Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Οκτωβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Οκτωβρίου τον 6ο ηλιακό σας οίκο (υγεία, εργασία και υπηρεσίες),  συνιστώντας να εστιάσετε στην δουλειά και στην ευημερία σας. Θα είστε πολύ προσεκτικοί σε ότι κάνετε, θα είστε περήφανοι για την δουλειά σας και θα προσπαθείτε να έχετε υπό τον έλεγχο σας και το παραμικρό, για να αποφύγετε λάθη και παραλήψεις. Οι ανησυχίες ωστόσο για την ευημερία των αγαπημένων σας δεν θα λείψουν. Ζητήματα υγείας ίσως να σας απασχολήσουν, δικά σας ή των δικών σας ανθρώπων. Στις 23/10 μετακινείται στον Σκορπιό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τονίζοντας την ανάγκη από την θέση αυτή να βρείτε τις ισορροπίες σας στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές, επιλύοντας τις διαφορές ή τις παρεξηγήσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Και ο Ερμής θα διέρχεται τον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 5 και 22 Οκτωβρίου, στρέφοντας την προσοχή αρκετών του ζωδίου σας στις εφαρμοσμένες επιστήμες. Σε κάθε περίπτωση, με την διέλευση αυτή θα επιχειρήσετε να παραμερίσετε όλες τις επιπλοκές στην δουλειά σας και να βελτιώσετε τις δεξιότητες σας, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα καλύτερο υπόβαθρο για την επαγγελματική εξέλιξη σας. Θα χρειαστεί ωστόσο κάποια προσοχή στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, μια και υπάρχει ο κίνδυνος να δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή σε μεμονωμένες λεπτομέρειες, χάνοντας την επαφή με την συνολική εικόνα. Το να δουλεύετε με τα χέρια σας το διάστημα αυτό θα είναι πολύ πιο εύκολο για σας, από το να μετέχετε σε πνευματικές δραστηριότητες. Η στροφή της προσοχής σας σε χειροτεχνίες μπορεί για κάποιους από σας να αποτελέσει την απαρχή μετατροπής ενός χόμπι σε επαγγελματική απασχόληση. Στις 22 Οκτωβρίου περνάει ο Ερμής στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε ζητήματα σχέσεων. Εάν δραστηριοποιηθείτε αρκετά μέσα στον Οκτώβριο, έχετε την δυνατότητα να πετύχετε πολλά!    

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο από τις 9 του μήνα και μετά, με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να ζείτε τις ιδανικές συνθήκες στην σχέση σας το διάστημα αυτό. Με την διέλευση της στο ζώδιο της Παρθένου κλείνει έναν τετράμηνο κύκλο στον Λέοντα, που ήταν εξαιρετικά δύσκολος για την κάθε είδους σχέση. Περνώντας πλέον στην Παρθένο μπορεί να αποκατασταθεί η ζημιά που κάνατε στις σχέσεις σας μέσα στο καλοκαίρι, εάν καταφέρατε στο μεταξύ και δεν τις τινάξατε στον αέρα το διάστημα της ανάδρομης πορείας του πλανήτη. Θα ξέρετε τώρα ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. 

 

Η Νέα Σελήνη-Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 14 Οκτωβρίου στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σας οίκο θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε ότι έμεινε σε προηγούμενες φάσεις ελλιπές ή ημιτελές. Η Σελήνη αυτή είναι ιδανική για αλλαγές στην ζωή σας και δεν θα πρέπει να μείνει η ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Ορισμένοι ίσως πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στην διατροφή σας, που θα έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα στην υγεία σας. Μην διστάζετε να κάνετε αλλαγές ή αναπροσαρμογές σε οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας κουράζει , είναι ξεπερασμένο ή βαρετό. Εάν έχετε προγραμματίσει συνεντεύξεις για δουλειά τις μέρες αυτές, υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να εξελιχθούν θετικά. 

 

Η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, θα τονίσει την ανάγκη να συνδυάσετε ομαλά τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, με αυτές των γύρων σας, ώστε να υπάρξει μια ισορροπία. Σκεφτείτε τον εαυτό σας, αλλά μην ξεχνάτε να προσφέρετε την βοήθεια σας και στους άλλους. Η πρόοδος σας δε, δεν θα πρέπει να επιτυγχάνεται σε βάρος των άλλων γύρω σας. 

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Οκτώβριο:  2, 7, 12, 25, 29

Δυσμενείς μέρες για τον Οκτώβριο:  5, 9, 23, 31

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…