Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Ο 7ος ηλιακός σας οίκος (σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμοι) ενεργοποιείται στις τρεις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου από την διέλευση του Ήλιου και καθιστά σαφές ότι θα πρέπει να εστιάσετε στα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Δεν πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας σαν κάτι μοναδικό και ξεχωριστό, αλλά σαν μέρος ενός συνόλου, κοινωνικού, επαγγελματικού, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οφείλετε να βρείτε τον βηματισμό σας με το ταίρι σας και να επιλύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν με κοινή συναίνεση. Στην προσπάθεια αναθέρμανσης της σχέσης σας, μην παραλείπετε ένα ρομαντικό δείπνο που θα μαλάκωνε τον σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας με την διέλευση αυτή μπορεί να εντοπίσετε την αιτία της έλλειψης συντρόφου στην ζωή σας και να αποφασίσετε κάποιες κινήσεις που θα σας βοηθούσαν να ξεφύγετε από την μοναξιά σας. Ο Ερμής πραγματοποιεί μέσα στον Νοέμβριο διελεύσεις μέσα από δύο οίκους του ωροσκοπίου σας, διερχόμενος τον 7ο οίκο κατά το πρώτο μισό του, και μετά τις 17.11 τον 8ο οίκο (σεξ, πάθη, φθορά και αναγέννηση). Μέσα στον μήνα συνιστάται να κάνετε προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό, ειδικά εάν έχετε την δικά σας επιχείρηση και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές των δραστηριοτήτων σας. Σύμμαχός σας θα είναι η οξεία διαίσθηση που θα σας επιτρέπει να «διαβάζετε» τους συνομιλητές σας, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν. Προσοχή ωστόσο κατά τις πρώτες μέρες του μήνα, κατά τις οποίες ο πλανήτης είναι ακόμη ανάδρομος!

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Στον 7ο ηλιακό σας οίκο θα βρίσκεται και η Αφροδίτη στο ξεκίνημα του μήνα και θα σας ωθήσει να βρείτε την αρμονία στην σχέση σας, να την εμβαθύνετε και να ισορροπήσετε. Θα αποφεύγετε τις διαφωνίες και θα προσπαθείτε με κάθε κόστος να συμβιβάσετε τις καταστάσεις, ακόμη και αν θα πρέπει να υποχωρείτε διαρκώς. Προσοχή όμως να μην εκμεταλλευτούν την προσωρινή σας διαλλακτικότητα… Μετά τις 16 Νοεμβρίου μετακινείται ο πλανήτης της αποπλάνησης στον 8ο οίκο και εσείς παρουσιάζετε ήδη σημάδια κόπωσης από την έντονη προσπάθεια που καταβάλατε το προηγούμενο διάστημα. Τώρα πια βάζετε τον αυτόματο πιλότο γιατί έχετε άλλα ζητήματα που σας απασχολούν, το σεξ δηλαδή και τα πάθη σας. Εάν οι δραστηριότητες σας κατευθυνθούν εκτός σχέσης, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες το δεύτερο μέρος του μήνα να είναι ταραχώδες.

Η Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης της 8.11 στο ζώδιο σας θα σας τονίσει ότι έχει φτάσει η χρονική στιγμή να θέσετε προτεραιότητα τον εαυτό σας, να υπερασπιστείτε τα συμφέροντας σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, χωρίς να οφείλετε να δώσετε εξήγηση σε κανέναν. Η Νέα Σελήνη της 24 Νοεμβρίου στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στο πως να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας αλλά και πως να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχο σε δύσκολες καταστάσεις. Ίσως εμφανιστούν στο διάστημα επιρροής της ζητήματα κληρονομικής φύσης.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 4, 8, 10, 15
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 23, 28, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…