Ταύρος-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 2ος ΟΙΚΟΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΗ
ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ
ΦΥΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ – ΘΗΛΥΚΗ
ΕΞΑΡΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΣΕΛΗΝΗ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΖΩΔΙΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ – ΑΡΗΣ
ΠΤΩΣΗ ΖΩΔΙΟΥ ΟΥΡΑΝΟΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΦΑΡΥΓΓΑΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ, ΛΕΜΦΙΚΟ,  ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ ΑΔΕΝΑΣ, ΣΥΚΩΤΙ, ΛΑΙΜΟΣ
ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΧΡΩΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΜΠΛΕ, ΡΟΖ ΣΜΑΡΑΓΔΙ
ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΠΕΙΣΜΑ
ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ
ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΔΥΝΑΜΗ
ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ ΛΑΠΙΣ ΛΑΖΟΥΛΙ, ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ, ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ, ΝΕΦΡΙΤΗΣ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΧΑΤΗΣ, ΑΒΕΝΤΟΥΡΙΝΗΣ
ΜΕΤΑΛΛΟ ΧΑΛΚΟΣ
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΟΥΡΙΗΛ
ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΚΡΙΝΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΙΑ
   

 

Με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, ο Ταύρος κυβερνά τον Δεύτερο Οίκο του Ζωδιακού Κύκλου.

 

Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, ο Ταύρος καταλαμβάνεται από τον Ήλιο από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 21 Μαΐου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από τις 16 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου. Το ζώδιο απέναντι από τον Ταύρο είναι ο Σκορπιός.

 

Ως σύμβολο, ο αστερισμός του Ταύρου παριστάνει το λευκό Ταύρο που βοήθησε τον Δια να αρπάξει την νεαρή Ευρώπη που έπαιζε με τις φίλες της στις ακτές της πατρίδας της Φοινίκης και να την μεταφέρει στην Κρήτη. Κατά μία άλλη εκδοχή, ο ίδιος ο Δίας μεταμορφώθηκε σε Ταύρο, για να αρπάξει την όμορφη Ευρώπη.

 

Ο Ταύρος κυβερνά την άνω και κάτω γνάθο, τα αυτιά, την γλώσσα, τον λαιμό, τον λάρυγγα, τον θυρεοειδή αδένα, τις φωνητικές χορδές και τις αμυγδαλές.

 

Αν είστε Ταύρος σίγουρα αγαπάτε τις ανέσεις της ζωής! Σημαντικά για εσάς είναι το καλό φαγητό, ένα ωραίο σπίτι, τα ταξίδια και η διασκέδαση. Μπορεί να είστε αξιόπιστοι στις ανθρώπινες σχέσεις, καλόκαρδοι, τρυφεροί, στοργικοί, επιεικείς και γενναιόδωροι αλλά και φιλήδονοι. Η σταθερότητα και η ασφάλεια παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας και η ευαισθησία σας μπορεί να βρει την έκφραση της μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Λατρεύετε το θέατρο, την μουσική, δεν σας αρέσει η φασαρία και αν θέλει κανείς να σας ευχαριστήσει, ικανοποιείστε με ένα πολύ καλό και ποιοτικό φαγητό! Καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες φαγητού, είστε λαίμαργοι και αυτό είναι ένα μείον για την υγεία σας. Για σας έχουν μεγάλη σημασία τα υλικά αγαθά, αγωνίζεστε να φτάσετε στην κορυφή και να πετύχετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

 

Νιώθετε μεγάλη ανασφάλεια όσον αφορά στα χρήματα. Χρειάζεστε οικονομική σταθερότητα στη ζωή σας και κάνετε τα πάντα για να την αποκτήσετε. Θέλετε να έχετε μια σταθερή πορεία στη ζωή σας και όταν σας τυχαίνουν εμπόδια και ανατροπές, δεν είστε τόσο ευέλικτοι όπως κάποια άλλα ζώδια. Έχετε όμως υπομονή και επιμονή, είστε ισορροπημένοι, δύσκολα νευριάζετε, αλλά αν σας πιέσουν πολύ, οι εκρήξεις θυμού σας είναι παροιμιώδεις!

 

Είστε αξιόπιστοι και έμπιστοι,  αγαπάτε πολύ τους φίλους σας και ποτέ δεν τους εξαπατάτε! Στην ερωτική σας ζωή είστε σταθεροί. Ξετρελαίνεστε με το ξεκίνημα ενός νέου ειδυλλίου και είστε ονειροπόλοι. Όταν ερωτεύεστε εξιδανικεύετε το ταίρι σας. Η ευαισθησία σας είναι κάτι περισσότερο από σεξουαλική επιθυμία. Η αγάπη είναι τρυφερή και μπορεί να διαρκέσει για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Κτητικοί και ζηλιάρηδες, αλλά πολύ δοτικοί και αφοσιωμένοι, φροντίζετε να υπάρχουν όλες οι ανέσεις και να περνάτε καλά μαζί, όπου και αν πηγαίνετε.

 

Στα αρνητικά σας είναι ότι μπορείτε να γίνετε εύκολα πεισματάρηδες και ισχυρογνώμονες, άκαμπτοι στις απόψεις σας, κτητικοί προς το ταίρι σας, γκρινιάρηδες με οτιδήποτε σας συμβεί, ενώ έχετε μια ροπή προς την απληστία αλλά και την τεμπελιά.

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Χαρακτηριστικά ζωδίων - Μαγικές Δυνάμεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός-Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Ζωδίων

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ 1ος ΟΙΚΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΦΩΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ΦΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗ – …