ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ήρεμη η σημερινή σας μέρα προσφέρεται για χαλάρωση και ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για μέλη της οικογένειας σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσετε σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί γι αυτό, ρίξτε γέφυρες και γεφυρώστε τυχόν χάσματα.

ΤΡΙΤΗ 4.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μια και η μέρα σας ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η κατάλληλη ευκαιρία σήμερα να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αρκεί να έχετε πλάνα δράσης έτοιμα…

ΠΕΜΠΤΗ 6.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΚΡΟΝΟΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 17/4/18

Ασχοληθείτε με κάτι ευχάριστο και αισιόδοξο σήμερα, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διατηρείτε τις καλές κοινωνικές σας σχέσεις και να αποφεύγετε συγκρούσεις ή την εμπλοκή σας σε ξένες υποθέσεις. Θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν βάλετε στο μυαλό σας ότι πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε τα προβλήματα με τον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό σας περίγυρο, πρώτα από όλους θα ωφεληθείτε εσείς.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ)

Αποφύγετε την άκαμπτη στάση σήμερα, γιατί ένα πρόβλημα με συνεργάτη σας ή με μέλος της οικογένειας σας επανέρχεται δριμύτερο και κινδυνεύετε να καταλήξετε σε πόλεμο χαρακωμάτων.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο άκρατος υλισμός δεν μπορεί να σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Άλλωστε, όπως λέει και ο ποιητής, τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι όσα δεν είναι υλικά…

ΤΡΙΤΗ 11.9.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περίγυρό σας σήμερα, εργασιακό ή προσωπικό. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα βγείτε χαμένοι…

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε στα τυφλά και αυτό σας εκνευρίζει. Πολύ σύντομα όμως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τις προθέσεις των ατόμων που σας ενδιαφέρουν.

ΠΕΜΠΤΗ 13.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο ενθουσιασμός χωρίς λογική σκέψη μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες και να χάσετε σημαντικά ποσά… Αποφύγετε λοιπόν αψυχολόγητες και παρορμητικές ενέργειες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διατηρήστε μια αισιόδοξη ματιά, ότι και να συμβεί σήμερα, και προσπαθήστε να διακρίνετε και να αναδείξετε το θετικό των αλλαγών που θα σας επιβληθούν.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα σημειωθεί μια αμοιβαία δυσαρέσκεια με το ταίρι σας σήμερα, κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ άσχημη τροπή, εάν δεν είσαστε και οι δύο προσκολλημένοι στη σχέση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χωρίς την συνδρομή τρίτων προσώπων δεν μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα κάποια ζητήματα επαγγελματικής φύσης. Αυτό όμως δεν θα είναι η ιδανική για σας λύση, μια και πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευνοϊκές θα είναι οι απογευματινές ώρες της μέρας, κατά τις οποίες μπορείτε να βρείτε την ισορροπία, την ηρεμία και σημαντικές στιγμές χαλάρωσης με φιλικά πρόσωπα.

ΤΡΙΤΗ 18.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η διαισθητική και διορατική σας πλευρά μπορεί να σας γλυτώσει από σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας! Προσοχή στο πολύ φαί!

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις για το πώς να κινηθείτε σήμερα, αν και τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα! Κινηθείτε με βάση τη κοινή λογική και όλα θα πάνε καλά.

ΠΕΜΠΤΗ 20.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ολοκληρώστε το έργο που έχετε στα χέρια σας. Ο ενθουσιασμός σας σήμερα μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για ηρεμία και χαλάρωση. Στοχαστείτε, μελετήστε, κάντε ενδεχομένως μια μικρή βόλτα για να ανανεωθείτε, χαρείτε όμως την αδράνεια σας!

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φιλοσοφία ζωής που έχετε ή οι συνήθειες σας μπορεί να έρθουν σήμερα σε αντίθεση με άτομα του περιβάλλοντος σας ή με συνεργάτες. Εκεί θα πρέπει να βρείτε μια λύση!

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια που φουντώνει μέσα σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έρθετε σε αντιπαράθεση ή σύγκρουση με άτομα ισχυρότερα από σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες και να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας σε ασυνήθιστους για σας χρόνους! Σ αυτό θα σας βοηθήσουν οι πληροφορίες που έχετε συλλέξει…

ΤΡΙΤΗ 25.9.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ)

Αφήστε τη γκρίνια και τη μιζέρια για όσα σας λείπουν και απολαύστε όσα καλά έχετε στη ζωή σας, και κυρίως, δείξτε ευγνωμοσύνη στα άτομα που σας στηρίζουν με την παρουσία τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τη διερεύνηση τυχών προβλημάτων υγείας, αλλά και για την αγορά μέσων επικοινωνίας ή μικρών αντικειμένων προσωπικής χρήσης.

ΠΕΜΠΤΗ 27.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απροσδόκητα γεγονότα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ταράξουν την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Εάν όμως υπάρχει ένταση με το ταίρι σας, κάποιο φιλικό πρόσωπο θα μεσολαβήσει για να καταλαγιάσει η φουρτούνα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παραμερίζετε σήμερα την προσωπική σας ευχαρίστηση ή τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.9.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει μια έντονη δυσφορία που σας βασανίζει σήμερα και έχει τις ρίζες της στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να οφείλεται στη σχέση σας με το ταίρι σας ή με ένα απόγονό σας. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς.             

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.9.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 22/4/18

Η αποφασιστικότητα σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των δικών σας ατόμων είναι καθοριστικής σημασίας σήμερα. Αποφύγετε όμως ακρότητες, όπως η εριστικότατα ή η υπερβολική επιθετικότητα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…