Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2021

Παρασκευή 01.10.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας μπορεί να έχετε σήμερα έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε κάτι σημαντικό στην καριέρα σας και να σας δώσει την αίσθηση, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε έναντι των ανταγωνιστών σας. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείτε πιο προσεκτικά…

Σάββατο 02.10.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Καλό θα ήταν να έχετε το νου σας σε κάποιο άτομο από το στενό περιβάλλον σας που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Μην εμπιστεύεστε επίσης άτομα που δεν γνωρίζετε καλά! Η σωματική δραστηριότητα, τα αθλήματα και τα παιχνίδια σε εξωτερικούς χώρους θα πρέπει να αποτελέσουν  προτεραιότητα σας, γιατί θα σας βοηθήσουν να αναζωογονηθείτε. Και εάν ο καιρός το επιτρέπει, κάντε μια πορεία στη φύση.

Κυριακή 03.10.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Πολλοί μεταξύ σας θα έχουν μια χαλαρή και πετυχημένη μέρα, επιτυγχάνοντας βήμα προς βήμα κάθε έναν από τους στόχους τους.  Αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ηρεμίας ή στην αποφυγή απογοητεύσεων και θα σας δώσει τον αναγκαίο χρόνο την καλύτερη προετοιμασία, ώστε να κερδίσετε το όποιο στοίχημα. Τις βραδινές ώρες ασχοληθείτε με την καλύτερη οργάνωση του σπιτιού σας.

Δευτέρα 04.10.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από το περιβάλλον σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική. Επικεντρώστε ωστόσο την προσοχή σας στα τεκταινόμενα γύρω σας! Ακόμα και από επιφανειακές συζητήσεις μπορεί να πάρετε θαυμάσιες πληροφορίες ή καινούργιες ιδέες. Στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας μπορεί να αλλάξει για λίγο το συνηθισμένο κλίμα.

Τρίτη 05.10.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορεί να υπάρξει ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια συνάντηση μέρα! Όσοι έχουν ήδη σύντροφο, καλό θα ήταν να αποφεύγουν τις επιπολαιότητες. Το απόγευμα μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα με τα οικονομικά σας. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε το πρόβλημα με δάνεια ή δημιουργώντας χρέη. Περιορίστε βραχυπρόθεσμα τα έξοδα σας για να εξοικονομήσετε τα χρήματα που χρειάζεστε.

Τετάρτη 06.10.2021 (Νέα Σελήνη στον Ζυγό)

(Πλούτωνας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος από 27.04)

Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά. Αν η συμπεριφορά των γύρω σας δεν σας αρέσει, μη γίνεστε εκρηκτικοί και ευερέθιστοι. Οι πλανητικές συνθήκες σήμερα είναι τέτοιες, που μπορεί να ξαφνιαστείτε από το ενδιαφέρον κάποιου για σας. Μια φιλική συζήτηση ή μια καινούρια γνωριμία θα κάνουν τη μέρα ενδιαφέρουσα.

Πέμπτη 07.10.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Παρασκευή 08.10.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής σήμερα. Προτιμήστε την ανεκτικότητα από την υπερβολική αισιοδοξία. Οι συζητήσεις κι οι ειδήσεις έχουν ένα βαθύτερα νόημα για σας, ενώ λύσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα σε ένα ενδιαφέροντα διάλογο… Δείχνετε έλλειψη κατανόησης στους γύρω σας και αυτό δεν θα σας βγει σε καλό. Ακούστε προσεκτικά, γιατί κάτι σημαντικό έχουν να σας πουν, και μιλάτε λιγότερο…

Σάββατο 09.10.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Αποτινάξτε τα περιττά φορτία από πάνω σας και αξιολογήστε εκ νέου τους στόχους σας με βάση τα τρέχοντα δεδομένα. Ίσως να υπάρξει μια οριστική ρήξη με ένα φιλικό πρόσωπο και η διακοπή των σχέσεων σας. Ίσως να είναι καλύτερα, όταν οι σχέσεις πλέον φθίνουν…  Η επικοινωνία σας κυρίως με τον σύντροφό σας ευνοείται. Ανοίξτε την καρδιά σας και πείτε του πως αισθάνεστε για εκείνον.

Κυριακή 10.10.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Ίσως να χρειαστείτε την στήριξη των δικών σας ατόμων σήμερα. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με προσωπικά προβλήματα ή με δυσκολίες προσωπικής φύσης θα σας απασχολήσει σοβαρά. Το δεύτερο μισό της μέρας αναμένεται να είναι αρκετά πιο ήρεμο. Αφιερώστε χρόνο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό από τον χώρο σας ώστε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Ασχοληθείτε επίσης με την διατροφή σας

Δευτέρα 11.10.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Υδροχόο – ανάδρομος από 23.05)

Ίσως να δώσετε λαβή για σχόλια ή αφορμή στους αντίζηλους να σας πολεμήσουν. Μια συζήτηση θα επηρεάσει τη ψυχική σας διάθεση! Μην αφήνετε τόσο εύκολα να σας πληγώνουν. Θωρακιστείτε!!! Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με το ταίρι σας.

Τρίτη 12.10.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας!

Τετάρτη 13.10.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Δύσκολη μέρα, με γεγονότα να σας απορυθμίζουν σε στιγμές! Ωστόσο δεν είναι καλή ιδέα να εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας. Φως στον ορίζοντα εμφανίζεται με ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα ανοίξουν χωρίς να το καταλάβετε την πόρτα σε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική σας ζωή! Ξεκαθαρίσματα στις προτεραιότητες σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρει το μυαλό σας

Πέμπτη 14.10.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Κάποιο μέλος της οικογένειας σας ίσως να αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας, ενδεχομένως κάποιο παιδί σας, εάν έχετε απογόνους. Φροντίστε όμως και τον εαυτό σας για να μην πέσετε και σεις. Φροντίστε σήμερα τον εαυτό σας περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι σωματικές σας αντοχές εξαντλούνται, χωρίς να το καταλαβαίνετε, και σας περιμένει αρκετή δουλειά μπροστά σας.

Παρασκευή 15.10.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Φροντίστε οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μετά από μεθοδική σκέψη, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις και τυχόν αντιπαραθέσεις. Στα αισθηματικά σας υπάρχει ένα κλίμα έντασης και καχυποψίας… Αποφύγετε τις καταναλωτικές κραιπάλες, προσέχοντας να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

Σάββατο 16.10.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Φροντίστε τον οργανισμό σας γιατί τον έχετε καταπονήσει σε σημαντικό βαθμό τον τελευταίο καιρό. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες, φροντίστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και μην αφήνετε τα προβλήματα να σας στερούν τον ύπνο. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Τα οικονομικά σας βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή! Θα αντιμετωπίσετε πιέσεις και θα πρέπει να είστε ενήμεροι για το πώς πρέπει να κινηθείτε σωστά.

Κυριακή 17.10.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνετε το συναίσθημα αυτό να σας παραλύσει και αναζητήστε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεστε, αγαπάτε και σας αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργεια σας για να ενδυναμώσετε τις προσωπικές σχέσεις σας, οικογενειακές ή ερωτικές.

Δευτέρα 18.10.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Ερμής ορθόδρομος στον Ζυγό – ανάδρομος από 27.09)

(Δίας ορθόδρομος στον Υδροχόο – ανάδρομος από 20.06)

Έχετε κατακτήσει όσα επιθυμούσατε στον επαγγελματικό τομέα, αλλά φαίνεται ότι δεν σας ικανοποιεί και θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές. Καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην καταστρέψετε ότι χτίσατε με τόσο κόπο. Έχετε μια διάθεση να αφεθείτε ελεύθεροι και να χαρείτε την μέρα, αποφεύγοντας τα δυσάρεστα και πιεστικά που σας περιβάλλουν.

Τρίτη 19.10.2021 (Σελήνη στους Κριό– σε γέμιση)

Θα πρέπει να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες σήμερα και να αποβάλλετε ότι επώδυνο σας στοιχειώνει από το παρελθόν, για να μπορέσετε να πάτε μπροστά. Μπορεί να είναι δύσκολο, είναι όμως απόλυτα αναγκαίο. Θετικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις της μέρας και μην αφήνετε να σας χαλάσει την καλή διάθεση το παραμικρό. Ένας καλός φίλος μπορεί να σας δώσει θετική ενέργεια ίσως και τα φώτα του σε κάτι που σας απασχολεί.

Τετάρτη 20.10.2021 (Πανσέληνος στους Κριό)

Εάν ελπίζατε σε ένα θαύμα τον τελευταίο καιρό, ίσως και να σας συμβεί σήμερα! Η τύχη ανοίγει κάποιες πόρτες, σε άλλους στην προσωπική ζωή, σε άλλους στην επαγγελματική. Γίνεστε σκληροί ωστόσο με κάποια άτομα, λόγω του ρόλου που διαδραμάτισαν, ενεργώντας πίσω από την πλάτη σας. Αν και αυτός ο τρόπος δράσης δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, κάποια πράγματα πρέπει να μπουν στην θέση τους.

Πέμπτη 21.10.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Δεν είστε στα καλύτερα σας και σας διακρίνει μια απαισιοδοξία. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και οι καλές ειδήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Απλά μην μένετε με σταυρωμένα τα χέρια. Είστε έξυπνοι και δημιουργικοί! Κάντε σωστή χρήση των δώρων του Σύμπαντος για να μπορέσετε να έχετε μια ανοδική πορεία, προς όφελος δικός σας και των αγαπημένων σας.

Παρασκευή 22.10.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Θα πρέπει να αγωνιστείτε σκληρά για όσα έχετε και κατέχετε, για να μπορέσετε να τα διατηρήσετε. Εάν δεν έχετε κάνει κάτι αξιόμεμπτο, θα καταφέρετε να βγείτε νικητές από την δοκιμασία. Κάτι απρόσμενο ωστόσο θα συμβεί που θα σας αποδιοργανώσει σήμερα. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος συνεργάτης σας να αποχωρήσει ξαφνικά ή ένα πρόσωπο να μπει ξαφνικά στην ζωή σας.

Σάββατο 23.10.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Είναι μια εξαιρετική μέρα για τα επαγγελματικά σας η σημερινή, αρκεί να είστε πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η ρεαλιστική δράση είναι αυτή που θα εξασφαλίσει την επιτυχία των στόχων σας. Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων

Κυριακή 24.10.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Πολλές φορές οι φοβίες σας είναι αυτές που ορθώνουν εμπόδια στον δρόμο σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με άλλους και μέσα από μια ειλικρινή επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων μπορεί να προκύψει κάτι νέο και ελπιδοφόρο. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να κλείσετε επιτέλους εκκρεμότητες που δεν σας αρέσει να ασχολείστε, για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα που θα θέλατε.

Δευτέρα 25.10.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας είναι πολύ καλές και είναι καιρός να ευχαριστήσετε με τον τρόπο που εσείς θα επιλέξετε όσους σας στάθηκαν στα δύσκολα και σας βοήθησαν έμπρακτα να ανακάμψετε. Ένα αίσθημα μοναξιάς όμως φαίνεται να σας βαραίνει…Εάν κοιτάξετε ωστόσο γύρω σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπούν και θέλουν να βρεθούν δίπλα σας.

Τρίτη 26.10.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν έχει την ίδια φρεσκάδα πια και η επαφή με το ταίρι σας έχει αρχίσει να φθίνει. Εάν αυτή η σχέση σημαίνει κάτι για σας, αγωνιστείτε για να την αναζωογονήσετε… Ένα συναίσθημα αποξένωσης και μοναξιάς ίσως να σας βαραίνει, σαν να σας απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι… Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά βρείτε κάποιον φίλο ή γνωστό να μιλήσετε ή να βγείτε έξω.

Τετάρτη 27.10.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Απομακρυνθείτε όσο μπορείτε από τις σκοτούρες και τα προβλήματα που σας περιτριγυρίζουν και δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να αναγεννηθεί σωματικά και πνευματικά. Νοιώθετε λίγο απογοητευμένοι και η ψυχολογική σας κατάσταση δεν είναι καλή. Εμπιστευτείτε τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας σε άτομο που εμπιστεύεστε και θα ξελαφρώσετε.

Πέμπτη 28.10.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Δημιουργική η σημερινή μέρα! Μια απόφαση μπορεί να αλλάξει σημαντικά την ζωή σας και να της δώσει μια σημαντική ώθηση. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και δεν θα χάσετε. Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Παρασκευή 29.10.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον. Προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά θέματα. Η μέρα απαιτεί διαλλακτικότητα και υπομονή σε οικογενειακά ζητήματα.

Σάββατο 30.10.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Αφοσιωθείτε στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και αφήστε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι απαραίτητο. Μην αφήνετε όμως τα υλικά αποκτήματα να καθορίζουν την στάση, την συμπεριφορά και τον μελλοντικό προγραμματισμό σας, γιατί πέρα από την ύλη υπάρχει και το πνεύμα, που προσπαθείτε να το θέσετε στο περιθώριο…

Κυριακή 31.10.2021 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε χάση)

Προσέχετε τους συνεργάτες σας. Οι πλανήτες θα φέρουν στο προσκήνιο δολοπλοκίες και συκοφαντίες που συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας. Μη δίνετε αφορμή για σχόλια! Μην είστε ξεροκέφαλοι και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν σε επαγγελματικά θέματα τα άτομα που σας αγαπούν. Θα σας βοηθήσουν να φτάσετε πολύ ψηλά.

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Είναι μια μέρα δημιουργικότητας και έμ…