Ταύρος – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Μην είστε αναποφάσιστοι, διότι το ταίρι σας άρχισε να κουράζετε. Η έντονη προσωπικότητα σας θα οδηγήσει σε απομάκρυνση τον άνθρωπο που πραγματικά σας ενδιαφέρει.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Τα άστρα φέρουν τύχη στα οικονομικά.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές εμφανίσεις και την ψυχαγωγία σας.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Μπορεί  κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα σας καλεί να σκεφτείτε θετικά γιατί η μέρα είναι αρκετά εκκριτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα και καλές σχέσεις με ηλικιωμένα άτομα. Κάντε υπομονή και γίνετε πιο διαλλακτικοί με τους γύρω σας σήμερα.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερη ευθύνη στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα σας προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί. Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή και ξαφνικές ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Η τύχη αρχίζει να σας χαμογελάει, καθώς η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να επιτύχετε μια κληρονομιά ή μια χρηματοδότηση.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Η ατμόσφαιρα είναι λίγο βαριά, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά δεν αναμένεται να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην πυροδοτήσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος σήμερα. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά!

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα πράγματα είναι καλύτερα, τουλάχιστον ως αναφορά συζητήσεις στον επαγγελματικό ή και στον αισθηματικό τομέα. Βαδίστε με προσοχή και μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα οικονομικά ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα! Ενδεχόμενες  απογοητεύσεις μπορούν να σας φέρουν στα όρια σας…

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η αισιοδοξία σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η μέρα είναι πραγματικά δύσκολη σήμερα! Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς! Αλλά τα ξαφνικά έξοδα ενδεχομένως να σας χαλάσουν τη διάθεση. Περιορίστε σπατάλες και εξόδους για να μην βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας σε κάθε περίπτωση. Τα προβλήματα στην επιχείρησή σας ή τη καριέρα σας είναι πιθανά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο καλύτερος σας φίλος, ένας συνάδελφος, ο  συνεργάτης ή το ταίρι σας θα σας αναγκάσει να είστε προσεκτικοί στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Αν και η ατμόσφαιρα είναι ηπιότερη, οι πιθανότητες να διορθώσετε τις δυσκολίες που προέκυψαν χθες είναι πολλές. Ξεκαθαρίστε τις διαφορές και βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά! Ολοκληρώστε ότι αρχίσατε τις προηγούμενες μέρες στην εργασία σας

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Με την ακίνητη περιουσία σας ή με θέματα κληρονομικά θα ασχοληθείτε σήμερα, αναζητώντας τις προσφορότερες λύσεις για να κλείσετε υποθέσεις που χρονίζουν.

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και κατ επέκταση την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας και οι λανθασμένες κινήσεις  μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα ή και χωρισμό.

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να οδηγήσει εκεί που το σύμπαν θέλει να βρεθείτε!

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν κάποιες καλές ενδείξεις, αλλά…

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι πλανήτες σήμερα θα ανατρέψουν τις ισορροπίες στις σχέσεις σας… Άγχος και στρες θα σας καταπονήσουν. Χαλαρώστε, γιατί κάποια πράγματα είναι πέρα από τις δυνατότητες σας.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Είστε πολύ σχολαστικοί στις επαγγελματικές σας κινήσεις σήμερα και αυτό θα σας προφυλάξει από τις κακοτοπιές. Προσέξτε ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση χρημάτων.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα όνειρα σας καταλαμβάνουν σημαντικό μέρος της μέρας σας και σαγηνεύουν τους συνομιλητές σας. Ονειροπολείτε και αιθεροβατείτε όμως για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Τρίτη 01.02.2022 (Νέα Σελή&nu…