Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ιούλιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για όσους του ζωδίου σας έχουν ισχυρή αυτοεκτίμηση και ανοιχτό μυαλό. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξαρτώνται σχεδόν απόλυτα από τους γύρω τους να τους στηρίξουν και να τους κατευθύνουν. Είναι ένας μήνας που θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας και να επιβληθείτε με τον τρόπο σας στους γύρω σας. Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Θα επιλύσετε κάποια εκκρεμή επαγγελματικά ζητήματα, και ίσως για τον σκοπό αυτό να χρειαστείτε κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τον σκοπό αυτό. Ορισμένοι ωστόσο ίσως να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας εκπαίδευσης ή της συνέχισης των σπουδών σας και την βελτίωση των γνώσεων σας, ώστε να βελτιώσετε τις προοπτικές σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι σχέσεις με συνεργάτες ή και με τα αδέλφια σας μπορεί επίσης να έρθουν στο προσκήνιο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Λέοντα, επιτείνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 2 και 26 Ιουλίου στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και το ζώδιο του Λέοντα, με συνέπεια να επιβραδύνονται οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας και να στρέφεται η προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας, κατοικίας ή συγγενικών προσώπων. Θα υπάρξουν ανησυχίες που να αφορούν μέλη της οικογένειας σας ή το σπίτι, συνιστάται ωστόσο να δράσετε γρήγορα και να μην επιτρέπεται να διαιωνίζονται καταστάσεις που θα σας φθείρουν. Μετά τις 26 του μήνα περνάει ο Ερμής στην Παρθένο και στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας και παθιάζεστε με πράγματα που αγαπάτε. Θα έχετε πρωτοποριακές ιδέες και θα εξορμήσετε για καινούργια έργα που θα σας φέρουν στο προσκήνιο της δράσης. Οικονομικά ο μήνας θα είναι αρκετά πιο χαλαρός, καθώς ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα περάσει στις 11 Ιουλίου στον Λέοντα, επιτρέποντας σας να ξοδέψετε και να διασκεδάσετε. Μπορεί όμως για κάποιους να φέρει ο μήνας μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που θα αυξήσει τα έσοδα τους στο άμεσο μέλλον.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Και η Αφροδίτη θα ενεργοποιεί τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, καθώς θα διέρχεται το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Ιουλίου, έναν τομέα της ζωής σας που έχει άμεση σχέση με την επικοινωνία σας. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να συνάψετε καινούργιες επαφές. Τα ενδιαφέροντα σας θα είναι πολλά, η κοινωνική σας ζωή έντονη, και οι ρυθμοί ζωής συναρπαστικοί. Μόνο που βαριέστε πολύ γρήγορα, οι επαφές είναι επιφανειακές και διαδέχονται η μια την άλλη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαφές και γνωριμίες, μια έντονη ερωτική ζωή, αλλά οι σχέσεις δεν αναμένεται να έχουν ιδιαίτερη διάρκεια. Απλά απολαύστε τες, όσο θα διαρκούν. Από τις 11/07 και μετά εισέρχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα και στον 4ο ηλιακό σας οίκο, αυτόν του σπιτιού και της οικογένειας. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα πρόσωπα της οικογένειας σας και στις υποθέσεις του νοικοκυριού σας. Οι ελεύθεροι δεν θα έχετε ιδιαίτερη διάθεση για εξόδους και θα προτιμάτε την θαλπωρή του σπιτιού σας, με αποτέλεσμα να περιορίζονται αισθητά οι πιθανότητες να πραγματοποιήσετε μια καινούργια ερωτική γνωριμία.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Ιουλίου στον Καρκίνο επηρεάζει τον τομέα των σπουδών και των επαφών σας. Θα αυξηθεί η επικοινωνία σας με τα μέλη της οικογένειας το διάστημα αυτό και θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε στάση ή θέσεις απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις. Θα υπάρχει καλή διάθεση και θετικά συναισθήματα. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή να διαπραγματευτείτε ή να κλείσετε μια συμφωνία, να κάνετε διακοπές ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι επαγγελματικής φύσης. Οι προοπτικές είναι θετικές!

Η Πανσέληνος στις 21 Ιουλίου στον Αιγόκερω ίσως να φέρει κάποιες απογοητεύσεις, επειδή δεν καταφέρατε τους στόχους που είχατε θέσει. Αμφιβολίες θα σας βασανίζουν για την ορθότητα των αποφάσεων σας, γεγονός που μπορεί να σας οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που θα κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Έξυπνες ιδέες θα μπορούσαν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα σας στην δουλειά, εάν τις επιτρέψετε να καρποφορήσουν.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 2, 6, 11, 21, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 4, 9, 18, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…