Τοξότης – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Ευνοϊκή μέρα η σημερινή. Νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν θα τελειώσουν, ενώ οι κατάλληλες κινήσεις θα αυξάνουν τα έσοδα σας. Μια νέα γνωριμία έρχεται.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Καθαρά ερωτική μέρα η σημερινή! Το πλανητικό σκηνικό συμβάλει στην σταθεροποίηση των δεσμών και στην εξέλιξη των νέων γνωριμιών. Επαγγελματικά προβλέπονται παρεξηγήσεις από τις αντιδράσεις των άλλων.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλά απρόοπτα μπορούν να συμβούν. Παρόλα αυτά σήμερα διασκεδάστε, αλλά προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά…

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπίας. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτη ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε συγκρούσεις και αντιδράσεις.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σας πιέζει να ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας. Από την άλλη όμως το τοπίο ξαφνικά αρχίζει και γίνετε τόσο ερωτικό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Ερωτικό συναπάντημα στο εργασιακό σας χώρο.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Να προσέχετε την υγεία σας σήμερα και να αποφύγετε ενέργειες μυστικές που θα σας εκθέσουν αργότερα. Η μέρα είναι, επικίνδυνη για όσους από εσάς είστε νευρικοί και ανεξέλεγκτοι.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Η μέρα μοιάζει με τη χθεσινή. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται  προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα. Για τους ερωτευμένους η μέρα είναι ενδιαφέρουσα για συζητήσεις.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική τόσο στον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Ασχοληθείτε κατά κύριο λόγο με την εργασία και τα οικονομικά σας. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες επικρατεί ένταση, που μπορεί να φέρει και μια άδοξη κατάληξη. Χαμηλώστε τους τόνους.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα! Αν και αρχή της εβδομάδας, κάτι θα οργανώσετε για το βραδάκι… Για τους ερωτευμένους η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μπορεί κάποιος με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα να κάνει μια προσπάθεια συμφιλίωσης σήμερα. Η μέρα είναι περίεργη και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μια νέα γνωριμία θα εξελιχτεί με τον καιρό σε μοιραία σχέση. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε πράγματα από το παρελθόν.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Σήμερα είναι πιθανό να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις σε αισθηματικά ζητήματα  και το πιθανότερο είναι να δυσαρεστηθείτε με την συμπεριφορά και τις απόψεις του συντρόφου σας.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα σας στεναχωρούν ακόμη, θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η Σελήνη ευνοεί νέα ξεκινήματα και προώθηση των στόχων σας σήμερα. Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Η συμπεριφορά σας σήμερα θα χαρακτηρίζεται από μια μικρή έπαρση, και  ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μην επιβάλετε τις απόψεις σας! Η ένταση και η νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και προσεκτικοί, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας κάνει να ασχοληθείτε με θέματα κληρονομικά που σας απασχολούν από το παρελθόν και ενδεχόμενος να προκύψουν οικονομικές και φορολογικές υποθέσεις.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Ρίξτε βάρος στις προσπάθειες σας να προωθήσετε τα καινούρια σας επαγγελματικά σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις! Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα μελλοντικά.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αργά το βράδυ προσπαθήστε να μη δυσαρεστήσετε κάποιον από τους συγγενείς σας. Μην παρανοείτε και εκφράσετε με ήπιο τρόπο τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μέρα θετική, διότι αντανακλάτε ερωτισμό, εκπέμπετε θετικότητα και είστε ιδιαίτερα προσιτοί στο αντίθετο φύλλο… Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν.

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας Εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι στις απαιτήσεις της ημέρας

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα κάνουν τη μέρα αρκετά εκκριτική. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα οξύνουν το κλίμα, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Οι πλανήτες θα φέρουν οικογενειακά προβλήματα, ίσως όμως και κληρονομικά ξεκαθαρίσματα. Οι λογομαχίες θα αποβούν εις βάρος σας, αν γίνετε προκλητικοί.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ναρκοπέδιο θυμίζει η σημερινή μέρα και θα πρέπει να προσέχετε κάθε σας κίνηση. Σε στιγμές που αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε άλλο, αποστασιοποιηθείτε για λίγο από το πρόβλημα για να δείτε πιο καθαρά μπροστά σας.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλείας.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα πέσουν στην αντίληψη σας δυσμενή σχόλια των γύρω σας που σας αφορούν και θα σας αποσυντονίσουν. Μην δίνετε σημασία και ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…