Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2020

 

Τρίτη 01.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – (σε γέμιση)

 

Αισθάνεστε εξαντλημένοι από την έντονη και κοπιαστική μέρα που έχετε πίσω σας και χρειάζεστε ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεων σας. Φροντίστε να περάσετε χαλαρά και όμορφα το βράδυ σας, με άτομα που σας αγαπούν.

 

Τετάρτη 02.09.2020 (Πανσέληνος στους Ιχθείς)

 

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές! Κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε.

 

 

Πέμπτη 03.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

 

Αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλής, ίσως επειδή διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι σημαντικό να πλησιάζει. Οι προσπάθειες που κατεβάλλατε δεν μπορούν να πάνε χαμένες…

 

 

Παρασκευή 04.09.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

 

Τείνετε να γίνετε ένα με το Σύμπαν σήμερα, αφήνοντας κατά μέρους τα εφήμερα και τα μικρά και να βάζοντας λίγη περισσότερη πνευματικότητα στην ζωή σας. Η ζωή δεν είναι μόνο ύλη, ας μην το ξεχνάμε αυτό…

 

 

Σάββατο 05.09.2020 (Σελήνης τον Κριό – σε χάση)

 

Μια νέα αρχή θα σηματοδοτήσει την σημερινή μέρα! Ίσως να είναι κάτι νέο στον τομέα της καριέρας, ίσως όμως και να αφορά την συναισθηματική σας κατάσταση.

 

 

Κυριακή 06.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε σε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό.

 

Δευτέρα 07.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Η γενναιοδωρία είναι η λέξη-κλειδί για την σημερινή μέρα! Η γενναιοδωρία που θα δεχτείτε από άτομα του περιβάλλοντος σας, αλλά και η γενναιοδωρία που μπορείτε να δείξετε στα άτομα που αγαπάτε και γνοιάζεστε.

 

 

Τρίτη 08.09.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

 

Σκέψεις σας απασχολούν για τα επόμενα βήματα σας. Θα θέλατε πολύ να κομπάσετε για τα επιτεύγματα σας, εάν είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα δείτε ότι δεν έχετε κάνει την πρόοδο που ελπίζατε.        

 

 

Τετάρτη 09.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

 

Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο την δουλειά σας με όλα τα προβλήματα που την συνοδεύουν. Σκεφτείτε όμως ότι σας παρέχει μια ασφάλεια και τα μέσα επιβίωσης. Άλλωστε είστε ελεύθεροι να ανοίξετε τα φτερά σας…

 

 

Πέμπτη 10.09.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Άρης ανάδρομος στον Κριό – Ανάδρομος μέχρι 14 Νοεμβρίου)

 

Η καριέρα σας δεν μπορεί πια να σας δώσει αυτό που έχετε ανάγκη και αισθάνεστε να πνίγεστε. Προχωρήστε σε αλλαγές όσο πιο γρήγορα μπορείτε και δεν θα χάσετε.

 

 

Παρασκευή 11.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για μια πραγματική αγάπη στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι σίγουρο όμως ότι στην πραγματικότητα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια σοβαρή ερωτική σχέση. Ξεκαθαρίστε πρώτα το τι θέλετε και κινηθείτε μετά…

 

 

Σάββατο 12.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

 

Οι οικονομικές συνθήκες σας ευνοούν και ένα μεγάλο βάρος φαίνεται να φεύγει από πάνω σας. Τα δύσκολα έχουν παρέλθει και με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα.

 

 

Κυριακή 13.09.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Δίας ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 14 Μαΐου)

 

Θα εκνευριστείτε και δεν θα ξέρετε ποιον να ικανοποιήσετε, μια και τόσο οι φίλοι και οι γνωστοί, όσο η οικογένεια σας αλλά και ο σύντροφός σας θα θελήσουν ή θα απαιτήσουν την μεγαλύτερη προσοχή σας.

 

 

Δευτέρα 14.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι, γιατί έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σας όμως τρέχουν και αν θέλετε να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής σας, θα πρέπει να παλέψετε σκληρά…

 

 

Τρίτη 15.09.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

 

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο σήμερα και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους.

 

 

Τετάρτη 16.09.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

 

Ίσως να προκύψει μια μικρή ένταση ή ένα καβγαδάκι με τον σύντροφό σας σήμερα, αντί όμως να σας χαλάσει την μέρα, φροντίστε να κλείσετε το μέτωπο σύντομα, εν ανάγκη ζητώντας συγνώμη, εάν φταίγατε.

 

 

Πέμπτη 17.09.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 

Έχετε θετική διάθεση και αισθάνεστε σημαντικά πιο δυνατοί να χειριστείτε καταστάσεις. Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες για μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα, μην πανηγυρίζετε όμως πρόωρα, γιατί μπορεί να στραβώσουν τα πράγματα πριν οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

 

 

Παρασκευή 18.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Αισθηματικής φύσης θα είναι τα όποια προβλήματα θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Αφεθείτε ελεύθεροι και επενδύστε στην σχέση σας, αψηφώντας τις φοβίες σας.

 

 

Σάββατο 19.09.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

 

Η συναισθηματικές σας σχέσεις θα είναι προβληματικές για όσο καιρό δεν αποφασίζετε να ισορροπήσετε σαν άτομο και να θελήσετε να δίνεστε με ψυχή και σώμα στο άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται πλάι σας…

 

 

Κυριακή 20.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο.

 

 

Δευτέρα 21.09.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

 

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

 

 

Τρίτη 22.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Η μέρα σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ευχάριστη, φίλοι Ταύροι! Κατά την διάρκεια της θα είναι σαν να πραγματοποιούνται οι ευχές σας, η μια πίσω από την άλλη.

 

 

Τετάρτη 23.09.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

 

Αισθάνεστε ότι θα πρέπει να επιβραδύνετε λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σας και να χαλαρώσετε. Ο οργανισμός σας έχει σημάνει το καμπανάκι του  κινδύνου…

 

 

Πέμπτη 24.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας.

 

 

Παρασκευή 25.09.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

 

Η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

 

 

Σάββατο 26.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο  ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, καθώς θέματα επικοινωνίας βρίσκονται στο προσκήνιο. Χειριστείτε όμως τα θέματα που θα προκύψουν με προσοχή.

 

Κυριακή 27.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει το μάνα εξ ουρανού… Προσέξτε επίσης τι εύχεστε, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα βιώσετε…

 

 

Δευτέρα 28.09.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

 

Έχετε την αίσθηση ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή τους, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά, εκεί που είναι τα σημαντικά και σπουδαία.

 

 

Τρίτη 29.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

(Κρόνος ορθόδρομος στον Αιγόκερω – Ανάδρομος από 11 Μαΐου)

 

Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

 

 

Τετάρτη 30.09.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

 

Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο που ενδιαφέροντος, καθώς οι γύρω σας θα απολαμβάνουν τις έξυπνες και πνευματώδεις συζητήσεις μαζί σας. Αποφύγετε ωστόσο κάθε περιττή δαπάνη σήμερα, όπως και κάθε καινούργιο ξεκίνημα. Δεν είναι από τις μέρες που ευνοούν την επέκταση. Περιοριστείτε στα γνωστά και τετριμμένα…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…