Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να αισθανθείτε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 13/12 στο ζώδιου του Αιγόκερου και στον 9ο οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια). Τα περάσματα αυτά δεν θα είναι τα πιο εύκολα ή ευχάριστα για το ζώδιο σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί, ιδίως στις αρχές του μήνα. Προς τα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι έχετε γνωστικά κενά στην δουλειά σας και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή εξειδικευμένα μαθήματα για να τα καλύψετε.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, θα μετακινηθεί στις 10 Δεκεμβρίου στον 9ο ηλιακό οίκο και από τη θέση αυτή θα σας έλκει το εξωτικό και άγνωστο. Αυτό ισχύει τόσο για τα αντικείμενα διακόσμησης του χώρου σας, όσο και για τα άτομα που θα σας προσελκύσουν ερωτικά. Το διάστημα αυτό δεν είναι απίθανο να ερωτευθείτε ένα άτομο που προηγουμένως δεν το θεωρούσατε ελκυστικό. Σχέσεις με άτομα από διαφορετική χώρα είναι πιθανές, καθώς και με άτομα με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο. Τον έρωτα της ζωής σας μπορεί επίσης να συναντήσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, μια και η διέλευση αυτή γεννά την επιθυμία για αποδράσεις και ταξίδια.

 

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 8 Δεκεμβρίου ενεργοποιεί τον 2ο ηλιακό σας οίκο, τον οίκο των οικονομικών σας, κάτι που προϊδεάζει για έκτακτα έξοδα. Μπορεί όμως να έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε αγορές που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Περιοριστείτε ωστόσο στις οικονομικές σας δυνατότητες! Η Νέα Σελήνη στις 23 Δεκεμβρίου στον Κριό θα φέρει άγχος και δυσαρέσκεια για κάποιες υποθέσεις ρουτίνας Αισθάνεστε την ανάγκη να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και μπορεί να το καταφέρετε μέσα από μια νέα δραστηριότητα ή ένα καινούργιο χόμπι.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Δεκέμβριο: 1, 5, 9, 15, 20, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Δεκέμβριο: 3, 7, 13, 17, 22, 26, 30

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…