Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου (24.04.2022) ΙΙ Δυσκολίες και προβλήματα

Στις 24 Απριλίου σχηματίζει ο Ερμής, ο οποίος διέρχεται προς στιγμήν το ζώδιο του Ταύρου, ένα τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Υδροχόο. Πρόκειται για μια όψη που προμηνύει προβλήματα και περιορισμούς, μελαγχολική διάθεση και αυστηρότητα, επικοινωνιακές δυσκολίες και καθυστερήσεις, γραφειοκρατικά προβλήματα και βλάβες τεχνολογικού εξοπλισμού, κυρίως όμως έλλειψη κατανόησης. Η όψη αφορά το τρίτο δεκαήμερο των σταθερών ζωδίων Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, πέρα όμως από τις γενικές επιρροές στα ζώδια αυτά, ας δούμε ποιους άλλους μπορεί να επηρεάσει και σε ποιους τομείς, λόγω της ενεργοποίησης συγκεκριμένων οίκων του ωροσκοπίου τους. Τα ζώδια αυτά είναι οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί, οι Ταύροι και οι Ζυγοί.

Αιγόκεροι

Ο μήνας φαίνεται να τελειώνει με δύσκολα γεγονότα για το ζώδιο σας, κυρίως σε ότι αφορά την οικονομική σφαίρα της ζωής σας. Χρήματα φαίνεται να ξοδεύονται αφειδώς για διασκεδάσεις ή για τους εραστές σας, ενώ απώλειες χρημάτων μπορεί να υπάρξουν και από την ενασχόληση σας με τυχερά παιχνίδια. Ένα νέο ξεκίνημα που προγραμματίζατε ή ένα δημιουργικό έργο σας μπορεί να μην είναι τόσο αποδοτικό όσο θα ελπίζατε, οι διαφημιστικές καμπάνιες που έχετε αποφασίσει να αποδειχτούν ασύμφορες ή να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε αρκετά χρήματα να κάνετε την επιχειρηματική κίνηση που επιθυμείτε. Για κάποιους μπορεί να αποτελέσουν μεγάλη πηγή εξόδων οι απόγονοι τους, ενώ για κάποιους άλλους να ξεφύγουν οι δαπάνες σε μια εγκυμοσύνη ή έναν τοκετό. Σε κάθε περίπτωση, η οικονομική σας κατάσταση θα επιδεινωθεί υπό την επιρροή της όψης τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Κρόνου, και θα εμφανιστούν νέα οικονομικά προβλήματα.

Καρκίνοι

Το τέλος του μήνα σας βρίσκει προβληματισμένους, καθώς το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να παρουσιάσει μια αξιοσημείωτη αλλαγή. Για κάποιους η όψη μπορεί να φέρει ένα διαπληκτισμούς με φιλικά πρόσωπα, για άλλους ένα χωρισμό με το ταίρι τους. Σχέδια που κάνατε και συνδέονται με φιλικά σας πρόσωπα μπορεί να καταρρεύσουν, ενώ τα πλάνα σας δεν θα μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα και πιθανόν να χρειαστεί να τα αναπροσαρμόσετε. Μπορεί όμως να αλλάξουν και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Εάν συμμετέχετε σε ένα ομαδικό έργο, ίσως να μην είναι επιτυχημένη η τελική του έκβαση και να σας γυρίσουν την πλάτη οι συνεργάτες σας. Μεγάλες υλικές ή οικονομικές απώλειες δεν θα έπρεπε να αποκλειστούν λόγω των φίλων σας, ενώ για όσους διαθέτουν λογαριασμούς καταθέσεων στο εξωτερικό, ίσως να υπάρξει σημαντικό πρόβλημα με την διαχείριση τους.

Ταύροι

Ο Απρίλιος δεν είναι ο τυχερός σας μήνας και ειδικά με την όψη Ερμή-Κρόνου υπάρχει αυξημένο το ενδεχόμενο να πληγείτε επαγγελματικά. Μπορεί να υπάρξει μια εξέλιξη στην δουλειά σας που θα σας δυσαρεστήσει και εάν ελπίζατε σε μια νέα θέση ή μια προαγωγή, θα δείτε να διορίζεται κάποιος άλλος στην θέση που εποφθαλμιούσατε. Οικονομικές απώλειες ενδέχεται να υπάρξουν από ένα μπόνους που θα χάσετε ή από μια απρόσμενη μείωση αποδοχών, που δεν αποκλείεται να έχει σχέση με την απώλεια του σεβασμού των ανωτέρων σας. Οποιαδήποτε προσπάθεια και να καταβάλετε το διάστημα αυτό, είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε μια δουλειά με κύρος, να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση εργασίας που θα αποδειχτεί χειρότερη από την προηγούμενη ή να μην μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Το σημαντικό είναι ότι δεν θα μπορέσετε να βασιστείτε στην παρούσα φάση στην βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, συζύγων ή γονέων για να σας ξελασπώσουν. Θα πρέπει να το παλέψετε μόνοι σας.

Ζυγοί

Ο Απρίλιος βγαίνει με άσχημα γεγονότα για το ζώδιο σας, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με τους απογόνους σας ή να υπάρξουν συγκρούσεις, ακόμη και χωρισμοί με το ταίρι σας. Πίσω από τα προβλήματα που θα εμφανιστούν με τον σύντροφο ή τα παιδιά σας θα κρύβονται οι ερωτικές σας σχέσεις, που θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια, ακόμη και οργή στην οικογένεια σας. Επίσης, μπορεί να υποστείτε υλικές απώλειες, λόγω του ενθουσιασμού σας της έλλειψη της αίσθησης του κινδύνου. Μια πηγή ανησυχίας για την οικονομική σας ευμάρεια θα μπορούσε να ήταν αυτές τις μέρες και η ενασχόληση σας με το χρηματιστήριο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Άλλα πιθανά σενάρια είναι μια αποβολή ή η καταστροφή ή η απώλεια ενός νέου σας έργου, εάν είστε δημιουργικά άτομα.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Άρης στον Ζυγό (27 Αυγούστου – 12 Οκτωβρίου 2023)

Ο Άρης, ο πλανήτης του πολέμου, της δράσης και της διεκδίκησης, μεταβαίνει στις 27 Αυγούστ…