Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η ενέργεια που θα έχετε θα είναι σχεδόν πρωτόγνωρη! Θα ήταν κρίμα όμως να την σπαταλήσετε μόνο σε διασκεδάσεις. Φροντίστε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές σας υποθέσεις που χρονίζουν. Είναι η ιδανική μέρα.

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Καλό θα είναι να κινηθείτε βάσει την λογικής…

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες! Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις, φρέσκες ιδέες και με εξαιρετικές επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια!

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάντε σοφές επιλογές…

Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη από την προσοχή και την στήριξη σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα πλάνα της μέρας…

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Είστε πεισμωμένοι σήμερα! Δεν θα αφήσετε κανέναν να σας κλείσει τον δρόμο. Δεν θα επιτρέψετε να σας ορθώσουν εμπόδια στην νέα πορεία της ζωής σας.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Μια ένταση επικρατεί σήμερα, που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στην επικοινωνία σας με τους τρίτους.

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Ερωτική διάθεση και ερωτικό κλίμα μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Άκρως ερωτική η μέρα αυτή!

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε και τι αποζητάτε από τη ζωή. Τα άστρα σήμερα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας.

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Νέες γνωριμίες με άτομα ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε! Κατά τα άλλα ευνοείται η βελτίωση της οργάνωσης της δουλειάς σας ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μέρα θετική, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί στο αντίθετο φύλλο… Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των γύρω σας.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Προσοχή στο πορτοφόλι σας! Τα άστρα δημιουργούν την απατηλή αίσθηση της ανάγκης για προβολή μέσα από την σπατάλη χρημάτων…

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Τα άστρα σας χαρίζουν μια μέρα ευνοϊκή, κατά την οποία μπορείτε να λύσετε τις επικοινωνιακές διαφορές των προηγούμενων ημερών και να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα που  προέκυψε από πρόσφατες διαφωνίες με τα μέλη της οικογενείας σας

Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές συναισθηματικής φύσης σήμερα, καθώς  ωραιοποιείτε καταστάσεις στο μυαλό σας! Προσγειωθείτε όμως γιατί κινδυνεύετε με ανώμαλη προσγείωση στο μέλλον…

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η σημερινή μέρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για διασκέδαση αφού θα σας απασχολήσουν έντονα τα επαγγελματικά ή κάποιο κληρονομικό ζήτημα. Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Χρειάζεστε ξεκούραση σήμερα! Απολαύστε την ηρεμία του σπιτιού σας και την ανάλαφρη επικοινωνία των ανθρώπων που σας αγαπούν.

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Μέσα από τις επικοινωνίες ή στην διάρκεια κάποιου επαγγελματικού ταξιδιού υπάρχει περίπτωση να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας συγκινήσει ερωτικά…

Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στην ποιότητα της δουλειά σας, γιατί με τόσους ανάδρομους πλανήτες, τα λάθη και οι παραλήψεις είναι πολύ πιθανά…

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και κατ επέκταση την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας και οι λανθασμένες κινήσεις  μπορούν να προκαλέσουν ρήγματα ή και χωρισμό.

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Το πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί σε εσωστρέφεια ! τα προβλήματα που έχετε συσσωρεύσει είναι αρκετά και τώρα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά.

Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα, αλλά και λίγο πιο κατασταλαγμένοι ίσως… Κινηθείτε με μικρά και σταθερά βήματα, ξεκαθαρίζοντας τα ζητήματα που σας απασχολούν…

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Γίνετε αντικειμενικοί και αναλάβετε τις οικονομικές σας ευθύνες.  Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις ή διενέξεις με Τράπεζες που εκκρεμούσαν.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Θα σας απασχολήσει το θέμα των εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως την αιτία της οικονομικής σας αιμορραγίας, εάν αφήσετε τους συναισθηματισμούς κατά μέρος…

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Με υπομονή και επιμονή, όλα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και κινηθείτε βάσει πλάνου, ώστε να φέρετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Μην δημιουργείτε αντιθέσεις στον χώρο της εργασίας σας. Είναι εντελώς ακατάλληλη περίοδος για να βρείτε το δίκιο σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν και να σας δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Τετάρτη.29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Η ανάγκη σας για ριζική αλλαγή πολλών δεδομένων στη ζωή σας είναι έντονη και επιτακτική! Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να το συνειδητοποιήσετε και να ξεκινήσετε την αναδιοργάνωση της ζωής σας…

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Τα αρνητικά ή γενικά δύσκολα γεγονότα στην ζωή, έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Απαλλαγείτε από ότι σας βαραίνει ή σας κρατάει δέσμιους στο παρελθόν.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…