Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, φίλοι Ταύροι! Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου (μέχρι τις 20/01) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Ο Ερμής ξεκινά την χρονιά ανάδρομος, επίσης στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Οι αλλαγές ή οι προτάσεις που θα υπάρξουν την περίοδο της Πρωτοχρονιάς ίσως να μην σας φαίνονται ιδιαίτερα βιώσιμες, και με το δίκιο σας, οπότε καλό θα ήταν να αποφύγετε να δεσμευτείτε. Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου θα είναι μια περίοδος προβληματισμού για σας, καθώς θα προσπαθείτε να καταλάβετε τι ακριβώς συνέβη μέσα στον Δεκέμβριο του 2022. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα σας εξιτάρουν οι πληροφορίες που προέρχονται από το εξωτερικό, και που σχετίζονται με επαγγελματικά ή προσωπικά ζητήματα. Κάποιοι μεταξύ σας θα σκεφτείτε την περίοδο αυτή να αλλάξετε δουλειά, ακόμη και καριέρα, οπότε θα αναζητάτε πληροφορίες, λύσεις και διεξόδους

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα περάσει μετά τις 5 του μήνα στον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο επίσης με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.

Η Πανσέληνος της 7ης Ιανουαρίου στον Καρκίνο ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας του ωροσκοπίου σας. Υπάρχει πιθανότητα να λάβετε σημαντικές ειδήσεις από μακριά ή από το εξωτερικό. Εάν εμπλέκεστε σε δικαστικές διαμάχες, μελετήστε προσεκτικά τα σχετικά έγγραφα! Αναβάλλετε ταξίδια για μια μεταγενέστερη ημερομηνία, εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος και σας περιμένει ταλαιπωρία. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο της 21ης Ιανουαρίου αγγίζει τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και αναζωπυρώνει τις φιλοδοξίες για κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης. Φιλόδοξα σχέδια μπορούν να στεφθούν από επιτυχία, θα χρειαστεί όμως πειθαρχία, αφοσίωση και εστίαση στον στόχο για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 1, 12, 20, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 3, 14, 18, 26

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…