Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πείσμα και η εμμονή σας μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα, τόσο στο χώρο του σπιτιού και τις οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση σας.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα για συνομιλίες, διαβουλεύσεις και συζητήσεις που μπορούν να διευθετήσουν προβλήματα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα δημιουργικά σας ταλέντα μπορούν να προσφέρουν λύσεις σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα που θα προκύψουν. Επιπλέον, για τις γυναίκες του ζωδίου σας, υπάρχει πιθανότητα για μια γνωριμία ζωής!

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ρουτίνα μπορεί να σας ενοχλήσει και να θελήσετε να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Ωστόσο η περίοδος δεν προσφέρεται για αλλαγές μεγάλης κλίμακας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Είστε σε μια φάση που θα μπορούσατε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας, αυτό όμως δεν θα ήταν αυτή τη στιγμή φρόνιμο. Αλλάξτε τουλάχιστον συνήθειες διατροφής ή εντάξτε την άσκηση στη ζωή σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν επιλέξετε να κάνετε εμπιστευτικές συζητήσεις ή εκμυστηρεύσεις, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες, θα βγείτε χαμένοι, γιατί οι συνομιλητές σας δεν θα είναι όσο ειλικρινείς φαντάζεστε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να προγραμματίσετε σοβαρές επαφές ή διαβουλεύσεις για νωρίς το πρωί, ειδάλλως θα καταλήξετε σε ένα διάλογο που θα κυριαρχείται από λεκτικά ευτράπελα και σαρκασμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ενδεχομένως ένας καυγάς με ένα συνεργάτη ή ένα συνάδελφο που θα λάβει χώρα να σας ωθήσει να αναζητήσετε νέες διεξόδους στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να πατάτε σταθερά στη γη!

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Θα ξεχειλίζετε από ενέργεια, κάτι αρκετά σπάνιο για σας! Φροντίστε να κάνετε καλή χρήση των στιγμών αυτών, επιλύοντας προβλήματα που προτιμάτε να τα αγνοείτε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να είστε συνετοί στη συμπεριφορά με τους γύρω σας, μια και θα υπάρξουν πολλά απρόοπτα που θα πρέπει να τα χειριστείτε με μεγάλη προσοχή. Μια επιπόλαια αντιμετώπιση θα ήταν καταστροφική…

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μέρα αυτοσυγκέντρωσης για σας και εκπόνησης των μεσοπρόθεσμων επαγγελματικών σας βημάτων. Μια επαγγελματικής φύσης διένεξη μπορεί να επιλυθεί αναίμακτα με καλούς και προσεκτικούς χειρισμούς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάτι ολοκληρώνεται και κλείνει ένας κύκλος με επιτυχία! Οι απόψεις σας, οι θέσεις σας ή οι διαθέσεις σας για καθημερινά ζητήματα μπορεί να αλλάξουν προς το τέλος της μέρας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Συγκρουσιακό είναι το κλίμα που θα επικρατεί στο χώρο δουλειάς σας και θα πρέπει να έχετε μια πιο διπλωματική προσέγγιση για να βγείτε αλώβητοι. Στο πλευρό σας θα έχετε κάποιους από τους συναδέλφους σας…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια πρόσφατα γεγονότα θα δείξουν σήμερα τον αντίκτυπο που είχαν στην προσωπική σας ζωή! Αποδεχτείτε κάποια πράγματα και μην χάνετε χρόνο και δυνάμεις προσπαθώντας το ακατόρθωτο…

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα κομμένη και ραμμένη στους ρυθμούς σας! Τις βραδινές ώρες ένα χόμπι μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε αποστάσεις από τρέχοντα προβλήματα.

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα θα σας φέρει στα άκρα και θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε άτομα που αισθάνεστε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος και μπορούν να καταλάβουν τους προβληματισμούς σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα και να στεφτούν με επιτυχία. Ενδεχομένως να μπείτε στον πειρασμό να έχετε μια αντισυμβατική ερωτική περιπέτεια.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν και συνήθως ήρεμοι και ψύχραιμοι, σήμερα κινδυνεύετε να κάνετε μια από εκείνες τις σπάνιες εκρήξεις σας! Αντικείμενο της οργής σας ενδεχομένως πρόσωπο της οικογένειας σας ή γείτονας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρας το σπαταλάτε με σκέψεις και πλάνα που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Κάποια στιγμή όμως χαλαρώνεται με πράγματα που σας ευχαριστούν!

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Γίνεστε γκρινιάρηδες και επιθετικοί όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα το επιθυμούσατε. Εάν το ταίρι σας δεν θέλει να συζητήσει σήμερα κάποια πράγματα που τα βρίσκει δυσάρεστα, θα πρέπει να το σεβαστείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το επίπεδο ενέργειας σας θα εξαρτηθεί από την διάθεση σας και από την φυσική σας κατάσταση. Γενικά πάντως αναμένεται να καταπιαστείτε με θέματα σπιτιού και υγείας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η καταναλωτική σας μανία ξυπνά μέσα σας και μπορεί να αγοράσετε ένα σωρό πράγματα που σύντομα θα αποδειχτούν άχρηστα. Προσοχή στις δαπάνες σας!!!

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κακή διαχείριση των χρημάτων σας μπορεί να σας φέρει μεγάλους μπελάδες. Δεν θα μπορέσετε να είστε συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και θα χρειαστεί διαβούλευση…

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Είναι μια θαυμάσια μέρα να επικοινωνήσετε με γνωστούς, φίλους ή συγγενείς που έχετε καιρό να δείτε. Θα ξεχαστείτε από την καθημερινότητα και θα ανανεωθείτε λίγο.

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ταίρι σας, μπορείτε να ζητήσετε την διαμεσολάβηση ατόμων που εμπιστεύεστε για να λύσετε κάποιες παρεξηγήσεις και να ομαλοποιήσετε την κατάσταση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η αλληλεπίδραση με συγγενικά πρόσωπα θα σας τονώσει απροσδόκητα, και μόνο προς το βράδυ θα αισθανθείτε ότι μια παρουσία είναι ενοχλητική…

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το τεταμένο κλίμα στο σπίτι δεν είναι ότι καλύτερο για σας, μια και δεν σας αφήνει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στη δουλειά. Καιρός είναι να λύσετε τα προβλήματα οριστικά!

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να απέχετε πολύ από το επίπεδο της αμοιβαίας κατανόησης με το ταίρι σας, αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια ειλικρινή και εφ όλης της ύλης συζήτηση μαζί του.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε δραστήριοι και δημιουργικοί! Φροντίστε να διατηρήσετε την καλή φυσική κατάσταση, τονώνοντας τον οργανισμό σας με καλή διατροφή και άσκηση.

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η παρόρμηση σας θα σας οδηγεί να ρισκάρετε, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, ενώ η διαίσθηση σας θα σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου…

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε το πείσμα, τις αντοχές και την επιμονή να πετύχετε τους στόχους σας, εάν δραστηριοποιήστε σε ένα τομέα που σας αρέσει. Εκείνου που θα πρέπει να κάνετε είναι να περιορίσετε το συναίσθημα στην επαγγελματική σας ζωή!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…