ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έμφυτη ζωτικότητα σας φαίνεται να σας εγκαταλείπει προσωρινά σήμερα. Μυστικές επαφές ή αναμνήσεις από το παρελθόν σας απασχολούν με έντονο τρόπο…                          

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει η πιθανότητα να καταγράψετε τις πρώτες σας νίκες στη νέα σας πορεία, εάν ήσασταν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, αλλιώς θα γευτείτε τις πρώτες σας ήττες…                            

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια μέρα γεμάτη με απρόοπτα η σημερινή. Ίσως να υπάρξουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μπορεί να έχετε κάποιες βλάβες στο σπίτι που θα σας εκνευρίσουν, ίσως όμως και κάποια απρόβλεπτα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΤΡΙΤΗ 4.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα θα πρέπει να περάσετε από τη θεωρία στη πράξη, από τις επιθετικές κινήσεις θεωρητικού επιπέδου στα πρακτικά θέματα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Όσοι έχουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, σήμερα μπορεί να προχωρήσετε σε επενδύσεις ή σε μεγαλύτερες οικονομικές συναλλαγές. Προσοχή όμως να μην ξεφύγετε…

ΠΕΜΠΤΗ 6.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 16/11

Μπορεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον σας και να αναμειχθείτε σε οικογενειακές διαφορές ή ίντριγκες. Η μέρα όμως προσφέρεται και για πνευματική ανάταση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.12.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η κοινωνική σας ζωή είναι περισσότερο από ενδιαφέρουσα σήμερα! Η αλληλεπίδραση σας τονώνει και σας αναζωογονεί με τρόπο μοναδικό!

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φροντίστε να είστε απόλυτα σαφείς στην εκφορά του λόγου σήμερα, γιατί υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να μην γίνεστε σαφείς και να προκύπτουν προβλήματα και ασυνεννοησίες.

ΚΥΡΙΑΚΗ  9.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Εκμυστηρευόμενοι τα μελλοντικά σας σχέδια σε ανέντιμα άτομα, τορπιλίζετε το μέλλον σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κατά τις πρωινές σας ώρες είστε λίγο δύσθυμοι και θα επιθυμούσατε να είστε μόνοι και αποκομμένοι από τον κόσμο που αναγκαστικά συναναστρέφεστε. Μετά τις απογευματινές ώρες όμως σφύζετε από κέφι και ζωή!

ΤΡΙΤΗ 11.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ευφράδεια του λόγου και τα ακλόνητα επιχειρήματα σας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να λάμψετε με την παρουσία σας, όπου και αν βρεθείτε. Μάρκετινγκ, δημοσιογραφία και ηθοποιία ευνοούνται ιδιαίτερα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ημέρα νίκης η σημερινή για σας! Μπορεί να καταγράψετε μια νίκη σε μια δικαστική διαμάχη, ίσως να πρόκειται για ψυχική επιβράβευση, μπορεί όμως να είναι και υλική για ένα έργο σας που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

ΠΕΜΠΤΗ 13.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ–ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε γεμάτοι ιδέες, είστε όμως και επιρρεπείς στο να εστιάζετε τη δράση σας σε ότι σας ωφελεί και μπορεί να σας αποδώσει σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε νε δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ούτε και σήμερα έχετε ησυχία και θα βρείτε κάτι να ασχοληθείτε και να χαλάσετε το χουζούρι των υπολοίπων… Ασχοληθείτε με την κουζίνα και ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο για το ταίρι σας!                          

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά σήμερα, εάν έχετε στα σκαριά μια εμπορική συμφωνία, μια και οι πρωινές ώρες σας ευνοούν.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ευγλωττία σας και τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα μπορούν με ευκολία σήμερα να καλύψουν την έλλειψη γνώσης που ενδεχομένως διαθέτετε και να σας χαρίσουν μια περίτρανη νίκη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Εάν η δουλειά σας έχει σχέση με την εξυπηρέτηση κοινού οποιασδήποτε μορφής, θα πρέπει  σήμερα να ακούτε προσεκτικά, αποφεύγοντας ναρκισσισμούς, ευφυή σχόλια ή πρόωρα συμπεράσματα.

ΤΡΙΤΗ 18.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα θα σας φέρει η μέρα, από στιγμές ενθουσιασμού και χαράς, μέχρι και στιγμές λύπης ή έντονου προβληματισμού.

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι καθόλου κακή η μέρα για το ζώδιο σας, αναφορικά με τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Εάν έχετε σκοπό να δανειστείτε κάποια χρήματα ή να συνάψετε δάνειο με Τράπεζα, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα!

ΠΕΜΠΤΗ 20.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η θετική σας αύρα θα έχει άμεσο αντίκτυπο στους γύρω σας, κάτι που θα διαπιστώσετε με ευκολία και οι ίδιοι. Η μέρα προσφέρεται για διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κοινοποιείτε απερίσκεπτα τα επαγγελματικά σας σχέδια, ιδίως εάν έχουν περάσει σε φάση υλοποίησης, γιατί σήμερα μπορείτε να πάθετε μεγάλη ζημιά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.12.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

Η ρητορεία σας και οι λοιπές σας δεξιότητες σας φέρνουν στο επίκεντρο των εξελίξεων! Η επαφή με ξένες κουλτούρες θα σας δώσει καινούργια ερεθίσματα που τόσο έχετε ανάγκη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην προσπαθείτε να πείσετε τους γύρω σας για την ορθότητα των απόψεων σας, εάν δεν έχετε τρανταχτά επιχειρήματα να προβάλετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο ρομαντισμός ή η χαλάρωση θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έχετε σήμερα στο μυαλό σας. Σας απασχολούν τόσα άλλα σημαντικά για την επιβίωση σας θέματα, που μετά βίας θα αντιληφθείτε τη γιορταστική ατμόσφαιρα.

ΤΡΙΤΗ 25.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το μέλλον σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο από μια ξαφνική αλλαγή των συνθηκών! Λιγότερο εκτεθειμένοι είναι όσοι έμαθαν να βασίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις.

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια παρέμβαση σας ίσως αποδειχτεί σωτήρια σήμερα για ένα καταδικασμένο έργο. Θα πρέπει όμως να κάνετε απέλπιδες προσπάθειες για να τα καταφέρετε!  

ΠΕΜΠΤΗ 27.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο άτομο που έχετε καιρό να επικοινωνήσετε ή να συναντήσετε θα κάνει την εμφάνιση του σήμερα και θα αναπολήσετε το παρελθόν!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποφύγετε τα έντονα συναισθήματα, τον υπερβολικό αυθορμητισμό ή ενθουσιασμό, τα έντονα πάθη και τις εξάρσεις, εάν θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά…

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανητικές συνθήκες της μέρας μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια παλιά και ξεχασμένα σας χόμπι, κάποια παλιά σας χρέη να αποπληρωθούν ή παλιά και αγαπημένα πρόσωπα να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.12.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το ένστικτο σας να σας καθοδηγεί μπορείτε να βρεθείτε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή για να επωφεληθείτε από κάτι απρόβλεπτο!

ΔΕΥΤΕΡΑ 31.12.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς ενδεχομένως να είστε λίγο μελαγχολικοί και να θέλετε να απομονωθείτε. Αποφύγετε τις εκμυστηρεύσεις σε αγνώστους!

 

Ευτυχισμένο το 2019!

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Αιγόκερως – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Είναι μια μέρα δημιουργικότητας και έμ…