ΤΑΥΡΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 1/4 έως και 7/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Με το Άρη στον Ζυγό, οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν ότι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, σπίτι ή οικογενειακό περιβάλλον, στα οποία δεν θα πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, γιατί ίσως αλλάξετε γνώμη στην πορεία και μετά δεν θα μπορείτε να κάνετε πίσω. Πολλές είναι οι σκέψεις και τα θέματα που αυτές τις μέρες θα σας προβληματίσουν, με αποφάσεις τις οποίες άλλες βιάζεστε να βάλετε σε εφαρμογή και άλλες όχι. Κάποιες ικανοποιήσεις παίρνετε από το άμεσο περιβάλλον σας, που αποφασίζει ξαφνικά να σας κάνει τα χατίρια.
Θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι διαφωνίες που υπήρχαν με τους δικούς σας ανθρώπους, προσπαθήστε να τα λύσετε όλα και να φέρετε την αρμονία στις σχέσεις σας. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για το πως θα καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Με την επιρροή του εξάγωνου της Σελήνης και την θέση του Δία σε τρίγωνο στο ωροσκόπιο σας, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί την επικοινωνία και τις σχέσεις σας στην οικογένεια και με τον σύντροφο σας. Μπορεί οι σχέσεις σας αυτές να φαίνονται και να τις νιώθετε συναρπαστικές, αλλά δεν θα σας δώσουν αυτά που έχετε πραγματικά ανάγκη και μάλλον θα πέσετε απλά στις παγίδες τους. Ότι ξεκινήσατε, ξεκινήσατε. Τώρα, απλά κατεβάστε τους τόνους και αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απέχει από τις πολλές κοινωνικότητες. Χρειάζεστε χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση. Τα άστρα προβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, ότι δεν πρέπει να ξεσπάτε άδικα στο σύντροφο σας κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σας. Εσείς που είστε single του ζωδίου ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα τραβήξει την προσοχή σας !!! Μην διστάσετε να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, πλησιάζοντας το για να γνωριστείτε καλύτερα, γιατί θα έχετε θετική ανταπόκριση από την μεριά του. Να είσαστε διακριτικοί όμως, για μην δώσετε στόχο για κουτσομπολιά μέσα στο χώρο σας.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …