Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2020

Τετάρτη 1.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Αρκετή δράση και κινητικότητα θα έχει το πλανητικό σκηνικό. Τα συναισθήματα σας Εναλλάσσονται, το ένα με το άλλο. Εσείς θα πρέπει να είστε ευπροσάρμοστοι στις απαιτήσεις της ημέρας

Πέμπτη 2.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Η πίεση της προηγούμενης, σε συνδυασμό με τα παράπονα του συντρόφου σας, που νιώθει παραμελημένος, σας δημιουργούν έντονη πίεση.

Παρασκευή 3.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι αδέσμευτο!

Σαββάτο 4.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε γέμιση)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε μύγα στο σπαθί σας και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Κυριακή 5.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Τέλεια μέρα η σημερινή για να επιβάλλετε την προσωπικότητα σας. Άνετα  θα μπορέσετε να κερδίσετε το στοίχημα στην δουλειά αλλά και στο περιβάλλον που κινήστε.
Δευτέρα 6.4.2020 (Σελήνη στην Παρθένο  – σε γέμιση)

Τρυφερά ερωτικά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Τρίτη 7.4.2020 (Σελήνη στον Ζυγό  – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας γεμίζει με ανυπομονησία, καθώς σκέφτεστε συνέχεια τις προσωπικές σας επιθυμίες και λιγότερο την δουλειά σας.

Τετάρτη 8.4.2020 (Πανσέληνος στον Ζυγό)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε διαρκώς  το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Πέμπτη 9.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να οδηγήσει εκεί που το σύμπαν θέλει να βρεθείτε!

Παρασκευή 10.4.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό  – σε χάση)

Τα αστέρια σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα! Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

Σαββάτο 11.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Μια γοητευτική ύπαρξη μπαίνει στην ζωή σας μέσα από τον περιβάλλοντα χώρο σας και αν καταφέρει να σας προσεγγίσει, η εξέλιξη θα είναι ερωτική!

Κυριακή 12.4.2020 (Σελήνη στον Τοξότη  – σε χάση)

Κάποια λόγια που προέρχονται από άτομα της οικογενείας σας μπορεί να σας πικράνουν. Αποφύγετε την ανάμιξη τρίτων στη σχέση σας.

Δευτέρα 13.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που ιεραρχικά βρίσκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.
Τρίτη 14.4.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω  – σε χάση)

Τα αστέρια  φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Τετάρτη 15.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Πέμπτη 16.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε αργότερα.
Παρασκευή 17.4.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε με διπλωματία.

Σαββάτο 18.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Κυριακή 19.4.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα, ώστε να μην αφήνετε εκκρεμότητες να μαζεύονται! Στον οικονομικό τομέα δεν θα έβλαπτε λίγο πιο σφιχτή διαχείριση…

Δευτέρα 20.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)                                                

Ένα οικονομικό η περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα σήμερα. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και μη δανείζετε χρήματα.
Τρίτη 21.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, ενημερωθείτε διεξοδικά και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν αργότερα μοιραίες.

Τετάρτη 22.4.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση που εξάπτει τα συναισθήματα και βγάζετε μια δεσποτική και εριστική συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας…

Πέμπτη 23.4.2020 (Νέα Σελήνη στον Ταύρο)

Μπορεί κάποιοι, με τους οποίους είχατε αντιθέσεις τελευταία, να κάνουν μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και κινηθείτε ανάλογα.
Παρασκευή 24.4.2020 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Σαββάτο 25.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

(Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω – ανάδρομος μέχρι 4.10.2020)

Τα άστρα θα σας φέρουν έμπνευση και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα, που όμως οφείλονται κυρίως στη δική σας συμπεριφορά.

Κυριακή 26.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Αν δεν αισθάνεστε σε φόρμα, μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια κατά τη διάρκεια της μέρας. Η συμπεριφορά σας είναι ακραία και θα προκληθούν αντιδράσεις από το ταίρι σας…

Δευτέρα 27.4.2020 (Σελήνη στους Διδύμους  – σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε καλύτερα. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν κάποιες καλές ενδείξεις, αλλά…

Τρίτη 28.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας! Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι…
Τετάρτη 29.4.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο  – σε γέμιση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να ταχτοποιήσετε με λίγο καλύτερη οργάνωση αρκετά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Πέμπτη 30.4.2020 (Σελήνη στον Λέοντα  – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν δυσκολίες στις σχέσεις σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Και με δεδομένο ότι πολλά από τα παρόντα προβλήματα τα προκαλέσατε με την συμπεριφορά σας, θα είναι λίγο δύσκολο να τα φέρετε εκεί που τα θέλετε….

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…