Τετράγωνο ανάδρομου Ερμή-Άρη

Κίνδυνος ατυχημάτων και τραυματισμών

Οι εσωτερικοί πλανήτες έχουν την τάση να σχηματίζουν όψεις που να διαρκούν κάποιες μέρες, συνήθως 2 με 3, όσο έντονες και αν είναι, και λόγω της γρήγορης περιστροφικής τους ταχύτητας να μετακινούνται και να εξασθενεί η όψη. Σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις, λόγω ειδικών συνθηκών, η όψη έχει μεγαλύτερη διάρκεια, όπως το συγκεκριμένο τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Άρη. Η όψη σχηματίζεται στις 8 Ιουλίου, θα συνεχίζει όμως να μας επηρεάζει και να προκαλεί γεγονότα σχεδόν μέχρι τα τέλη του μήνα, μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Λόγω της εμπλοκής του Άρη, η ατμόσφαιρα θα είναι νευρική και τεταμένη, ενώ με την συμμετοχή του Ερμή στον σχηματισμό επηρεάζονται οι ανθρώπινες επαφές και επικοινωνίες. Όλο το διάστημα αυτό θα επικρατεί νευρικότητα και μια τεταμένη ατμόσφαιρα, ενώ αυξάνονται κατακόρυφα οι πιθανότητες για ατυχήματα στον δρόμο που μπορεί να έχουν σαν συνέπεια τραυματισμούς.

Το διάστημα μεταξύ 8 και 27 Ιουλίου θα ήταν καλό να αποφύγει κανείς έντονες συζητήσεις, διαπληκτισμούς, διαμάχες και εντάσεις, ειδικά στην αρχή της όψης, γιατί οι εντάσεις να έχουν διάρκεια καθ όλη τη διάρκεια επιρροής του τετραγώνου. Το ιδανικό θα ήταν να αποφύγει κανείς δυσάρεστα άτομα ή καταστάσεις, όσο μπορεί, ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να έρθει αντιμέτωπος με συγκρουσιακές καταστάσεις. Το χαρακτηριστικό της περιόδου είναι ότι θα ειπωθούν λόγια σε στιγμές έντασης που θα τα μετανιώσουμε μόλις φύγουν από τα χείλη μας, λόγια που θα πονέσουν και θα πικράνουν τον συνομιλητή μας. Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος να πάρουμε παρορμητικές αποφάσεις, με συνέπεια να μετράμε τις απώλειες μας αμέσως μετά.

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη συνδέεται με τραυματισμούς κατά την διάρκεια ταξιδιών ή μετακινήσεων. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις ή ενέργειες, μην ακολουθείτε διαδρομές που μπορεί να είναι επικίνδυνες για την σωματική σας ακεραιότητα, οδηγείτε προσεκτικά και αποφύγετε υπαίθριες δραστηριότητες όταν ενέχουν υψηλό κίνδυνο τραυματισμών. Παράλληλα υπάρχει και ο κίνδυνος να υπάρξουν βλάβες στον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, με μια έμφαση στις βλάβες σε συστήματα συναγερμού. Πέρα από τους τραυματισμούς, η όψη αυτή θα αυξήσει τις πιθανότητες διαρρήξεων, λόγω απροσεξίας μας στην ασφάλιση του σπιτιού μας ή αμέλειας συντήρησης των συστημάτων συναγερμού στην κατοικία μας.

Παρόλη την αρνητική χροιά της όψης, το τετράγωνο Ερμή-Άρη έχει και τις θετικές τους εκφάνσεις. Θα έχουμε μεγάλο απόθεμα ενέργειας το διάστημα που ακολουθεί και έντονο αγωνιστικό πνεύμα που μας κάνει ιδανικούς ομιλητές όταν απευθυνόμαστε σε ένα μεγάλο κοινό. Η αυτοπεποίθηση μας είναι τονωμένη και η διάθεση μας να πετύχουμε αστείρευτη, που μας βοηθάει αποφασιστικά σε συνεντεύξεις για δουλειά. Και στις επιχειρηματικές μας διαπραγματεύσεις έχουμε τα όπλα που χρειαζόμαστε, όπως τα σωστά επιχειρήματα και την επικοινωνιακή δεινότητα, για να πετύχουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ιδιαίτερα αισθητή θα είναι η όψη στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και σε όσους έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά. Την μεγαλύτερη ένταση της όψης θα την βιώσουν οι Καρκίνοι και οι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, καθώς φιλοξενούν τους δύο πλανήτες. Ανεξάρτητα όμως από τα ζώδια, έντονη επιρροή θα αισθανθούν και τα άτομα που έχουν στον γενέθλιο χάρτη τους ένα τετράγωνο Ερμή-Άρη.

Με προσοχή και αυτοσυγκράτηση λοιπόν ας πορευτούμε τις επόμενες βδομάδες. Για να μην μετανιώσουμε αργότερα για τις πράξεις μας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Μάιος 2024 – Δυσκολίες και προβλήματα για 3 ζώδια

Για πολλούς ο Μάιος είναι ο πιο χαρούμενος μήνας της άνοιξης, λόγω του ευχάριστου καιρού κ…