Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα που θα επηρεάσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Στις 23 Αυγούστου μετακινείται ο Ήλιος στην Παρθένο και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά την τελευταία βδομάδα του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Ο Ερμής θα διέρχεται καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα τον 5ο ηλιακό σας οίκο, τον τομέα των διασκεδάσεων, της ευχαρίστησης και του σεξ. Παρόλα αυτά, από την θέση του αυτή, διεγείρει την δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας και σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν. Ορισμένοι του ζωδίου σας ίσως να αλλάξετε δουλειά το διάστημα αυτό, που θα έχει χαμηλότερες αμοιβές, αλλά θα είναι ένα αντικείμενο που σας ενδιαφέρει. Ίσως δε κάποιοι να εγκαταλείψουν τελείως την καριέρα τους και να ασχοληθούν με μια δημιουργική ασχολία που τους γεμίζει. Παρόλα αυτά, έχετε κατά νου, ότι ο Αύγουστος δεν ευνοεί την έναρξη μακροπρόθεσμων καινούργιων σχεδίων, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης αλλά και του Ερμή, που και αυτός γυρίζει ανάδρομος μετά τις 23 Αυγούστου. Εάν είστε σπουδαστές ή φοιτητές, την περίοδο της ανάδρομης πορείας του Ερμή οι αποδώσεις στις σπουδές σας θα είναι κατώτερες του αναμενόμενου.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα παραμείνει μέσα στον Αύγουστο στον 4ο ηλιακό σας οίκο, όντας ανάδρομη. Δεν είναι μια θετική περίοδος για ζητήματα οικογένειας και σπιτιού για το ζώδιο σας. Η ανάδρομη Αφροδίτη, όχι μόνο δεν ευνοεί τις καινούργιες γνωριμίες, για όσους είναι αδέσμευτοι, αλλά δημιουργεί προστριβές και προβλήματα και στις υπάρχουσες σχέσεις. Θα υπάρχει διάχυτη η υποψία ότι το ταίρι σας, σας απατά, κάτι που θα στηρίζεται πιθανόν σε ένα επιφανειακό και ακίνδυνο φλερτ. Παρόλα αυτά, η υποψία και οι σκηνές ζηλοτυπίας που θα ακολουθήσουν, μπορεί να προκαλέσουν μια πολύ σοβαρή κρίση στην σχέση, που σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και να καταλήξει στον χωρισμό. Θα καταφέρετε να σώσετε την σχέση ή τον γάμο σας, μόνο εάν δεν διστάσετε να δείξετε έμπρακτα τα πραγματικά σας συναισθήματα για τον σύντροφό σας. Μόνο έτσι θα τον μαλακώσετε και θα τον πείσετε να σας συγχωρήσει. Και στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αυτό το μήνα, να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές και να εγκαταλείψετε τα σχέδια για ψώνια που ξεφεύγουν από τις οικονομικές σας δυνατότητες. Διαφορετικά θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση στο άμεσο μέλλον.

Η Πανσέληνος την 1η Αυγούστου στον Υδροχόο και στον 10ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας ευνοήσει με την αναγνώριση των ικανοτήτων σας και να φέρει ένα οικονομικό μπόνους. Πολλά μεγάλα έργα θα πάρουν το διάστημα αυτό μια πιο συγκεκριμένη μορφή και ορισμένοι μεταξύ σας θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα στην σταδιοδρομία τους, ίσως κατακτώντας μια υψηλότερη θέση.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Αυγούστου στον Λέοντα, στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα σας ωθήσει να αποτραβηχτείτε από τα πλήθη και να χαλαρώσετε. Ίσως να απολαύσετε το διάστημα αυτό την φροντίδα συγγενικών προσώπων. Η Νέα Σελήνη φέρνει πολλές ευκαιρίες για το ζώδιο σας για πνευματική ανάπτυξη και ισορροπία, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, αποβάλλοντας οτιδήποτε σας εμποδίζει να εξελιχθείτε.

Η Πανσέληνος στους Ιχθείς στις 31 Αυγούστου και στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα σας ωθήσει να σκεφτείτε, τι είναι αυτό που σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση στην ζωή, και να ασχοληθείτε μ’ αυτό. Με δεδομένο ότι η Πανσέληνος αυτή βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο, ίσως να αισθανθείτε, ότι κάποια σχέση ασκεί πίεση επάνω σας ή να αρχίσετε να αισθάνεστε αυξημένη ευθύνη για ένα άτομο του περιβάλλοντος σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Αύγουστο: 1, 9, 12, 13, 17, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Αύγουστο:  3, 5, 15, 20, 26, 28

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…