ΤΑΥΡΟΣ – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

 

Ο 5ος ηλιακός σας οίκος (έρωτας, φλερτ, απολαύσεις και σχέσεις) είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Σεπτέμβριος, λόγω των πολλαπλών πλανητικών διελεύσεων. Ο Άρης, ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας των σχέσεων και του γάμου, η Αφροδίτη και ο Ερμής (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 23.9) δουλεύουν για σας. Θα έχετε έναν πολύ δυναμικό από συναισθηματικής άποψης μήνα, ένα μήνα που δεν θα έχετε καμία δυσκολία να εκφράσετε τόσο τα συναισθήματα σας, όσο και την πιο ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, είναι η ιδανική εποχή να ξεκινήσετε μια καινούργια ρομαντική σχέση, καθώς θα είστε πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας αλλά και πιο έτοιμοι να ξεκινήσετε μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Οι δεσμευμένοι θα δουν την συναισθηματική και ερωτική τους ζωή να αναγεννάται, καθώς το ταίρι σας θα βρει όλα τα κουμπιά σας, για να σας βγάλει από την μιζέρια και την ασφάλεια του γνωστού και δοκιμασμένου. Μην αντιστέκεστε, μην φοβάστε το άγνωστο, εμπιστευθείτε το ταίρι σας και ζήστε τον έρωτα στο κόκκινο!

 

Καθώς οι πλανήτες μετακινούνται σταδιακά από τον 5ο οίκο σας στον 6ο (εργασία και υγεία) μετά τα μέσα του μήνα, θα πρέπει να καταλάβετε μεγαλύτερη προσπάθεια κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο για να διατηρήσετε το ιδανικό κλίμα των αρχών του μήνα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες προστριβές με το ταίρι σας με αφορμή τις καθημερινές υπευθυνότητες στο σπίτι και την οικογένεια, που θα κορυφωθούν τις τελευταίες μέρες του μήνα. Προσπαθήστε να κάνετε ένα συμβιβασμό για να επανέλθει η κατάσταση σε ισορροπία…

 

 

Σημαντικοί αριθμοί: 3, 8 και 9

 

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 18, 23, 24 και 26

 

Συμβουλή

 

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αυτό το μήνα με τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε στον επαγγελματικό τομέα! Να είστε προσεκτικοί στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, και δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα προβλήματα. Καλό θα ήταν επίσης να δίνετε σημασία στις απόψεις των άλλων, γιατί θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις σε ανύποπτη χρονική στιγμή.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…