Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Απριλίου στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση.  Στις 20 του μήνα που περνάει στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση, όχι ότι σας λείπει ποτέ… Στις 3 Απριλίου εισέρχεται και ο Ερμής στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο, προτρέποντας σας να δρομολογήσετε δράσεις, που θα φέρουν σε τροχιά υλοποίησης τα σχέδια σας το διάστημα που ακολουθεί. Είναι η κατάλληλη  στιγμή για στρατηγικό σχεδιασμό των δράσεων σας και ανάληψης πρωτοβουλιών. Στο ζώδιο σας θα παραμείνει ο Ερμή μέχρι τα μέσα Μαΐου, μια και θα γυρίσει ανάδρομος στις 21 Απριλίου. Ότι έχετε λοιπόν προγραμματίσει, θέστε το σε εφαρμογή ή τακτοποιήστε το πριν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, εκτός και αν είστε γεννημένοι με ανάδρομο Ερμή.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Από την αρχή μέχρι τις 11 Απριλίου διέρχεται η Αφροδίτη το ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σ΄ αυτόν που απεικονίζει την προσωπικότητα σας. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Το δεύτερο μισό του μήνα, με την Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο, στο τομέα των οικονομικών σας, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις δαπάνες σας. Θα σας ελκύσουν αντικείμενα πολυτελείας, θα λατρέψετε οτιδήποτε αισθητικά όμορφο και θα θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα. Είναι επίσης ένα διάστημα που θα κάνετε πολλοί από σας αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ώστε να ανανεωθείτε.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό ενεργοποιεί τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υπηρεσίες, υγεία και εργασία) και ίσως υπό το βάρος της να υπάρξουν σημαντικά συμβάντα στην δουλειά σας. Κάποιο ίσως να παραιτηθείτε, κάποιοι άλλοι μπορεί να αποκτήσετε ελευθερία κινήσεων, ενώ άλλοι ενδεχομένως να βρείτε μια πρόσθετοι πηγή εισοδημάτων τις μέρες αυτές. Αποφύγετε συγκρούσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον και προσέξτε την υγεία σας. Πιθανές είναι επίσης τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο παραλείψεις και λάθη στην δουλειά.

 

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 Απριλίου στον Κριό λαμβάνει χώρα στον 12ο οίκο σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογική κατάσταση). Απαντήσεις μπορεί να βρεθούν τις μέρες αυτές επάνω σε δύσκολες ερωτήσεις ή προβλήματα. Θετικές αλλαγές μπορούν να έρθουν, συνιστάται όμως να μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Εξοικονομήστε δυνάμεις και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 7, 12, 16, 21, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 10, 14, 23, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…