ΤΟΞΟΤΗΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 

Τον Σεπτέμβριο του 2019 θα είναι ενεργοποιημένος ο 10ος οίκος του ωροσκοπίου σας (καριέρα, κοινωνικές-επαγγελματικές φιλοδοξίες και φήμη). Διέλευση από τον οίκο αυτό πραγματοποιεί ο Άρης, που θα διαρκέσει όλο το μήνα, μαζί με τους Αφροδίτη και Ερμή (μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου) και τον Ήλιο (έως τις 23.9). Λόγω του γεγονότος αυτού θα υπάρξει αξιοσημείωτη βελτίωση και πρόοδος σε ζητήματα φήμης και καριέρας, με βελτίωση της επαφής σας με την ανώτερη ιεραρχία, εάν είστε υπάλληλοι. Γύρω στα μέσα ωστόσο του μήνα θα είναι η κατάλληλη εποχή να κάνετε αλλαγή στις στρατηγικές σας ή ακόμη και μια αλλαγή πορείας στην καριέρα σας συνολικά.

 

Είστε πολύ πιο πρόθυμοι από κάθε άλλη χρονική στιγμή να καταβάλλετε προσπάθεια στην δουλειά σας, να κάνετε μακροπρόθεσμους σχεδιασμούς, κάτι που θα αποδειχτεί σωτήριο σε βάθος χρόνου… Εάν ξεκινήσετε κάποιες αλλαγές στις αρχές του μήνα, τα πρώτα απτά αποτελέσματα θα γίνου αισθητά ήδη από τα μέσα του μήνα και μετά. Μην έχετε όμως υψηλές προσδοκίες αναφορικά με το εισόδημα σας. Τα χρήματα δεν  ευνοούνται εξ ίσου με τα ζητήματα της καριέρας σας και θα έρχονται μεν, αλλά όχι χωρίς κόπο. Μην περιμένετε άμεσα αυξήσεις μισθών ή βελτιωμένες αμοιβές.

 

Ο κυβερνήτης των χρημάτων σας, ο Κρόνος, κλείνει τον ετήσιο κύκλο της ανάδρομης πορείας του στις 18 Σεπτεμβρίου, και θα αρχίσετε αμέσως μετά να βλέπετε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά, κάτω ένα πρίσμα ρεαλιστικό, ώστε να αξιολογήσετε τις προσπάθειες σας σε μια πιο ρεαλιστική και αντικειμενική βάση. Προς τα τέλη του μήνα ίσως υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και εντάσεις σχετικά με τα χρήματα και πως σας βλέπουν οι άλλοι αναφορικά με την οικονομικής σας ευχέρεια.

 

Εάν καταφέρετε αυτό το μήνα να αξιοποιήσετε και να εκμεταλλευτείτε την δημιουργικότητα σας και να την θέσετε στην υπηρεσία ενός γενικότερου συνόλου, η κίνηση σας αυτή θα εκτιμηθεί πάρα πολύ, και ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησης σας, θα απολαύσετε αρκετή προβολή στον χώρο σας έως και διασημότητα!

 

 

ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

 

Η ερωτική σας ζωή, αγαπητοί Τοξότες, βρίσκεται στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας μέσα στον μήνα αυτό! Κάποιοι που βρίσκονται εδώ και καιρό σε μια σχέση, ίσως να σκεφτούν να την επισημοποιήσουν, ή να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά μια τέτοιας δέσμευσης, ώστε να αποφασίσουν πως θα κινηθούν στον άμεσο μέλλον. Άλλοι θα επικεντρώσουν την προσοχή τους σε ένα πρόσωπο, που ξύπνησε τις αισθήσεις τους, και θα σκαρφιστούν τρόπους να το κατακτήσουν. Είναι όμως μια περίοδος που αποφεύγετε γρήγορες και αψυχολόγητες ενέργειες. Θα αναλύετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα του, όσα τουλάχιστον είστε σε θέση να αντιληφθείτε, και τις πιθανές αδυναμίες του, και θα προσπαθήσετε να αποφασίσετε εάν αξίζει τον κόπο να κυνηγήσετε το άτομο αυτό ή όχι.

 

Οι παντρεμένοι του ζωδίου σας θα απολαύσουν την στήριξη του συντρόφου τους, όταν ανακύψουν ζητήματα καριέρας, θα θέσουν όμως και από κοινού νέους στόχους που αφορούν την σχέση και την κοινή τους πορεία. Διαφορές αντιλήψεων, προστριβές, αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες ξεπερνιούνται και ξεχνιούνται εύκολα και επικεντρώνεστε στο μέλλον. Μετά τις 14 Σεπτεμβρίου δε, απολαμβάνετε μια εξαιρετικά δραστήρια κοινωνική ζωή σαν ζευγάρι!

 

Όσο για τους ελεύθερους, ακόμη και οι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί του ζωδίου σας θα μπορέσουν να βρουν μέσα στον Σεπτέμβριο το ταίρι τους! Θα τους κινήσει την προσοχή κάποιο πρόσωπο που θα καταφέρει να ερεθίσει την περιέργεια και το μυαλό τους. Και θα εμπλακούν σε μια σταθερή σχέση, ακόμη και αν το άτομο αυτό δεν ανταποκρίνεται απόλυτα σ αυτά που θέλουν από ένα σύντροφο, χωρίς καν να το πάρουν είδηση…

 

Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες , Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς .

 

Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση , Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή .

 

Τυχεροί αριθμοί: 40, 31, 22, 13, 4, 26, 14.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…