ΤΟΞΟΤΗΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές μπορεί να υπάρξει ένα σκίρτημα καρδιάς που θα σας συναρπάσει. Ο έρωτας θα πάρει τα ηνία και θα σας απογειώσει ψυχολογικά…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η σημερινή μέρα ίσως σας δώσει μια μεγάλη χαρά με μια σημαντική και αναπάντεχη ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Δεν αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα της χείρας βοηθείας που σας δίνει ένα φιλικό πρόσωπο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Εάν κλιθείτε να διαπραγματευτείτε σήμερα, αφήστε τις ευαισθησίες και τις αμφιβολίες σας κατά μέρος και κινηθείτε με δυναμισμό, αποφεύγοντας όμως το υπερφίαλο ύφος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η χαρά βρίσκεται πάντοτε στο ταξίδι και όχι στον προορισμό. Αναζητήστε την χαρά λοιπόν μέσα από μια δημιουργική απασχόληση, άσχετα από το όποιο αποτέλεσμα της προσπάθειας σας…

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μην αναζητάτε τη λύση των προβλημάτων σας και τις απαντήσεις στα ερωτήματα σας στους γύρω σας. Μέσα σας θα πρέπει να ψάξετε… Ίσως είναι μια καλή μέρα να αποτραβηχτείτε και να κάνετε την περισυλλογή σας…

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε μπροστά σήμερα και να λάμψετε. Πέρα όμως από την βιτρίνα, θα υπάρξουν και νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Θέματα κατοικίας και οικογένειας θα σας απασχολήσουν σήμερα με την Νέα Σελήνη, που μπορεί να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σας απασχολούν θέματα διαχείρισης των οικονομικών σας. Δεν είστε ευτυχείς που θα πρέπει να κάνετε κάποιες δαπάνες, μην ξεχνάτε όμως ότι κάποια έξοδα είναι πολλές φορές όχι μόνο αναπόφευκτα, αλλά και αναγκαία.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ευαισθησίες στον αισθηματικό τομέα θα φέρει η μέρα! Εκμεταλλευτείτε την θετικά και αφιερώστε την στο να βρείτε σημεία ισορροπίας με τον σύντροφό σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρόκειται για μια μέρα που φέρει αρκετή αναστάτωση στις υποθέσεις σας. Για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα, θα πρέπει να κάνετε σημαντικές προσπάθειες σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες και προοπτικές, σε όποιον τομέα της ζωής σας επιθυμείτε. Δεν θα πρέπει όμως να ξεφύγετε από το μέτρο και να έχετε σαφείς στόχους…

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδιοκτησιακά θέματα δεν αποκλείεται να βρεθούν στον δρόμο σας. Χειριστείτε όμως τις καταστάσεις με διαλλακτικότητα και διπλωματία, γιατί έτσι θα έχετε να κερδίσετε περισσότερα από όσα θα περιμένατε…

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα φέρνει στην επιφάνεια θέματα καρδιάς, τα οποία όμως δεν θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα αρμονικά… Θα υπάρχει κλίμα αμφιβολίας και έντασης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα φέρνει την διάθεση να αποτραβηχτείτε και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Η μοναξιά δεν είναι κατ ανάγκη κάτι κακό. Μέσα από την ηρεμία ίσως καταφέρετε να βρείτε τις απαντήσεις του ψάχνετε.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Γεμάτη δράση η σημερινή μέρα! Νέα πρόσωπα στην ζωή σας μπορεί να φέρουν νέα ενδιαφέροντα και να σας ανανεώσουν σημαντικά. Και δεν είναι κατ ανάγκη ερωτικής φύσης…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Αρκετές οι υποχρεώσεις σας, αρκετές και οι δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίσετε σήμερα. Μην αυτοσχεδιάζετε, παρά κινηθείτε σε γνωστά και δοκιμασμένα μονοπάτια για να είστε πιο αποτελεσματικοί.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Την σημερινή μέρα θα μπορούσατε να την αφιερώσετε στην διασκέδαση, μια και το πλανητικό σκηνικό βοηθάει να χαλαρώσετε μέσα από δράσεις με φίλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα σπιτιού και οικογένειας βρίσκονται στο επίκεντρο. Μην τα βλέπετε όμως όλα μόνο από την υλική τους πλευρά, γιατί πάντοτε υπάρχει και η πνευματική διάσταση που θα πρέπει να λάβετε υπόψη.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Επενδύστε στην συλλογική δουλειά και δεν θα χάσετε. Δεν μπορείτε να τα καταφέρετε όλα μόνος σας. Με την βοήθεια των συνεργατών ή συναδέλφων μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα τον δρόμο της προόδου…

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πρέπει να είστε ρεαλιστές στις επιδιώξεις σας, αλλά και νεωτεριστές στον τρόπο που θα επιδιώξετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι αναχρονιστικές μέθοδοι δεν μπορούν να σας φέρουν επιτυχία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με ψυχραιμία, διπλωματία και ένα καλά μελετημένο σχέδιο μπορείτε να βρεθείτε μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και να κερδίσετε μια μάχη πριν ακόμη δοθεί…

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει μαχητικούς, αλλά μοιάζει σαν να έχετε χάσει τον προσανατολισμό ή τον στόχο σας. Αποφύγετε τις άσκοπες και βεβιασμένες ενέργειες που μόνο προβλήματα μπορεί να σας δημιουργήσουν.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Μην αφήνεστε να σας παρασέρνει η μαχητική σας διάθεση, γιατί θα χάσετε πολλά περισσότερα από όσα ελπίζετε να κερδίσετε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Φροντίστε όμως να μην αναμειχθείτε σε έριδες, ανταγωνισμούς και δολοπλοκίες, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα ξεκαθαρίσουν πολλά στον τομέα της καριέρας σας σήμερα. Διαφυλάξτε τα συμφέροντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εν ανάγκη ακόμη και αμυνόμενοι με όλα σας τα όπλα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ελιχθείτε, συνάψτε συμμαχίες, ξεδιπλώστε το ταλέντο σας στην διπλωματία, αρκεί να βγείτε αλώβητοι από τις βυζαντινές δολοπλοκίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε στον τομέα της καριέρας σας.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μέσα από κάθε δυσκολία μπορεί να έρθει η πρόοδος, μέσα από κάθε αρνητικό, κάτι θετικό προβάλει… Στα δύσκολα μην ξεχνάτε να ζητάτε την βοήθεια και συνδρομή αγαπητών σας προσώπων ή πιστών φίλων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Με το φεγγάρι τονώνεται η κοινωνικότητα σας και λάμπετε στις κοινωνικές σας επαφές. Μην αναλώνεστε όμως σε ανούσιες και βαρετές συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά…

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κινηθείτε βάσει πλάνου και διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας εγκαίρως. Προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν στις κινήσεις τους οι γυναίκες του ζωδίου σας…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να βρίσκεστε στην αναζήτηση μιας νέας σχέσης τον τελευταίο καιρό, όντας έτοιμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματα και την καθημερινότητα σας με κάποιο άτομο. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2022

Σάββατο 01.10.2022 (Σελή&…