Ταύρος – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2020

Σαββάτο 1.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αισθάνεστε εξαντλημένοι από την έντονη και κοπιαστική μέρα που έχετε πίσω σας και χρειάζεστε ξεκούραση και αναδιάταξη των δυνάμεων σας. Φροντίστε να περάσετε χαλαρά και όμορφα το βράδυ σας, με άτομα που σας αγαπούν.

Κυριακή 2.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Επικεντρωθείτε στα όσα σας έχει δώσει η καλή σας τύχη και μην γκρινιάζετε με όσα αισθάνεστε ότι σας λείπουν. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι και θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές! Κινηθείτε αντί να μεμψιμοιρείτε.

Δευτέρα  3.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Αισθάνεστε αρκετά πιο ασφαλής, ίσως επειδή διαφαίνεται στον ορίζοντα κάτι σημαντικό να πλησιάζει. Οι προσπάθειες που κατεβάλλατε δεν μπορούν να πάνε χαμένες…

Τρίτη 4.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Τείνετε να γίνετε ένα με το Σύμπαν σήμερα, αφήνοντας κατά μέρους τα εφήμερα και τα μικρά και να βάζοντας λίγη περισσότερη πνευματικότητα στην ζωή σας. Η ζωή δεν είναι μόνο ύλη, ας μην το ξεχνάμε αυτό…

Τετάρτη 5.2.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μια νέα αρχή θα σηματοδοτήσει την σημερινή μέρα! Ίσως να είναι κάτι νέο στον τομέα της καριέρας, ίσως όμως και να αφορά την συναισθηματική σας κατάσταση.

Πέμπτη 6.2.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Θα διαπιστώσετε κατά την διάρκεια της μέρας ότι στην παρούσα επαγγελματική φάση η ομαδική δουλειά θα σας έδινε μια επιπλέον ώθηση. Αξιολογήστε τους συνεργάτες ή συναδέλφους και προωθήστε σε μια συνεργασία, αν αυτό είναι εφικτό.

Παρασκευή 7.2.2020 (Σελήνη στο Καρκίνο – σε γέμιση)

Η γενναιοδωρία είναι η λέξη-κλειδί για την σημερινή μέρα! Η γενναιοδωρία που θα δεχτείτε από άτομα του περιβάλλοντος σας, αλλά και η γενναιοδωρία που μπορείτε να δείξετε στα άτομα που αγαπάτε και γνοιάζεστε.

Σαββάτο  8.2.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Σκέψεις σας απασχολούν για τα επόμενα βήματα σας. Θα θέλατε πολύ να κομπάσετε για τα επιτεύγματα σας, εάν είστε όμως ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα δείτε ότι δεν έχετε κάνει την πρόοδο που ελπίζατε.        

Κυριακή 9.2.2020 (Πανσέληνος στον Λέοντα)

Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο την δουλειά σας με όλα τα προβλήματα που την συνοδεύουν. Σκεφτείτε όμως ότι σας παρέχει μια ασφάλεια και τα μέσα επιβίωσης. Άλλωστε είστε ελεύθεροι να ανοίξετε τα φτερά σας…

Δευτέρα 10.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η καριέρα σας δεν μπορεί πια να σας δώσει αυτό που έχετε ανάγκη και αισθάνεστε να πνίγεστε. Προχωρήστε σε αλλαγές όσο πιο γρήγορα μπορείτε και δεν θα χάσετε.

Τρίτη 11.2.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη για μια πραγματική αγάπη στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι σίγουρο όμως ότι στην πραγματικότητα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια σοβαρή ερωτική σχέση. Ξεκαθαρίστε πρώτα το τι θέλετε και κινηθείτε μετά…

Τετάρτη 12.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι οικονομικές συνθήκες σας ευνοούν και ένα μεγάλο βάρος φαίνεται να φεύγει από πάνω σας. Τα δύσκολα έχουν παρέλθει και με την πάροδο του χρόνου τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα.

Πέμπτη 13.2.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Θα εκνευριστείτε και δεν θα ξέρετε ποιον να ικανοποιήσετε, μια και τόσο οι φίλοι και οι γνωστοί, όσο η οικογένεια σας αλλά και ο σύντροφός σας θα θελήσουν ή θα απαιτήσουν την μεγαλύτερη προσοχή σας.

Παρασκευή 14.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θα πρέπει να είστε πιο πειθαρχημένοι, γιατί έχετε την τάση να χαλαρώσετε και να αφεθείτε στην τεμπελιά ή στις κραιπάλες. Οι υποχρεώσεις σας όμως τρέχουν και αν θέλετε να διατηρήσετε την ποιότητα ζωής σας, θα πρέπει να παλέψετε σκληρά…

Σαββάτο  15.2.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο σήμερα και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους.

Κυριακή 16.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ίσως να προκύψει μια μικρή ένταση ή ένα καβγαδάκι με τον σύντροφό σας σήμερα, αντί όμως να σας χαλάσει την μέρα, φροντίστε να κλείσετε το μέτωπο σύντομα, εν ανάγκη ζητώντας συγνώμη, εάν φταίγατε.

Δευτέρα 17.2.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

(Ερμής ανάδρομος στους Ιχθείς – Ανάδρομος μέχρι τις 10 Μαρτίου)

Έχετε θετική διάθεση και αισθάνεστε σημαντικά πιο δυνατοί να χειριστείτε καταστάσεις. Υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες για μια μεγάλη ευκαιρία σήμερα, μην πανηγυρίζετε όμως πρόωρα, γιατί μπορεί να στραβώσουν τα πράγματα πριν οριστικοποιηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Τρίτη 18.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αισθηματικής φύσης θα είναι τα όποια προβλήματα θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε σήμερα! Αφεθείτε ελεύθεροι και επενδύστε στην σχέση σας, αψηφώντας τις φοβίες σας.

Τετάρτη 19.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Η συναισθηματικές σας σχέσεις θα είναι προβληματικές για όσο καιρό δεν αποφασίζετε να ισορροπήσετε σαν άτομο και να θελήσετε να δίνεστε με ψυχή και σώμα στο άτομο που έχετε επιλέξει να βρίσκεται πλάι σας…

Πέμπτη 20.2.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Εάν έχετε μια μακροχρόνια σχέση που αισθάνεστε ότι δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, η σημερινή μέρα θα σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις. Σκεφτείτε όμως με καθαρό μυαλό πριν κάνετε κάποιο βήμα που δεν θα είναι αναστρέψιμο.

Παρασκευή 21.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στο εργασιακό σας περιβάλλον και αισθάνεστε ότι πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας για να μπορέσετε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας.

Σαββάτο 22.2.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Η μέρα σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ευχάριστη, φίλοι Ταύροι! Κατά την διάρκεια της θα είναι σαν να πραγματοποιούνται οι ευχές σας, η μια πίσω από την άλλη.

Κυριακή 23.2.2020 (Νέα Σελήνη στους Ιχθείς)

Αισθάνεστε ότι θα πρέπει να επιβραδύνετε λίγο τους ξέφρενους ρυθμούς σας και να χαλαρώσετε. Ο οργανισμός σας έχει σημάνει το καμπανάκι του  κινδύνου…

Δευτέρα 24.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας.

Τρίτη 25.2.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η συχνή αδιαθεσία σας θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις και να αναζητήσετε την βοήθεια ειδικού για να μπορέσετε να απολαύσετε την απαιτούμενη ευεξία στην σωματική σας υγεία.

Τετάρτη 26.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μια συζήτηση με το αγαπημένο σας πρόσωπο  ίσως να είναι αναπόφευκτη σήμερα, καθώς θέματα επικοινωνίας βρίσκονται στο προσκήνιο. Χειριστείτε όμως τα θέματα που θα προκύψουν με προσοχή.                              

Πέμπτη 27.2.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Δραστηριοποιηθείτε και μην περιμένετε να πέσει το μάνα εξ ουρανού… Προσέξτε επίσης τι εύχεστε, γιατί οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και μπορεί να μην σας αρέσει αυτό που θα βιώσετε…

Παρασκευή 28.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Έχετε την αίσθηση ότι όλοι γύρω σας καταγράφουν πρόοδο στην ζωή τους, ενώ εσείς έχετε μείνει στάσιμοι. Οπλιστείτε με θετική ενέργεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κοιτάξτε μπροστά, εκεί που είναι τα σημαντικά και σπουδαία.

Σαββάτο 29.2.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια, ιδέες και συζητήσεις θα φέρουν τα ξαφνικά νέα! Η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να ηλεκτριστεί επικίνδυνα, εάν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις προσεκτικά.

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελή&…