ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2019

ΤΡΙΤΗ 1.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Καλή και δημιουργική χρονιά! Νέοι τομείς δράσεις ίσως να εμφανιστούν ξαφνικά μπροστά σας, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Μελετήστε τους προσεκτικά!

ΤΕΤΑΡΤΗ 2.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν στο προσκήνιο προτάσεις που θα σημαδέψουν θέματα εργασίας σας. Μελλοντικές προαγωγές ή συμφωνίες προς όφελος σας θα έρθουν πολύ σύντομα.

ΠΕΜΠΤΗ 3.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δείξτε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας και βγείτε από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σας. Ανταποδώσετε του τα αισθήματα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ερωτευθείτε, διασκεδάστε, χαρείτε! Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 5.1.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΑΙΓΟΚΕΡΩ)

Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείτε με προσοχή και υπομονή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις στο επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Συγκρατήστε τα νεύρα σας και μην οξύνετε τα πράγματα με λογομαχίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι αλλαγές είναι πολλές φορές χρήσιμες, στην περίπτωση σας όμως δεν θα μπορούσαν να αποδώσουν τα όσα αναμένετε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΤΡΙΤΗ 8.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Χειριστείτε διακριτικά τις υποθέσεις σας σήμερα. Ίσως να δώσετε λαβή για σχόλια ή αφορμή στους αντίζηλους να σας πολεμήσουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ  9.1.2019 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια άτομα θα θελήσουν να σας θίξουν ή να σας ζημιώσουν… Μείνε ακέραιοι! Θα αντιμετωπίσετε έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σας.

ΠΕΜΠΤΗ 10.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σας αναστατώσει και να σας αποσυντονίσει. Μην χάνετε τον έλεγχό σας, για να μπορέσετε να πάρετε πάλι τον έλεγχο της κατάστασης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο ζήτημά σας που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσετε. Προτίμησε την αναμονή για μερικές μέρες, να δείτε προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση και δράστε ανάλογα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σωστή διαχείριση των εξόδων σας θα σας βοηθήσει στο μέλλον. Περάστε μια συντροφική και συναισθηματική βραδιά με τον σύντροφο σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 13.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δυσκολίες στην επικοινωνία και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με εντάσεις και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορεί  κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

ΤΡΙΤΗ 15.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα!

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδέες για επαγγελματική αλλαγή πορείας ίσως να σας έρθουν σήμερα! Ωστόσο για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

ΠΕΜΠΤΗ 17.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σοβαρές και υπεύθυνες προσπάθειες θα βρουν ανταπόκριση και θα έχουν θετική εξέλιξη! Ίσως μάλιστα ηλικιωμένα άτομα σας φανούν χρήσιμα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.1.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ)

Σταματήστε να ζείτε στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα.

ΤΡΙΤΗ 22.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιλέξετε μία δραστηριότητα που θα ανανεώσει τη διάθεση σας και θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και την καλή εξωτερική σας εμφάνιση. Μπορείτε με κατάλληλους χειρισμούς να πείσετε τούς πάντες για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εκφράστε το θαυμασμό σας σε άτομα που αγαπάτε και που αξίζουν πραγματικά. Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΠΕΜΠΤΗ 24.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο ζήτημα παρουσιάζει ιδιαίτερη ευκολία στην επίλυση του! Μόνο οι συζητήσεις με αμοιβαία κατανόηση μπορούν να έχουν καλό τέλος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει παραπλάνηση στον αέρα, έστω κι αν όλα δείχνουν το αντίθετο! Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην το μετανιώσετε σύντομα…

ΚΥΡΙΑΚΗ 27.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει προστασία και εύνοια από άτομα σημαντικής επιρροής στο πρόσωπο σας! Φροντίστε να μην τους απογοητεύσετε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες ευκαιρίες που παρουσιάζονται σήμερα, μετά από έξυπνο χειρισμό και συμπαράσταση άλλων, σας προσφέρουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα!

ΤΡΙΤΗ 29.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην εκδήλωση των συναισθημάτων σας σε εκδηλώσεις θυμού, γιατί θα ξεφύγει η κατάσταση από κάθε όρο και υπάρχει περίπτωση ακόμη και τραυματισμών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια συζήτηση θα επηρεάσει τη ψυχική σας διάθεση! Μην αφήνετε τόσο εύκολα να σας πληγώνουν. Θωρακιστείτε!!!

ΠΕΜΠΤΗ 31.1.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η επικοινωνία δεν είναι και το καλύτερο σας χαρτί για σήμερα. Δείτε τα πράγματα χαλαρά και μην απαντάτε σε προκλήσεις. Το βραδάκι υπόσχεται τρυφερές στιγμές  με τον σύντροφο σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…