ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Κατά το πρώτο μισό του μήνα οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην αισθηματική τους ζωή και μόνο μετά τα μισά θα μπορέσετε να επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας, στο πώς να ωθήσετε την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας!

 

Η Αφροδίτη ξεκινάει την διέλευση της μέσα από το 6ο ηλιακό σας σπίτι (υγεία και εργασία) στις 14 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με τον Ερμή και στις 23 του μήνα θα τους ακολουθήσει και ο Ήλιος! Καθώς η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης του σπιτιού σας της εργασίας και ο Ερμής των οικονομικών σας από την δουλειά, το δεύτερο μισό του μήνα προβλέπεται να είναι πολύ πιο προσοδοφόρο για σας, παρόλο που αναμένεται να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια και δυσκολίες.

 

Για να μπορέσετε να κερδίσετε χρήματα θα πρέπει να δουλέψετε πραγματικά σκληρά, να κάνετε πολύ προσεκτική επιλογή δραστηριοτήτων που θα εμπλακείτε, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά θα πρέπει να είστε και αρκετά ρεαλιστές ως προς τις αντικειμενικές δυνατότητες να παράγετε το εισόδημα που θα θέλατε. Εάν προσπαθήσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας, όντας υπάλληλοι, προκειμένου να προβληθείτε και να έχετε πιθανότητες καλύτερων εισοδημάτων, υπάρχει ο κίνδυνος να έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους αλλά και ανωτέρους, ιδίως προς το τέλος του μήνα. Συνιστάται να είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας διεκδικήσεις, αν και μεταξύ 11 και 15 Σεπτεμβρίου έχετε αρκετά καλές πιθανότητες να καταφέρετε αυτό που επιδιώκετε, αρκεί να κάνετε προσεκτικές και έξυπνες κινήσεις.

 

Εάν είστε άνεργοι, χρειάζεται αρκετή προσοχή στις κινήσεις σας μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, γιατί λόγω των οικονομικών σας απαιτήσεων μπορεί να κλείσετε σημαντικές πόρτες και να χάσετε ευκαιρίες. Εισοδήματα που προέρχονται από συνεργασίες σας με πελάτες από το εξωτερικό μπορεί να παρουσιάσουν μείωση προς το παρόν, κυρίως λόγω της επαναδιαπραγμάτευσης των όρων. Στο άμεσο μέλλον όμως θα βελτιωθούν τα εισοδήματα σας από την πηγή αυτή και πάλι.

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Ο 5ος ηλιακός σας οίκος (έρωτας, φλερτ, απολαύσεις και σχέσεις) είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Σεπτέμβριος, λόγω των πολλαπλών πλανητικών διελεύσεων. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η Αφροδίτη και ο Ερμής (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 23.9) δουλεύουν για σας. Θα έχετε έναν πολύ δυναμικό από συναισθηματικής άποψης μήνα, ένα μήνα που δεν θα έχετε καμία δυσκολία να εκφράσετε τόσο τα συναισθήματα σας, όσο και την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια καινούργια ρομαντική σχέση, καθώς θα είστε πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και πιο έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Οι δεσμευμένοι θα δουν την συναισθηματική και ερωτική τους ζωή να αναγεννάτε, καθώς το ταίρι σας θα βρει όλα τα κουμπιά σας, για να σας βγάλει από την μιζέρια και την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου. Μην αντιστέκεστε, μην φοβάστε το άγνωστο, εμπιστευθείτε το ταίρι σας και ζήστε τον έρωτα στο κόκκινο!

 

Καθώς οι πλανήτες μετακινούνται σταδιακά από τον 5ο οίκο σας στον 6ο (εργασία και υγεία) μετά τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να καταλάβετε μεγαλύτερη προσπάθεια κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να διατηρήσετε το ιδανικό κλίμα των αρχών του μήνα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες προστριβές με το ταίρι σας με αφορμή τις καθημερινές υπευθυνότητες στο σπίτι και την οικογένεια, που θα κορυφωθούν τις τελευταίες μέρες του μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα συμβιβασμό για να επανέλθει η κατάσταση σε ισορροπία…

 

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία , Καριέρα, κοινωνική καταξίωση .

 

Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη , Φίλοι και κοινωνικές ομάδες .

 

Τυχεροί αριθμοί: 33, 24, 15, 6, 17, 16.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ταύρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Επαγγελματικά &nd…