Ταύρος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Άρης από το 8ο σπίτι του ωροσκοπίου καλεί τον Γενάρη σε μάχη! Θα υπάρξει πολλή δουλειά μέσα στο μήνα! Ετοιμαστείτε, μια πολυάσχολη περίοδος σας περιμένει, με την ανάθεση νέων καθηκόντων και ευθυνών. Θα πρέπει να επιλύσετε θέματα που σχετίζονται με φόρους, ασφάλειες, επιχειρήσεις ή χρήματα τρίτων. Αν σκοπεύετε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση, ίσως χρειαστεί να πάρετε ένα δάνειο ή να δανειστείτε από φίλους.

Η σεληνιακή έκλειψη, η οποία πραγματοποιείται στις 10 Ιανουαρίου στο 3ο  αστρολογικό οίκο σας, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην πληροφόρηση και στην επικοινωνία.

Ο Ήλιος από τον 9ο  οίκο του ωροσκοπίου μέχρι τις 20.1 θα προκαλέσει την επιθυμία για εκπαίδευση ή βελτίωση των προσόντων σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε διάφορα μαθήματα ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια. Με τη μετάβαση του Ήλιου στο 10ο  σπίτι το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα γίνετε πιο φιλόδοξοι, θαρραλέοι και τολμηροί. Έφτασε η ώρα για σημαντικές, ίσως και μάλιστα μοιραίες αποφάσεις. Θα πάνε τα πάντα κατ΄ ευχή, μην διστάσετε.

Από οικονομικής άποψης ο μήνας αυτός ευνοεί να ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οφειλών, ενώ εάν εκμεταλλευτείτε ορθά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, τα οικονομικά σας αναμένεται να παρουσιάσουν εξαιρετική άνθιση σε βάθος χρόνου! Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και θα καταφέρετε να χαλαρώσετε επιτέλους μετά από μια μακρά περίοδο άγχους και εντάσεων.

Οι πρώτες 12 ημέρες του νέου έτους θα περάσουν υπό την επίδραση της Αφροδίτης από το 10ο  αστρολογικό σπίτι σας. Αυτή η θέση του πλανήτη της αγάπης φέρνει συχνά σε ένα άντρα, μια γυναίκα, η οποία τον βοηθά να απογειώσει την καριέρα του.

Στις 13 Ιανουαρίου, η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο 11ο  οίκο του ωροσκοπίου, το οποίο είναι επίσης καλό για την έναρξη και την ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων. Θα γίνει ευκολότερο να πραγματοποιηθούν νέες γνωριμίες και να εμβαθύνετε σε σχέσεις. Κάποιος από στενούς φίλους μπορεί να σας συστήσει σε ένα άτομο που θα σας προσελκύσει από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας. Αλλά προσέξτε: αν είστε σε σχέση, ένας φίλος μπορεί να γίνει χωρίς να το θέλει πηγή της διαφωνίας με το ταίρι σας.

Από τις 3 Ιανουαρίου έως το τέλος του μήνα, ο Άρης θα κινηθεί στον 8ο  οίκο σας, ενισχύοντας τη σεξουαλική διάθεση σας και βοηθώντας να ξεκλειδώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να πειραματιστείτε στον ερωτικό τομέα και να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας. Συχνά ο Άρης στη θέση αυτή ενθαρρύνει τις περιστασιακές σχέσεις – είναι συνετό και μην αφήνετε τον εαυτό σας να ενδώσετε στον πειρασμό, εάν είστε δεσμευμένοι, για να μην το μετανιώσετε αργότερα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το ζώδιο των Δ…