Ταύρος – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που είστε περισσότερο παρά ποτέ έτοιμοι να προσφέρετε συναισθηματική στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη στο ταίρι σας! Ίσως να επικρατήσει και ένα αίσθημα μελαγχολίας, καθώς θα έρχονται μνήμες ξέγνοιαστων και ευτυχισμένων στιγμών της σχέσης σας που θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν η σχέση σας περνάει από σαράντα κύματα το διάστημα αυτό, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας και να αρχίσετε να επικοινωνείτε επί της ουσίας και πάλι. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και διάθεση συμφιλίωσης και από τις δύο πλευρές για να υπάρξει αποτέλεσμα. Αλλά και οι σχέσεις εξ αποστάσεως φαίνεται αυτό το μήνα να γίνονται πιο σταθερές, εάν επιλέξετε να συμβιβαστείτε σε μια κοινή βάση και πορεία. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, που η απόσταση μεταξύ των συντρόφων είναι αγεφύρωτη, ο χωρισμός ίσως να είναι η πιο ευεργετική και για τους δύο λύση, καθώς από τις 20 Ιουνίου και μετά το ήρεμο κλίμα του μήνα μεταστρέφεται και εμφανίζονται εντάσεις και διαπληκτισμοί σε κάθε βήμα.

Οι αδέσμευτοι ας εκμεταλλευτούν την σαγήνη που θα διαθέτουν τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ώστε να προσελκύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μέσα στον Ιούνιο, αποφύγετε πρακτικές χειραγώγησης ή συναισθηματικούς εκβιασμούς, έχετε υπομονή και με μικρά και σταθερά βήματα θα ανοικοδομήσετε την σχέση που επιθυμείτε.

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 11, 13, 19, 28

Σημείωση-Συμβουλή: Ένα ταξίδι που προγραμματίζετε θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα φέρει μνήμες του παρελθόντος. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μόνοι, θα κάνετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας!

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ερωτικές Προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα    Πολλές συζητήσεις και παρεξηγήσεις με τα προβλήματα που θα προκ…