ΤΟΞΟΤΗΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Στον τομέα της καριέρας σας μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες τον μήνα αυτό, φίλοι Τοξότες! Ο Ερμής που κυβερνά τον οίκο των συναισθηματικών σας σχέσεων αλλά και αυτόν της καριέρας σας και της κοινωνικής και επαγγελματικής σας φήμης είναι ανάδρομος, που υποδεικνύει την ανάγκη για επανεξέταση καταστάσεων. Δείτε εάν οι συνεργασίες που έχετε συνεχίζουν να είναι αποδοτικές, εάν οι επενδύσεις σας αποδίδουν όσα ελπίζατε. Συμβάσεις που έχουν υπογραφεί και έχουν τεθεί σε ισχύ, εάν δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, ίσως να είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνετε αναδιαπραγμάτευση των όρων τους. Εάν έχετε δανείσει χρήματα, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να διεκδικήσετε την αποπληρωμή τους, αλλά και να εξοφλήσετε οφειλές σας σε εφορία και ταμεία. Για όσους έχουν σκοπό να κάνουν επενδύσεις ή να ξεκινήσουν κάποια νέα επαγγελματικά βήματα, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν δυσκολίες χρηματοδότησης. Η ηλιακή έκλειψη στις 2/7 αλλά και η σεληνιακή στις 17/7 ενεργοποιούν τους οίκους του ωροσκοπίου σας που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας, γεγονός που προϊδεάζει για κάθε είδους απρόοπτα που έχουν σχέση με χρήματα και κεφάλαια. Αλλά μπορεί να σας ανοίξουν και νέες πόρτες σε πηγές χρηματοδότησης που δεν είχατε σκεφτεί μέχρι στιγμής, ενώ για τους όσους από σας έχετε υπαλληλική σχέση, να δείτε ξαφνικά το εισόδημα σας να αυξάνονται. Η δυναμική των εκλείψεων θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά και να διαγνώσετε τα λάθη στη διαχείριση των οικονομικών σας, ώστε να αλλάξετε συμπεριφορά ή συνήθειες. Παρόλα αυτά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να πιέσετε εσείς για αύξηση το αφεντικό σας, γιατί μπορεί να σας δείξει την πόρτα εξόδου… Μεταξύ 10 και 13 του μήνα να είστε προετοιμασμένοι για εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην διανοηθείτε να παραιτηθείτε, όσο άσχημη και αν είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Οι αστρολογικές όψεις του μήνα συνιστούν και σας οδηγούν, είτε το θέλετε είτε όχι, στο να αξιολογήσετε εκ νεόυ στις απόψεις σας για τον γάμο, την συμβίωση, τον έρωτα και τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται οποιαδήποτε συναισθηματική σχέση. Ο Ερμής που είναι ο κυβερνήτης του οίκου σας, σχετικού με τις συναισθηματικές σχέσεις και τον γάμο, είναι ανάδρομος μεταξύ 8 και 19 του μήνα στον 9ο οίκο σας, και μετά μέχρι τις 1 Αυγούστου στον 8ο οίκο σας. Αυτό το πέρασμα θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε ζητήματα αρχών και αξιών με το ταίρι σας, να φέρει αποξένωση μεταξύ των συντρόφων, ακόμη και μια ακύρωση ενός ταξιδιού ή των διακοπών λόγω του άσχημου κλίματος που θα επικρατεί. Ζητήματα πίστης, αμοιβαίας εμπιστοσύνης, κτητικότητας, ελέγχου και χειραγώγησης αναφύονται μετά τις 19 Ιουλίου, που θα οδηγήσει τη σχέση στα άκρα, με έντονα συναισθήματα, ιδίως από την πλευρά του συντρόφου σας. Θα πρέπει να δείξετε έμπρακτα ότι είστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στη σχέση και να δουλέψετε από κοινού με τον σύντροφό σας για να βρείτε την χρυσή τομή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα είστε ρομαντικοί μέσα στο μήνα αυτό, αλλά και ιδεαλιστές σε ζητήματα έρωτα και αγάπης. Θα σας ελκύσουν περισσότερο άτομα υψηλής μόρφωσης και διανόησης, άτομα με έντονη δημιουργικότητα ή με διαφορετική κουλτούρα από σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να σας προσελκύσει ένα άτομο που θα είναι από άλλη χώρα. Εάν αναζητάτε την αγάπη και μια καινούργια σχέση, η ακατάσχετη πολυλογία σας και η περιαυτολόγηση θα αποδειχτεί αυτό το μήνα η αχίλλειος πτέρνα σας.

Σημαντικοί αριθμοί

 

2, 9, 11

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

2, 6, 9, 13, 25

 

Συμβουλή

 

Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη γνωριμία ενός ατόμου με μεγάλη επιρροή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής σας εξόδου. Η επαφή μαζί του μπορεί να σας ανοίξει νέες επαγγελματικές πόρτες και να σας βοηθήσει να κάνετε μια αλλαγή πορείας στην καριέρα σας. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά για να τα καταφέρετε, αλλά θα τα καταφέρετε στο τέλος, και αυτό έχει σημασία.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…