ΤΟΞΟΤΗΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22/4 έως και 28/4/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Ο Ερμής  κυβερνήτης των επαγγελματικών από τον 5ο οίκο ευνοεί τον επαγγελματικό τομέα ! Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, εξοικονομήστε χρόνο και να φτιάξτε ένα καλό υπόβαθρο, πάνω στο οποίο θα στηριχτείτε για να φτιάξετε αυτά που θέλετε, υλοποιώντας τα όνειρα σας. Είναι καλή περίοδος για να συνεχίσετε στο υπάρχον κλίμα  στη δουλειά σας, παρά να αλλάξετε τώρα χώρο εργασίας και φροντίστε μαζί με τους συνεργάτες σας να βρείτε τρόπους να γίνετε πιο παραγωγικοί και να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Όσο αφορά τον οικονομικό τομέα, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε.

Η αντίθεση της Σελήνης σε συνδυασμό με το τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα 27.4 στο ωροσκόπιο σας προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν για τον ερωτικό σας τομέα ότι, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν με το ταίρι σας και θα πλησιάσετε περισσότερο ο ένας τον άλλον. Οι singles θα επιζητήσετε απεγνωσμένα την τέλεια αρμονία στη προσωπική σας ζωή και θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά και για αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί θα πρέπει να δείτε αν το άτομο που θα σας γοητεύσει έχει ίδιες πεποιθήσεις με σας, γιατί δεν πρέπει να κάνετε ξανά τα ίδια λάθη με τον Δία και τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία .

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του γάμου και των συνεργασιών, των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …