Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2018

ΤΕΤΑΡΤΗ 1.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε… Είναι η κατάλληλη εποχή για να βρείτε επιτέλους το ταίρι σας.  Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα

ΠΕΜΠΤΗ 2.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλείας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι  σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

ΤΡΙΤΗ 7.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 6/1/2019

Ξεκινήστε τη μέρα σήμερα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός  είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

ΠΕΜΠΤΗ  9.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μέρα δράσης αλλά και απαισιοδοξίας η σημερινή, αφού θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν και συναντάτε αντιρρήσεις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εσωτερική ένταση σήμερα θα σας φέρει εκνευρισμό και θα οδηγήσει σε παρεξηγήσεις αναφορικά ερεθίσματα που προσλαμβάνετε από τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.8.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 18Ο41 ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Και σήμερα φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Υπάρχει η ίδια πλανητική επιρροή με την χτεσινή ημέρα. Προσπαθήστε να ταχτοποιήστε τις διαφορές που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλεια και άγχος. Κάντε υπομονή, καθώς τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα

ΤΡΤΙΗ 14.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς την κατεύθυνση που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας, ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εκνευρισμός και παρεξηγήσεις σήμερα! Δεν είναι εύκολο για σας, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας

ΠΕΜΠΤΗ 16.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ερωτική διάθεση και διάχυτος ερωτισμός υπάρχει μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συνειδητοποιήστε  τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα μπορούν να  σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις! Κάποιο οικονομικό ζήτημα σχετικό με αγοραπωλησία σπιτιού ή κληρονομιά ή σε μορφή επιδόματος έρχεται στην επιφάνεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/7/2018

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας! Σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Ψυχικά θέλετε να είστε ελεύθεροι, αλλά ταυτόχρονα και ερωτευμένοι…

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση, η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

ΤΡΙΤΗ 21.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο άτομο μπαίνει στην ζωή σας και θα ταράξει τα νερά… Κάνετε αργά βήματα και πάντα μετά από σκέψη, για να αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες.

ΠΕΜΠΤΗ 23.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις και με καλές επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δημιουργικές προσπάθειες θα αποδώσουν τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας χώρο, χαρίζοντας σας αναγνωρισιμότητα, καθώς θα βγείτε από την αφάνεια του συνόλου…

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη από την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26.8.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ)

Οι συνθήκες στον γάμο ή στη σχέση σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι γνωστά από καιρό, όμως εσείς αρνιόσασταν να τα αντιμετωπίσετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΡΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΑΝΑΔΟΡΜΟΣ ΑΠΟ 26/6

Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε με τις θετικές επιρροές των άστρων της σημερινής ημέρας. Χαρίσετε στο σύντροφό σας  ρομαντικές στιγμές.

ΤΡΙΤΗ 28.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η διάθεση σας είναι θαυμάσια σήμερα και οι κοινωνικές επαφές είναι στο επίκεντρο! Αφήστε για λίγο προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα στο περιθώριο και απολαύστε την μέρα.

ΠΕΜΠΤΗ 30.8.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ξαφνικές και αναπάντεχες γνωριμίες σας ωθούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης… Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο σήμερα, με νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.8.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι κοινωνικές επαφές και οι νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες χαρακτηρίζουν την σημερινή μέρα. Χαλαρώστε και απολαύστε ότι σας φέρει το πλανητικό σκηνικό…

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…