Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα μπορεί με τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές να αλλάξουν ριζικά κάποιες από τις σχέσεις σας. Η επικοινωνία θα δυσκολέψει, κάτι που θα οφείλεται στην αυξημένη συναισθηματικότητα και την έλλειψη λογικής αντιμετώπισης των καταστάσεων. Εάν δεν προσέξετε, μπορούν οι καταστάσεις να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να οδηγηθείτε σε διαζύγια ή στην απότομη διακοπή συνεργασιών ή συνεταιρισμών. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο του Λέοντα, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας.  Ο Ερμής εισέρχεται στις 11 Ιουλίου στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28 του μήνα, βοηθώντας σας να διευθετήσετε εκκρεμή οικογενειακά ζητήματα ή πιεστικά ζητήματα στέγασης. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, με το πέρασμα του στον 5ο οίκο, γίνεστε πολύ πιο δημιουργικοί, κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την καριέρα σας ή στην χειρότερη περίπτωση, να αποκτήσετε ένα χόμπι που θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να αντιμετωπίσετε αυξημένο εργασιακό φόρτο και σειρά δυσκολιών ή προβλημάτων στην δουλειά σας, κάτι που θα σας φορτίσει ιδιαίτερα έντονα. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά, με το πέρασμα του πλανήτη στον 4ο οίκο σας, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε λίγο και να πάρετε αποστάσεις από τα προβλήματα, ώστε να βρείτε πιο εύκολα λύσεις.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Ο 4ος ηλιακός σας οίκος συνεχίζει να ενεργοποιείται από την διέλευση της Αφροδίτης, ο τομέας της ζωής σας που σχετίζεται με την οικογένεια και την οικογενειακή εστία. Εάν είστε σε μόνιμη σχέση, τότε υπάρχουν κάποιες εγγυήσεις να διανύσετε μέσα στον μήνα αυτό μια αρκετά ήρεμη περίοδο. Αφιερώσετε αρκετό χρόνο και ενέργεια να δημιουργήσετε ένα ειρηνικό και άνετο περιβάλλον για σας και την οικογένεια σας. Ωστόσο με το πέρασμα του πλανήτη στις 23 Ιουλίου στην ανάδρομη κίνηση, τα προβλήματα θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο έντονα, όλο και πιο εμφανή ή μεγάλα, με συνέπεια να υπάρχουν συνεχείς τριβές, που εάν δεν προλέξετε, θα μπορούσαν να αποδειχτούν καταστροφικές για τις σχέσεις σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας δεν θα έχετε ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και επαφές, παρά θα προτιμήσετε την άνεση και θαλπωρή του χώρου σας, με αποτέλεσμα να περιοριστούν αισθητά οι πιθανότητες σας για μια νέα γνωριμία. Στην περίπτωση ωστόσο που θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, μην βιαστείτε να επενδύσετε σ’ αυτήν, γιατί οι σχέσεις που ξεκινούν με ανάδρομη Αφροδίτη, σπάνια έχουν ευτυχή κατάληξη ή μακροημέρευση.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) αναμένεται να φέρει κάποιες κρυφές πτυχές ή μυστικά στην επιφάνεια, που θα σας οδηγήσουν με μετωπική σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντος σας. Προσοχή στα έγγραφα που υπογράφετε! Προβλήματα μπορούν επίσης να παρουσιαστούν σε ταξίδια. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 3ο οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε νέες πληροφορίες, να τις αναλύσετε και να διαπραγματευτείτε από ισχυρότερη θέση. Κάποια γεγονότα των ημερών θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα, άλλα θα σας δυσαρεστήσουν ή θα σας προβληματίσουν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 1, 5, 9, 13, 15

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 23, 27, 29, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…