Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί το σπίτι του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με τα οικονομικά σας, φίλοι Ταύροι! Έτσι, κατά το πρώτο μέρος του μήνα έχετε την αναγκαία έμπνευση που απαιτείται να βρείτε νέες πηγές εισοδημάτων, καθώς και πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας από πηγές που ήδη έχετε στην διάθεση σας. Καθώς όμως έχετε την τάση να σκορπάτε τα χρήματα σας, εν αναμονή μελλοντικών εσόδων, προσέξτε αυτή τη φορά να κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Έχετε την δυνατότητα να καλύψετε με άνεση τις υποχρεώσεις σας και να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη. Το μόνο που έχετε να κάνετε  είναι ένας καλός προγραμματισμός εξόδων! Αποφύγετε μη αναγκαίες επισκευές και ανακαινίσεις στο σπίτι, αλλά και αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα, γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χάσετε τα χρήματα σας. Η εργασία σας αναμένεται να είναι αποδοτική και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα έχετε πολύ ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Προς το τέλος του μήνα όμως τα πλανητικά θα φέρουν μια ένταση και ανησυχία, που καλό θα ήταν να την εκτονώσετε μέσα από πιο πνευματικές ασχολίες, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους συνεργάτες ή συναδέλφους σας.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά

 Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που είστε περισσότερο παρά ποτέ έτοιμοι να προσφέρετε συναισθηματική στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη στο ταίρι σας! Ίσως να επικρατήσει και ένα αίσθημα μελαγχολίας, καθώς θα έρχονται μνήμες ξέγνοιαστων και ευτυχισμένων στιγμών της σχέσης σας που θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν η σχέση σας περνάει από σαράντα κύματα το διάστημα αυτό, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία έχετε την δυνατότητα να αποκαταστήσετε τις γραμμές επικοινωνίας και να αρχίσετε να επικοινωνείτε επί της ουσίας και πάλι. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και διάθεση συμφιλίωσης και από τις δύο πλευρές για να υπάρξει αποτέλεσμα. Αλλά και οι σχέσεις εξ αποστάσεως φαίνεται αυτό το μήνα να γίνονται πιο σταθερές, εάν επιλέξετε να συμβιβαστείτε σε μια κοινή βάση και πορεία. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, που η απόσταση μεταξύ των συντρόφων είναι αγεφύρωτη, ο χωρισμός ίσως να είναι η πιο ευεργετική και για τους δύο λύση, καθώς από τις 20 Ιουνίου και μετά το ήρεμο κλίμα του μήνα μεταστρέφεται και εμφανίζονται εντάσεις και διαπληκτισμοί σε κάθε βήμα.

Οι αδέσμευτοι ας εκμεταλλευτούν την σαγήνη που θα διαθέτουν τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ώστε να προσελκύσουν το άτομο που τους ενδιαφέρει. Εάν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μέσα στον Ιούνιο, αποφύγετε πρακτικές χειραγώγησης ή συναισθηματικούς εκβιασμούς, έχετε υπομονή και με μικρά και σταθερά βήματα θα ανοικοδομήσετε την σχέση που επιθυμείτε.

Σημαντικοί αριθμοί: 6, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 11, 13, 19, 28

Σημείωση-Συμβουλή: Ένα ταξίδι που προγραμματίζετε θα σας δώσει μεγάλη χαρά και θα φέρει μνήμες του παρελθόντος. Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μόνοι, θα κάνετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σας!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…