ΤΟΞΟΤΗΣ– ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ- ΚΑΡΙΕΡΑ

Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό τον μήνα αυτό δεν ευνοεί επαγγελματικές ανοίγματα! Αποφύγετε να δανείσετε και να δανειστείτε χρήματα τα δύο πρώτα δεκαήμερα. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν για να μπορέσετε να είσαστε πιο δημιουργικοί και πιο παραγωγικοί, αφού βρίσκετε σε μια φάση που θέλετε σταθερότητα και ασφάλεια σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε συνεργασίες με συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις μεταξύ σας. Ακούστε την γνώμη τους, αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει, αν δεν θέλετε να σας εκνευρίζουν με το να επεμβαίνουν στο έργο σας.

Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για συζητήσεις και επαφές, για το πώς θα αυξήσετε το εισόδημα σας. Θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας, αλλά θα πρέπει να χειριστείτε με σύνεση τα χρήματα που θα σας έρθουν και να αποφύγετε τις περιττές σπατάλες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Περίεργες διαφωνίες ίσως καταγραφούν με το ταίρι σας αυτό τον μήνα, καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 19/8, έχουμε όμως και μερική ηλιακή έκλειψη στις 11/8. Το περίπλοκο πλανητικό σκηνικό φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στους χειρισμούς σας! Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μια σοβαρή και σταθερή σχέση, ο σύντροφος σας θα εκφράσει τα παράπονα του, γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Προσπαθήστε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να καλύψετε την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Εσείς που είσαστε μόνοι, προσέξτε μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και πληγωθείτε αργότερα. Η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από τα μέσα του μήνα και μετά. Θα γνωρίσει καινούργιους ανθρώπους που θα σας ανανεώσουν, με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα πιο ουσιαστικό και πιο σταθερό.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…