ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν εκμεταλλευθείτε το προσωπικό σας μαγνητισμό και την πείρα σας, μπορείτε να πετύχετε σημαντικά πλεονεκτήματα στον τομέα της καριέρας σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σας, καθώς μέσα από τη γνώση θα μπορέσετε να κάνετε κάποια βήματα προς τη αυτό-βελτίωση σας.

ΤΡΙΤΗ 3.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το θάρρος και η γενναιοδωρία σας σήμερα, είναι τα όπλα της επιτυχίας, καθώς θα κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας στο επαγγελματικό χώρο και θα τους αποστομώσετε.

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πιθανές νέες εμπειρίες από κάποιο ταξίδι σας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία. Προσοχή στις συνεργασίες σας, μια και κάτι φαίνεται να διαδραματίζεται υπόγεια…

ΠΕΜΠΤΗ 5.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες παρατηρούνται σε οικονομικά θέματα που χρειάζονται μεγάλη προσοχή στον χειρισμό τους. Αποφύγετε διαπληκτισμούς με το ταίρι σας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον οικονομικό τομέα μπορείτε να ρυθμίσετε σήμερα με ευνοϊκές συνθήκες κάποιες εκκρεμότητες σας. Και κάποια πιθανά προβλήματα υγείας μπορούν να ξεπεραστούν με ευκολία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αν κάποιες υποθέσεις σας θέλουν αντοχή, σταθερότητα και πειθαρχία, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Προσοχή στους χειρισμούς σας σε θέματα κληρονομικά!

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ανυπομονησία δίνει κάποια νευρικότητα και στις κινήσεις σας. Με δίψα για μάθηση, αποφεύγετε τα προβλήματα και μπορείτε να ασχοληθείτε με επιτυχία με ότι απαιτεί διανοητική εργασία.

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι εμπνεύσεις σας σήμερα είναι αξεπέραστες, αλλά η αχαλίνωτη φαντασία σας μπορεί να προκαλέσει ανατροπές. Καθόλου παράξενο κάποιο απρόσμενο κέρδος.

ΤΡΙΤΗ 10.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

ΔΙΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 8/3/2018

Τα ευχάριστα συναισθήματά σας και το έξυπνο χιούμορ σας, τονίζουν σήμερα τη γοητεία σας. Η ομιλία είναι σήμερα το δυνατό σας σημείο. Μην παρασυρθείτε σε ποτά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ  – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με κάποια έξαρση της ζηλοτυπίας μπορεί να δυναμιτίσετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Δείξτε αυτοσυγκράτηση και διάθεση για επικοινωνία σε βάθος.

ΠΕΜΠΤΗ 12.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την απαραίτητη ζωτικότητα και αποφασιστικότητα να καθοδηγήσετε σωστά τη δράση σας, με στόχο την αναγνώρισή σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.7.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ)

ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 20Ο41 ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Μακρινά ταξίδια και περιπέτειες δεν αποκλείονται. Ελέγξτε την ανυπομονησία σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κερδοφόρα προοιωνίζεται σήμερα η ενασχόλησή σας σε δραστηριότητες που σχετίζονται με κάθε λογής χαρτιά, ή με την εκπαίδευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ψυχρότητα και η αντίθεσή σας σε κάθε πρωτοπορία, φέρνουν δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν δείξετε υπομονή και καλή θέληση μπορείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι εμπορικές σας δραστηριότητες σήμερα προβλέπονται επικερδείς. Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας και της υγείας.

ΤΡΙΤΗ 17.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ  ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρωτοποριακές ιδέες και ευκολία επικοινωνίας με το κοινό, δίνουν υπόσχεση επιτυχίας. Με την εξυπνάδα σας, αποκρούετε κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν ξεπεράσετε τη ζήλια και αφήσετε να εκδηλωθούν τα αισθήματά σας, έχετε αρκετές πιθανότητες να φθάσετε στο στόχο σας.

ΠΕΜΠΤΗ 19.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα χρωματίζεται από το έντονο συναίσθημα και τη συμπόνια προς τους συνανθρώπους. Τα ταξίδια και οι ασχολίες που έχουν σχέση με τη θάλασσα, μπορούν να αποβούν κερδοφόρα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η τονισμένη σας προσωπικότητα σήμερα ξεχειλίζει από αισιοδοξία και γενναιοδωρία. Μόνο που φαίνεται ότι αυτά οδηγούνται από κάποιο πάθος για προβολή και επίδειξη. Συγκρατηθείτε λίγο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αν αποφύγετε παράτολμες ενέργειες, με όπλο την αυτοπεποίθηση και την ορμητικότητα που διαθέτετε, θα πετύχετε πολλά. Προσοχή στη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε τόσο με εμπορικές, όσο και με συγγραφικές και διδακτικές δραστηριότητες με μεγάλη επιτυχία. Η προσοχή σας στις λεπτομέρειες είναι ξεχωριστή.

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η δυσκολία στο να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ζητήσετε βοήθεια των άλλων, όταν την χρειάζεστε, αφήνει βαριά σκιά στις σημερινές σας δραστηριότητες και δοσοληψίες.

ΤΡΙΤΗ 24.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα ξεχωρίζετε σε θέματα αισθητικής, ενώ προβλέπεται τύχη σε οικονομικά ζητήματα. Πιθανά κέρδη από επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το εστίαση ή ομορφιά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επικοινωνιακή η μέρα σας και είναι ιδανική για χαλαρές στιγμές με φιλικά πρόσωπα ή με το ταίρι σας. Στον τομέα της καριέρας σας όμως χρειάζεται αρκετή προσοχή και μεγάλη προσπάθεια.

ΠΕΜΠΤΗ 26.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 19/8/2018

Επικοινωνιακά είστε στα καλύτερα σας και μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στα επαγγελματικά σας μέσα από νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.7.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ)

ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΙΣ 4Ο45 ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η κατά μέτωπο επίθεση δεν σας ευνοεί σήμερα, καθώς θα ανοίξετε μέτωπα σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν θα μπορέσετε να τα χειριστείτε εύκολα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια παρεξήγηση με ένα φιλικό πρόσωπο εξ αιτίας της απόλυτης σας θέσης πάνω σε ένα ζήτημα μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις σε μια πολύ σημαντική για σας σχέση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την δυνατότητα να βρείτε λύση στα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, αρκεί να θέσετε σε λειτουργία το μυαλό και την επινοητικότητα σας. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις…

ΔΕΥΤΕΡΑ 30.7.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τάση σήμερα να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας γρήγορα. Πρέπει όμως οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μεθοδευμένες για να μπορέσετε να αποφύγετε τις παγίδες…

ΤΡΙΤΗ 31.7.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα μπορεί να φέρει εκπλήξεις στον έρωτα. Αφήσετε την σοβαροφάνεια κατά μέρους και ζήστε την έντονα ερωτική ατμόσφαιρα με πάθος. Η τρέλα που και που δεν είναι κακή…

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…