ΤΑΥΡΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη σας ευνοεί σήμερα. Φιλόδοξοι και πιστοί, σας αρέσουν οι μεταρρυθμίσεις αλλά τηρείτε τα συμφωνημένα. Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια ψυχρότητα στα αισθήματα και ίσως υπερβολικές απαιτήσεις, αφήνουν ανεκπλήρωτες τις ερωτικές σας επιθυμίες. Δυσκολίες παρατηρούνται σε οικονομικά θέματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες σας μπορείτε να προωθήσετε θέματα επικοινωνίας ή εμπορικών συναλλαγών. Οφείλετε να δουλέψετε σκληρά για την επιτυχία.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια κινητικότητα θα παρουσιαστεί σήμερα σε εμπορικά και επαγγελματικά ζητήματα, αλλά δεν φαίνεται να προχωρούν όπως θα θέλατε. Κάντε υπομονή…

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνετε σε θέματα που κρύβουν κάποιο μυστήριο. Πάντα υπάρχει το ενδιαφέρον για το άγνωστο, που σας σπρώχνει σε κάποια περιπέτεια ή ένα ταξίδι με αγαπημένο πρόσωπο.

ΤΡΙΤΗ 6.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας σήμερα, μπορεί να προκαλέσετε χωρίς λόγο προβλήματα στη σχέση σας. Δείχνετε ιδιαίτερη αντοχή στις επιθέσεις που θα δεχτείτε και είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για τους στόχους σας.

ΠΕΜΠΤΗ 8.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έντονη η διάθεση ανταγωνισμού και πολεμικής. Οι στρατιωτικοί ή όσοι έχουν συναφή με τα σώματα ασφαλείας επαγγέλματα ευνοείστε ιδιαίτερα. Αποφύγετε όμως την ξεροκεφαλιά…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με τη μαχητικότητα που διακρίνει τη μέρα σας, αλλά και την υπομονή και υπομονή, εύκολα θα φθάσετε στο στόχο και την αναγνώριση, μια που διαθέτετε τη στόφα του αρχηγού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ενασχόλησή σας με χρηματοοικονομικά θέματα, θα είναι επικερδής! Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις σχετικές με γαστρονομικές δραστηριότητες και θέματα ομορφιάς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής χαρτιά, ή με τη μέση εκπαίδευση. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν δείξετε επιμονή και υπομονή μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες της μέρας. Δυσκολίες θα φέρει η μέρα στους τομείς του έρωτα και των παιδιών…

ΤΡΙΤΗ 13.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε υποθέσεις σχετικές με το εμπόριο, συγγραφή, διδασκαλίες ή ομιλίες. Προσοχή στην οδική σας συμπεριφορά!!!

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Παρουσιάζονται δυσκολίες σήμερα στους τομείς της εργασίας και της υγείας. Η επικείμενη έκλειψη μπορεί να είναι υπεύθυνη για ένα κλίμα εκρηκτικό στο σπίτι ή με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΠΕΜΠΤΗ 15.2.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

(ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 08Ο ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Η μέρα σας χρωματίζεται σήμερα από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους ανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν μελλοντικά κερδοφόρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετές πιθανότητες να φθάσετε στο στόχο σας. Φανείτε πολύ προσεκτικοί και αποφύγετε την έντονη κτητικότητα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θετικά επηρεάζεται ο τομέας της ερωτικής σας ζωής σήμερα, ενώ δυσκολίες ελλοχεύουν στον τομέα των συνεργασιών σας, όπου θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που ίσως να μην είναι τόσο αγνά και ανιδιοτελή τα κίνητρα σας απέναντι σε άτομα του περιβάλλοντος σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μεγάλη σας αισιοδοξία, αλλά και η οργανωτική ικανότητα μπορούν να σας καθιερώσουν σήμερα και να δώσουν την επιτυχία. Ακόμα και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σας ευχαριστούν!

ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στις σπατάλες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στις σημερινές σας δραστηριότητες, τόσο στην εργασία σας, όσο και στις γενικότερες δοσοληψίες, θα υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην επικοινωνία, λόγω κάποιας δικής σας αποστασιοποίησης.

ΠΕΜΠΤΗ 22.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα σας χαμογελά στον τομέα των επαγγελματικών, όπου κάποια εξέλιξη θα σας χαροποιήσει! Προσοχή θα χρειαστεί όμως και πολύ καλή οργάνωση ενός πιθανού επαγγελματικού ταξιδιού.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής και προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το φαγητό ή αισθητική και διακόσμηση.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το κοφτερό σας μυαλό και την τετράγωνη λογική, αλλά και με την εύθυμη διάθεσή σας, σήμερα έχετε υπόσχεση επιτυχίας, σε υποθέσεις που έχουν σχέση με το κοινό και απαιτούν ευχέρεια επικοινωνίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χρειάζεστε στιγμές ηρεμίας και απομόνωσης για να μπορέσετε να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να σκεφτείτε ψύχραιμα τα επόμενα βήματα σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με το ρομαντισμό και έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο σήμερα, αλλά και τα μεγάλα πάθη, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην τα βάζετε με τον εαυτό σας. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας, για να έχετε κάποια ελπίδα επιτυχίας.

ΤΡΙΤΗ 27.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι σημερινές σας ασχολίες θα έχουν σχέση με την ανώτερη εκπαίδευση, τη δικαιοσύνη, τη φιλοσοφία ή τη θρησκεία. Πιθανή κάποια ευχάριστη περιπέτεια…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.2.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το θάρρος είναι το όπλο της επιτυχίας σας! Θέματα σχετικά με ανώτερους σας στην δουλειά μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία.

ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ  200160]
Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…