ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2019

ΣΑΒΒΑΤΟ 1.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ατμόσφαιρα έχει γίνει λίγο βαριά στον αισθηματικό τομέα και η ευθύνη μάλλον είναι δική σας. Οι εντάσεις, τα πάθη και οι ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Πολλά από όσα φαντάζεστε ότι εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας είναι περισσότερο στο μυαλό σας. Κάντε μια προσπάθεια να κατανοήσετε τις απόψεις του συντρόφου σας, ώστε να επέλθει ηρεμία και ισορροπία.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 2.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Φροντίστε να κάνετε κοινωνικές επαφές ή να φύγετε με φίλους ένα ταξίδι. Συζητήστε τα νέα σας σχέδια με ανθρώπους που εμπιστεύεστε και κλείστε νέες συμφωνίες. Μην εμπιστεύεστε τρίτους! Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στη ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 3.6.2019 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Ίσως προχωρήσετε σε μια παράλληλη σχέση που θα σας προβληματίσει στο μέλλον πολύ, γιατί θα απειληθείτε με ξαφνικές αποκαλύψεις. Θα έρθετε σε επαφή σήμερα με σημαντικά πρόσωπα που θα βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελτικά  σας σχέδια. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια πράγματα.

 

ΤΡΙΤΗ 4.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι δισταγμοί και οι φοβίες που σας καταλαμβάνουν από καιρό σε καιρό θα πρέπει να καταπολεμηθούν! Πρέπει να είστε αποδοτικοί και πειστικοί και θα λάβετε αυτά που επιθυμείτε. Στα αισθηματικά, είστε ανάμεσα σε δύο σχέσεις, αλλά όχι για πολύ. Μόνοι σας βγαίνετε από το αδιέξοδο και επιλέγετε την σχέση που σας κάνει να νιώθετε καλά!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 5.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επανεξετάστε τους στόχους σας. Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξετε ή να διαγράψετε, γιατί δεν σας εκφράζει. Η μέρα ενδείκνυται για επανεξέταση επαγγελματικών στόχων και συναισθημάτων. Μην αφήνετε τη ζήλια να χαλάσει τη σχέση σας. Αποφύγετε εντάσεις και λογομαχίες με τον σύντροφο σας. Οι ρίξεις μπορεί να είναι μεγάλες.

 

ΠΕΜΠΤΗ 6.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλαιπωρεί. Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε όσο καλύτερα μπορείτε και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι ελεύθεροι νιώθετε μια έλξη και έναν απεριόριστο ερωτισμό, που θολώνει την κρίση σας και κινδυνεύετε να απορρίψετε όλες τις άλλες σχέσεις σας. Ελέγξτε τον συναισθηματισμό σας, εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Οι δεσμευμένοι ισορροπήστε το συναισθηματικό πάρε – δώσε με τον σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην τον πιέζετε απλά για δική σας επιβεβαίωση… Καταλάβετε και νιώστε τα βαθύτερα αισθήματα του.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 8.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Βρείτε διεξόδους διαφυγής από μια πιεστική καθημερινότητα! Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας Η κατάσταση φαίνεται να έχει εξομαλυνθεί στη σχέση σας, όμως μια ξαφνική ένταση θα μπορούσε να σας χαλάσει τη διάθεση και θα σας γεμίσει με άγχος για το μέλλον.. .

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 9.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην κάνετε καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, που δεν έχετε επεξεργαστεί πολύ καλά! Στα αισθηματικά, μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν κάπως. Τα άστρα θα προκαλέσουν κάποιες μικρότερες ή μεγαλύτερες δυσκολίες στην επικοινωνία και οι διαφωνίες θα σας χαλάσουν κάπως τη μέρα… Φροντίστε να ηρεμήσετε το ταίρι σας και να τον διαβεβαιώσετε για τα συναισθήματα σας!

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις και με ενδιαφέρουσες επαφές με τρίτους. Απρόσμενες  προτάσεις θα βρεθούν στο δρόμο σας σήμερα και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Μη δίνετε ωστόσο αφορμή για σχόλια… Εντάσεις και ζήλιες δημιουργούν προβλήματα τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Φροντίστε να είστε υπομονετικοί.

 

ΤΡΙΤΗ 11.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα έχετε πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και  θα σας ανοίξει δρόμους, με ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα. Ευχάριστες συναντήσεις και φλερτ που θα σας «ανεβάσουν» προβλέπονται για σήμερα το βράδυ, χωρίς όμως ιδιαίτερο βάθος… Απολαύστε την ημέρα με τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει!

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 12.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το σημερινό πλανητικό σύστημα σας προκαλεί απαισιοδοξία και εσωστρέφεια. Οι σχέσεις σας μπερδεύονται και η διάθεση σας είναι πεσμένη. Περισσότερες ευθύνες στην εργασία, δυσκολότερες συνθήκες και καθυστερήσεις… Φροντίστε να προστατέψετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην απαισιοδοξείτε.  Αποφύγετε να επεμβαίνετε σε πολύ ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν τους γύρω σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 13.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι δυνατότητες μιας εξέλιξης στην εργασία σας είναι πολύ σημαντικές! Όλα μπορούν να αλλάξουν, και να αλλάξουν γρήγορα. Χρειάζονται μόνο προσεκτικές κινήσεις από την πλευρά σας. Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα σας είναι σε έξαρση σήμερα και οι δημιουργίες σας εμπνευσμένες! Όσοι έχετε οικογένεια θα περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σύστημα προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Χρειάζεται υπομονή, που συνήθως δεν την διαθέτετε… Σύντομα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς και σεις θα πρέπει να είστε σε ψυχολογική κατάσταση τέτοια, που να μπορείτε να κάνετε συνετή χρήση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν!

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένταση θα υπάρξει στον χώρο της δουλειά σας και εκρηκτικά ξεσπάσματα. Μην προσπαθείτε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αναμειχθείτε καθόλου.  Στον αισθηματικό τομέα, μια παλιά σας αγάπη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει την εμφάνιση της σήμερα γιατί χρειάζεται την βοήθεια σας. Ξεχάστε τις ενδεχόμενες πικρίες που έχετε και προσφέρετε χείρα βοηθείας.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το άγχος σας έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη προσωπική σας ζωή! Ίσως να θελήσετε να προχωρήσετε την σχέση σας στο επόμενο στάδιο, ίσως να κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης με ένα πρώην σύντροφό σας, ενδεχομένως όμως και να σκέφτεστε τον τερματισμό της παρούσας σχέσης σας, εάν σταμάτησε να σας καλύπτει συναισθηματικά. Ότι και αν είναι, μην το καθυστερείτε…

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 17.6.2019 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ)

Χρειάζεται μέθοδος και προγραμματισμός, εάν έχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις που άπτονται σε τομείς εργασίας που έχουν σχέση με σύνταξη εγγράφων, λογιστικών καταστάσεων ή επεξεργασία δεδομένων. Κάποια εμπόδια θα παρουσιαστούν σήμερα στη εκτέλεση του έργου σας, που θα έχουν τη ρίζα τους όμως σε δικές σας παραλείψεις, ανεπάρεκιες ή κακή οργάνωση…

 

ΤΡΙΤΗ 18.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορείτε με ευκολία να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ή στο νέο περιβάλλον δουλειάς. Και αν ακόμη χρειάζεται να διανύετε μεγάλες αποστάσεις, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων… Η ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για σας και δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα, ώστε να κερδίσετε την αναγνώριση στον επαγγελματικό σας χώρο.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 19.6.2019(ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δεν είναι κακό να αλλάζετε απόψεις, αρκεί να το κάνετε βάσει λογικής σκέψης και όχι επειδή έτσι σας βολεύει. Αποφύγετε προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί δεν θα σας βγάλουν πουθενά. Αποβάλετε τις ψευδαισθήσεις από την ζωή σας και προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και η επαγγελματική σας, χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς.

 

ΠΕΜΠΤΗ 20.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τη χαλαρή και ανέμελη ατμόσφαιρα του πρωινού διαδέχεται ένα έντονο και φορτισμένο απόγευμα. Η διαίσθηση σας, σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά και θέλετε να εντοπίσετε την πηγή της ανησυχίας σας. Μετά από ώριμη σκέψη θα καταλήξετε  στο συμπέρασμα ότι σε κάποια πράγματα στη ζωή σας απλά είχατε βάλει πολύ ψηλά τον πήχη…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΙΣ 18Ο43΄ΤΩΝ ΙΧΘΕΙΩΝ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ)

Επικεντρώστε την προσοχή σας στα όσα θετικά συμβαίνουν στη ζωή σας και η μέρα σας θα πάρει αμέσως άλλη τροπή! Αξιολογήστε την επαγγελματική σας πορεία και καταστρώστε τα καινούργια σας πλάνα. Είναι μια ιδανική μέρα για όσους από σας εμπιστεύονται τις δυνάμεις και τα ταλέντα τους! Μπορείτε με καινοτόμες ιδέες να ανοίξετε νέους δρόμους στην καριέρα σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 22.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συνηθίζετε να βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά, αλλά σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ψύχραιμοι για να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Έχετε την παρόρμηση να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, και ίσως να το κάνετε με μια μικρή απόδραση. Θέματα οικογένεια ή σπιτιού όμως είναι πιεστικά και ζητούν λύσεις.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 23.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα σας ξεκινάει με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς, με χαλαρές συναναστροφές και ευχάριστη διάθεση. Τις βραδινές ώρες ωστόσο σας περιμένουν κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις… Μην προσπαθείτε να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα, μη προσπαθείτε μάταια να ικανοποιήσετε τους πάντες.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η έντονη διαίσθηση και η διορατικότητα σας σώζει σήμερα από μεγαλύτερες περιπέτειες στο χώρο δουλειάς σας. Προσέξτε όμως την συμπεριφορά σας και δαμάστε τα νεύρα σας το βράδυ γιατί θα δημιουργήσετε προβλήματα… Κρατήστε αποστάσεις από θέματα που δεν σας αφορούν άμεσα και μην πιέζετε να υιοθετήσουν τις απόψεις σας, γιατί θα χαλάσετε τις σχέσεις σας χωρίς λόγο.

 

ΤΡΙΤΗ 25.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πείσμα και η εμμονή σας μπορεί να σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα σήμερα, τόσο στο χώρο του σπιτιού και τις οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση σας ή στον χώρο δουλειάς σας. Ένας καυγάς με ένα συνεργάτη ή ένα συνάδελφο, που θα λάβει χώρα σήμερα, ίσως σας ωθήσει να αναζητήσετε νέες διεξόδους στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να πατάτε σταθερά στη γη!                                   

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 26.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το επίπεδο ενέργειας σας θα εξαρτηθεί από την διάθεση σας και από την φυσική σας κατάσταση σήμερα. Γενικά πάντως αναμένεται να καταπιαστείτε με θέματα σπιτιού και υγείας.  Η αλληλεπίδραση με συγγενικά πρόσωπα θα σας τονώσει απροσδόκητα, και μόνο προς το βράδυ θα αισθανθείτε ότι μια παρουσία στο χώρο, σας είναι ενοχλητική…

 

ΠΕΜΠΤΗ 27.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες καλές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον δρόμο σας που θα μπορούσαν να σας εξασφαλίσουν μια καλύτερη καριέρα. Ανοίξτε τα μάτια σας και μην τις αφήνετε να πάνε χαμένες. Στον συναισθηματικό τομέα, είναι καιρός να έχετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με άτομο που αγαπάτε. Ήρθε η ώρα να παραμερίσετε όλα τα μελανά σημεία της σχέση σας, που δεν την αφήνουν να βαθαίνει.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι φιλικές σας σχέσεις θα αποτελέσουν εάν χρήσιμο και αναπάντεχο στήριγμα κατά την διάρκεια της μέρας. Θα πρέπει να δείξετε ευελιξία στα προβλήματα που θα προκύψουν για να ελαχιστοποιήσετε τις όποιες αρνητικές συνέπειες. Φανείτε επίσης διαλλακτικοί με τον σύντροφό σας. Η μονοδιάστατη άποψη σας για την σχέση δεν μπορεί να λειτουργήσει επί μακρόν. Ακούστε τι έχει να σας πει.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος που διατρέχετε σήμερα είναι να χάσετε τον έλεγχο και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκδηλώσει τον θυμό ή την δυσαρέσκεια του! Δώστε λίγο χώρο στους δικούς σας ανθρώπους να εκφράσουν τις απόψεις τους και να χαράξουν για αλλαγή αυτοί το πρόγραμμα της μέρας. Δεν θα πάθετε τίποτε εάν τους κάνετε το κέφι…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30.6.2019 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Λάθη ή παραλήψεις σας μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σήμερα και να σας αναστατώσουν! Διατηρήστε χαμηλούς τόνους, αποβάλετε το αλαζονικό σας ύφος και επικεντρώστε την προσοχή σας στον έλεγχο των συνεπειών, για να μην ξεφύγει η κατάσταση τελείως από τον έλεγχο σας. Το απόγευμα επανέρχεται ωστόσο η ηρεμία και μπορείτε να απολαύετε κάποιες χαλαρές στιγμές με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…