αν φαίνονται!

 

ΤΡΙΤΗ 28.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να είστε λίγο πιο επικεντρωμένοι στη δουλειά σας και έτοιμοι να δώσετε αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια. Τότε θα διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση.  Η ακρίβεια και η σχολαστικότητα θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σας καθ όλη την ημέρα. Κύριος στόχος σας πρέπει να είναι η εξασφάλιση των τρεχουσών αναγκών σας, ειδικά σε οικονομικό επίπεδο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ευαισθησία, η φροντίδα και ο αλτρουισμός μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Το πρωί είναι ευνοϊκό για την αύξηση των εσόδων σας από την επιτυχία ενός σχεδίου. Σήμερα είστε έτοιμοι να αφιερώσετε όλη σας την ενέργεια και τη θετική διάθεση σε ένα νέο έργο ή μια καινούργια ερωτική ιστορία. Αλλά τα αστέρια σας συμβουλεύουν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις…

 

ΠΕΜΠΤΗ 30.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν έχετε εξαρτημένη θέση εργασίας, μπορεί ο προϊστάμενός σας να σας δώσει μια μοναδική εργασία και να σας υποσχεθεί μια γενναιόδωρη ανταμοιβή με την ολοκλήρωση του έργου! Έχετε τα προσόντα να πετύχετε! Εμπιστευτείτε τι ικανότητες σας και παρουσιάστε τον καλύτερο σας εαυτό, καθώς αυτό μπορεί να αποτελεί μια πολύ σημαντική ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.5.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η καριέρα σας, εάν σχετίζεται με το μάρκετινγκ, τον τουρισμός, τα ακίνητα, καθώς και με την επισκευή κατοικιών ή την διακόσμηση μπορεί να λάβει μια θετική στροφή. Στην προσωπική σας ζωή χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη προσοχή, γιατί ένα ενδεχόμενο πείσμα από το ταίρι σας μπορεί να προκαλέσει μια δική σας άκαμπτη στάση και τα πράγματα να ακολουθήσουν μια πορεία εκτός ελέγχου…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…