ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η τύχη σας χαμογελάει και σας ανοίγει σε νέους δρόμους. Δεν μένει παρά να αποβάλετε τις φοβίες σας και να κάνετε τις σωστές επιλογές! Επικοινωνήσετε με φίλους και ξεκαθαρίστε διαφωνίες που δημιουργούν σκιές στις σχέσεις σας. Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη καμπή αισθηματικά και επαγγελματικά και δεν χρειάζεστε άλλα προβλήματα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση με κατανόηση και αγάπη. Φερθείτε με διπλωματία στις επαγγελματικές σας σχέσεις και δώστε προσοχή στη διατροφή σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να θελήσει να λύσει το πρόβλημα και να έρθετε και πάλι πιο κοντά. Σκεφτείτε καλά πριν κινηθείτε, προς οποιαδήποτε κατεύθυνση επιλέξετε! Επαγγελματικά, τα άστρα δεν ευνοούν την απερίσκεπτη υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων. Μελετήστε καλά τις κινήσεις σας!

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προχωρήστε σε αλλαγές στα επαγγελματικά σας, υπογράψτε συμβόλαια αλλά απαιτήστε, οι όροι να είναι ακριβώς όπως επιθυμείτε!!! Αποφύγετε εντάσεις, διαμάχες και λογομαχίες που δεν έχουν ουσία! Μην διογκώνετε τα πράγματα χωρίς λόγο γιατί στο τέλος οι μόνοι ζημιωμένοι θα είστε εσείς. Ερωτικά θα νιώθετε σαν σε αναμμένα κάρβουνα, ανήμποροι να αντισταθείτε στο πεπρωμένο σας. Μακροχρόνιες σχέσεις κινδυνεύουν να διαλυθούν…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ο υπέρμετρος εγωισμός σας τυφλώνει, με συνέπεια να θέτετε σε κίνδυνο τις σχέσεις σας. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να πείσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η  σχέσης σας, αξίζει να συνεχιστεί, βάζοντας γερά θεμέλια.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για ένα ξεκαθαρίσματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Νιώθετε κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι, καθώς τα προβλήματα σας πνίγουν… Το πνεύμα των ημερών όμως σας κάνει να μην θέλετε να καταλάβετε και την οπτική γωνία του άλλου. Μην νιώθετε διαρκώς ότι είστε οι μόνοι αδικημένοι.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Στα άστρα οφείλεται η ψυχολογική πίεση που νιώθετε. Προσέξτε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. Το πλανητικό σκηνικό σας οδηγεί στο να μην βλέπετε καθαρά την οπτική γωνία του άλλου. Μην νιώθετε διαρκώς ότι είστε οι μόνοι αδικημένοι ή οι μοναδικοί κάτοχοι της απόλυτης αλήθειας!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι, ώστε να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν με το εργασιακό σας περιβάλλον, αποφεύγοντας τις φασαρίες.

Ταλαιπωρήστε αρκετά από συμφωνίες που έγιναν στο παρελθόν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Περισσότερη προσοχή συνιστάται στα καινούργια ξεκινήματα, για να μην δημιουργηθούν στο μέλλον προβλήματα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Νέες γνωριμίες από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανόν να εξελιχθούν σε σχέση. Χαράς ευαγγέλια για τους αδέσμευτους, αλλά οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να προσέξουν ιδιαίτερα τις κινήσεις τους!!!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα αισθηματικά σας θα παρουσιάσουν βελτίωση και η επαγγελματική σας άνοδος θα σας ικανοποιήσει πολύ σύντομα. Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να παραμείνετε προσγειωμένοι. Το βραδάκι κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη από την προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα. Μην δυσανασχετείτε…

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα επαγγελματικά σας, σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας και πιστέψτε στον εαυτό σας! Σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Φοβίες από το παρελθόν ξυπνούν στην μνήμη σας. Αν νιώθετε ότι κάτι δεν σας εκφράζει, επανεξετάστε και αναθεωρήστε ή περιμένετε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό για σας τους αδέσμευτους!  Πριν αφεθείτε σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε συναισθηματικά; Αυτό είναι το ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσετε στον εαυτό σας, για μνα μην παίξετε με την καρδιά και τα συναισθήματα κανενός… Προσοχή στη διατροφή σας!

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σχέσεις ή καταστάσεις που έχουν κλείσει τον κύκλο τους θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από την ζωή σας! Διαφορετικά δηλητηριάζουν με την τοξικότητα τους την καθημερινότητα σας… Γνωρίζετε πώς να επωφελείστε από τα γεγονότα της ζωής σας. Θα επιτύχετε τα περισσότερα από αυτά που έχετε προγραμματίσει, αρκεί να είστε συνεπείς με τις αρχές σας και τις ηθικές σας αξίες.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα ανεκμετάλλευτες. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες υποθέσεις για να απεμπλακείτε και να προχωρήσετε μπροστά! Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να φανείτε διορατικοί και να προσπαθήσετε να δείτε την εικόνα στο σύνολο της και όχι αποσπασματικά, για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας και η απόδοση σας βρίσκεται στα ύψη στον χώρο δουλειάς. Αυτό μπορεί να σας φέρει μπελάδες με τους συναδέλφους, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια έντονη μέρα η σημερινή και δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί θετική. Θα είστε απίστευτα ανταγωνιστικοί σήμερα και θα θέλετε να κατατροπώσετε στους αντιπάλους σας, πραγματικούς ή φανταστικούς. Εάν δεν είστε σίγουροι όμως για την δύναμη των όπλων σας, καλύτερα καθίστε στα αυγά σας… Φυλαχτείτε από διπρόσωπους φίλους ή κρυφούς εχθρούς που μπορούν να σας βλάψουν…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Η καλή επικοινωνία σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες θα σας βοηθήσει να έχετε μια ήρεμη και αποδοτική μέρα. Η μέρα ωστόσο μπορεί να αποδειχτεί λίγο περιπετειώδης για ιατρούς, εκπαιδευτικούς και αθλητές! Προσοχή λοιπόν… Κατά τα άλλα, μην αναμειγνύετε δουλειές με προσωπική ζωή για να αποφύγετε δύσκολες ή αμήχανες καταστάσεις στο μέλλον.

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε πάρα πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, η τύχη είναι με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει και σεις να κινηθείτε. Μην περιμένετε μαγικές λύσεις ούτε μάννα εξ ουρανού… Οι έριδες σας με κάποια πρόσωπα δεν ενδιαφέρουν την ομήγυρη σας! Επικεντρώστε το ενδιαφέρον και την προσπάθεια σας σε πρακτικά θέματα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν… Η ζωή δεν είναι διακοπές και η δουλειά σε καμία περίπτωση διασκέδαση! Θα πρέπει να είστε πολύ πιο υπεύθυνοι στην ζωή σας, εάν θέλετε να επιτύχετε έστω και το παραμικρό.

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! Η αισιοδοξία σας, η καλή πίστη και το πείσμα σας θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στο τέλος της μέρας θα σας βασανίζουν σκέψεις σχετικά με κάποιες σημαντικές σχέσεις σας, επαγγελματικής ή προσωπικής φύσης.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Αποφύγετε τη βιασύνη στη σύνταξη και υπογραφή εντύπων ή εγγράφων για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες λαθών. Οι πληροφορίες που συλλέξατε  θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της μέρας! Είστε όμως ευερέθιστοι και αρκετά εριστικοί σήμερα, και μόνο κατά το τέλος της μέρας θα συνειδητοποιήσετε ότι χαλάσατε τη διάθεση σας χωρίς λόγο…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια απογοήτευση σας οδηγεί να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Βγείτε έξω, συναναστραφείτε φίλους, επικοινωνήστε και θα συνέλθετε πολύ πιο γρήγορα από το στραπάτσο που πάθατε. Για τους ελεύθερους, η μέρα τους προσφέρεται για μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον! Ίσως να πρόκειται για άτομο που διαμένει αρκετά χιλιόμετρα μακριά από εσάς, ακόμη και στο εξωτερικό.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυστυχώς για σας, αλλά σήμερα θα αναγκαστείτε να θάψετε οριστικά κάποια από τα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει ριζικά και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Θέλετε να αναλάβετε δράση σήμερα, αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. Εάν θέλετε να βρείτε την πηγή της κακοδαιμονίας, αυτή κρύβεται κάπου στο παρελθόν…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι πολύ πιο εύκολο και συμβατό με την ιδιοσυγκρασία σας να κάνετε μια κατά μέτωπο επίθεση και να διεκδικήσετε με τον πιο σκληρό τρόπο τα κεκτημένα σας. Ξύπνησε η Μπουμπουλίνα μέσα σας και κινδυνεύετε να βάλετε φωτιά και να τα κάψετε όλα. Σκεφτείτε όμως εάν έχετε την πολυτέλεια αυτή τη στιγμή να γκρεμίσετε τα πάντα γύρω σας.  Με πιο ήπιας μορφής δράση όμως θα κερδίσετε περισσότερα.

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ένα γυναικείο πρόσωπο με τις πολλές ιδιοτροπίες του θα φέρει τα πάνω κάτω σε μια κατά τα άλλα ήρεμη μέρα! Φρόνιμο θα ήταν να μην αντιδράσετε όσο δυναμικά θα θέλατε… Θα πρέπει να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό πρώτα, πριν καταφέρετε να απολύσετε την ηρεμία του σπιτιού σας ή την θαλπωρή της οικογένειας!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε το πείσμα, τις αντοχές και την επιμονή να πετύχετε τους στόχους σας, εάν δραστηριοποιήστε σε ένα τομέα που σας αρέσει ή σας ενδιαφέρει. Εκείνου που θα πρέπει να κάνετε είναι να περιορίσετε το συναίσθημα στην επαγγελματική σας ζωή! Μη προγραμματισμένες επαγγελματικές επαφές μπορεί να λάβουν χώρα σήμερα και να στεφτούν με επιτυχία. Ενδεχομένως δε να μπείτε στον πειρασμό να έχετε μια αντισυμβατική ερωτική περιπέτεια.

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια φαεινή ιδέα θα δώσει νέα ώθηση στα σχέδια σας! Πέρα όμως από την καριέρα, θα πρέπει να θυμόσασθε ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι στην ζωή σας που σας χρειάζονται. Αφιερώστε τους τον χρόνο και την προσοχή σας και με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα καλύψετε σημαντικά κενά στην επικοινωνία σας, αλλά θα μπορέσετε να ισορροπήσετε καλύτερα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια απογοήτευση θα πάρετε σήμερα, μια και τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα περιμένατε. Μην τα βάζετε κάτω όμως… Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, ιδίως στο χώρο δουλειάς, γιατί όσο ακίνδυνα και διασκεδαστικά και αν φαίνονται θα αντιμετωπίσετε τις συνέπειες αμέσως μετά. Αφιερώστε χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια εξαιρετικά κοινωνική μέρα η σημερινή και θα γίνετε αποδέκτες προσκλήσεων από φίλους ή κοινωνικές συναναστροφές. Ίσως κάπου εκεί μεταξύ του κόσμου που θα γνωρίσετε να κρύβετε μια γνωριμία που θα παίξει ρόλο στη καριέρα σας. Για του αδέσμευτους ίσως να είναι μια γνωριμία ερωτικού ενδιαφέροντος, που ενδεχομένως φέρει εξελίξεις στην προσωπική τους ζωή…                       

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να διατηρείτε καλό επίπεδο επαφών με άτομα που είναι σημαντικά για το επαγγελματικό σας μέλλον, ακόμη και αν δεν συμμερίζεστε απόλυτα τις απόψεις τους . Κάποιες εντάσεις ή μικρά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν με τους συνεργάτες ή συναδέλφους, σήμερα μπορούν και πρέπει να επιλυθούν. Προσοχή όμως όταν συναλλάσσεστε με ανέντιμα άτομα!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

Πέμπτη 01.10.2020 (Σελήνη σ&t…