Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Αυγούστου 2020

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μην ονειροβατείτε και προσπάθησε να καταλάβετε τις απόψεις των γύρω σας, χωρίς να το παίζεται έξυπνοι. Μην θέλετε να ξεχωρίσετε, γιατί  θα έχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα σαν μέλος μιας ομάδας. Καθώς οι επιλογές σας γίνονται όλο και πιο επαναστατικές χρειάζεται προσοχή, γιατί ο αέρας της ελευθερίας μπορεί να είναι μεθυστικός και να χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ακεραιότητά σας σήμερα, θα πρέπει να παραμείνετε επικεντρωμένοι στο έργο σας και πιστοί στα ιδεώδη σας. Μην ενδίδετε σε κάθε νέα πειρασμό. Η λογική σε συνδυασμό με τη διαίσθηση εγγυώνται για το ζώδιο σας την απόλυτη επιτυχία! Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα οξυδερκείς και ευαίσθητοι.

 

Δευτέρα 03.08.2020 (Πανσέληνος στον Υδροχόο)

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για ενδεχόμενες εξαγορές αλλά και για διάφορες οικονομικές συναλλαγές. Εάν αισθάνεστε κάπως περιορισμένοι ή εάν τα πράγματα που θέλετε είναι ανέφικτα, μην εκνευρίζεστε. Τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Απολαύστε τη στιγμή και μάθετε να βρίσκετε τη θετική διάσταση σε οποιαδήποτε απροσδόκητη τροπή των γεγονότων…

 

Τρίτη 04.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Θα είστε πιο συναισθηματικοί σήμερα! Κατά το πρώτο μισό της ημέρας θα είστε επίσης πιο ευγενικοί από ότι συνήθως. Αυτό θα ισχύει όχι μόνο για το στενό κοινωνικό σας κύκλο, αλλά και για τους συνεργάτες σας. Μπορεί να υπάρξει αφηρημάδα και μικρές απρόσμενες περιπέτειες για σας, ενώ θα βρίσκεστε στο δρόμο. Τα γεγονότα που μπορεί να σας συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού μπορεί να αποδειχθούν περίεργα και ίσως δυσάρεστα…

 

Τετάρτη 05.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με ένα επείγον ταξίδι ή μια πιεστική δουλειά που δεν προβλεπόταν. Να είστε θαρραλέοι, τολμηροί και δημιουργικά επινοητικοί! Η σκέψη και μόνη χωρίς την αναγκαία δράση δεν ωφελεί!!! Όσο νωρίτερα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα, τόσο περισσότερα θα πετύχετε. Οι ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται είναι αρκετά εντυπωσιακές!

 

Πέμπτη 06.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Μετά βίας επικοινωνείτε με το περιβάλλον σας σήμερα! Κάτι έχει κολλήσει στο μυαλό σας και σας ενοχλεί με αποτέλεσμα να σας αποσυντονίζει τελείως. Το μόνο που σας χρειάζεται είναι μια καλή συμβουλή από κάποιον που αγαπάτε αληθινά. Τα πράγματα στο σπίτι μπορεί να σας δημιουργούν ανησυχίες ή να υπάρχει μια ψυχρότητα με το ταίρι σας.

 

Παρασκευή 07.08.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Το πρωί και νωρίς το απόγευμα θα είναι ευνοϊκά για μια χαλαρή διάθεση, με ονειροπόλα  και παιχνιδιάρικη φαντασία. Δώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας, για να επιτρέψετε στο σώμα σας και το μυαλό σας να ξεκουραστεί. Αν θέλετε διατηρήσετε τη θετική σας ενέργεια όλη την ημέρα, θα πρέπει να καταφύγετε στις πρακτικές που πάντα χρησιμοποιείτε για τη διατήρηση της ηρεμίας σας.

Σάββατο 08.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θα ήταν ευεργετικό για τους Τοξότες να  σας υπενθυμίσει κάποιος τους κανόνες και τις ηθικές παραμέτρους που σας έχουν γαλουχήσει από την παιδική ηλικία. Θα πρέπει να επιμείνουμε στις αρχές σας και να μην κάνετε πράγματα που θα τα μετανιώσετε. Το απόγευμα σίγουρα δεν προορίζεται για τυχόν νέες σημαντικές επιχειρήσεις. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν μικρό αποτέλεσμα!

Κυριακή 09.08.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Η αυστηρή προσήλωση σας σε αρχές και αξίες δεν θα είναι πολύ αποτελεσματική  σήμερα. Μερικά από τα παλιά σας σχέδιά σας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία για υλοποίηση. Η σημερινή μέρα σας δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία και καλή τύχη σε σύγκριση με προηγούμενες μέρες.

Δευτέρα 10.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Η μέρα είναι κατάλληλη για μια πνευματική εργασία σε σχετική απομόνωση. Είναι επίσης ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για την εργασία ήσσονος σημασίας που σχετίζονται με το σπίτι, την καριέρα, την υγεία, κλπ Εάν είστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα και αισθάνεστε πεσμένοι, μια βόλτα ή ένα σύντομο ταξίδι με ένα καλό σύντροφο θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη θεραπεία.

  

Τρίτη 11.08.2020 (Σελήνης τον Ταύρο – σε χάση)

Η μέρα είναι κατάλληλη για μια πνευματική εργασία σε σχετική απομόνωση. Είναι επίσης ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα για την εργασία ήσσονος σημασίας που σχετίζονται με το σπίτι, την καριέρα, την υγεία, κλπ Εάν είστε κουρασμένοι από την καθημερινότητα και αισθάνεστε πεσμένοι, μια βόλτα ή ένα σύντομο ταξίδι με ένα καλό σύντροφο θα αποδειχθεί ότι είναι η καλύτερη θεραπεία.

 

Τετάρτη 12.08.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Σήμερα θα αναπτύξει πιθανότατα νέα σχέδια. Οι προσωπικές στρατηγικές πρέπει να έχουν σχηματιστεί πλήρως στο μυαλό σας, πριν από την δράση. Μια επιχειρηματική πλευρά των έργων σας μπορεί όμως να αντιμετωπίζει προβλήματα. Μην ξεκινήσετε οποιαδήποτε καινούργια σχέδια μάρκετινγκ σήμερα.

 

Πέμπτη 13.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα, ότι τα πράγματα δεν μπορούν να ακολουθήσουν το σχεδιασμό και ότι το πραγματικό αποτέλεσμα μπορεί να αποδειχθεί πως δεν είναι αυτό που αρχικά ελπίζατε. Εκτονώστε την ένταση που έχετε με μερικές δουλειές του σπιτιού, όπως το καθάρισμα.  Μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη σωστή ψυχική ισορροπία που έχετε ανάγκη…

Παρασκευή 14.08.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Είναι μια καλή ημέρα για ήσσονος σημασίας αγορές, ευχάριστες συνομιλίες, για μικρά ταξίδια ή αποδράσεις και περιπάτους. Αδράξτε την ευκαιρία και απολαύστε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους. Μια αλληλεπίδραση με κατοικίδια ζώα μπορεί να σας φέρει χαρά και να έχουν μια θεραπευτική επίδραση στην υγεία σας.

 

Σάββατο 15.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

(Ουρανός ανάδρομος στον Ταύρο – Ανάδρομος μέχρι τις 14.01.2021)

Μη χάνετε την ευκαιρία να διδαχτείτε κάτι νέο! Για να καταλάβουμε τις αρετές κάποιου ατόμου, δεν πρέπει να προβάλετε τις δικές σας απόψεις και τους κανόνες επάνω του. Αφήστε το ελεύθερο να εκφραστεί! Το πρώτο μισό της μέρας θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις για να μην εκτεθείτε.

 

Κυριακή 16.08.2020 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας μπορείτε να θέσετε χωρίς να το περιμένετε τα θεμέλια για  το μέλλον σας. Εξετάστε χωρίς προκαταλήψεις την προοπτική ενός συνεταιρισμού με κάποιον που σας ενδιαφέρει.  Προσπαθήστε  να εισαγάγει κάποια αντισυμβατικά ή νεωτεριστικά στοιχεία στην καθημερινή σας εργασία, γιατί έχετε γίνει πολύ προβλέψιμοι και η δουλειά σας στερείται έμπνευσης. Ίσως θα έπρεπε να συνεργαστεί με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσάς!

 

Δευτέρα 17.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Κάποιοι αφελείς άνθρωποι μπορούν να σας ενοχλήσουν σήμερα και να σας βγάλουν εκτός εαυτού με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο και αντίθεση με τον Άρη  Δεν θα το κάνουν όμως επίτηδες, γι αυτό προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Άλλωστε δεν μπορούν να σας βλάψουν. Το απόγευμα σας ευνοεί, γιατί μπορείτε να ξεδιπλώσετε τις διπλωματικές σας ικανότητες και να φέρετε το «παιχνίδι» στα μέτρα σας, ότι και αν διαδραματίζεται στην ζωή σας!

 

Τρίτη 18.08.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το οικονομικό όφελος από μια συνεργασία θα μπορούσε να είναι σημαντικό, εάν καταφέρετε να αποφύγετε κάποιες παγίδες! Οι καταστάσεις πολλές φορές δεν είναι όπως φαίνονται…  Να είστε επίσης προσεκτικοί στις αγορές σας ή στις επιλογές σας στο διαδίκτυο! Υπάρχουν παγίδες παντού και δεν θα χαρείτε ιδιαιτέρα εάν σας παραπλανήσουν.

 

Τετάρτη 19.08.2020 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

 Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στις επαφές σας με ανθρώπους από μακριά ή και εμπόδια στη μετακίνησης σας σε άλλες πόλεις ή χώρες. Πέραν αυτού, η σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες εξομαλύνονται και σας δίνουν ένα αίσθημα ικανοποίησης. Τις βραδινές ώρες απολαύστε την χαλάρωση με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Πέμπτη 20.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η μέρα θα είναι επιτυχής εάν μπορέσετε να επιβληθείτε στις αρνητικές σκέψεις και στον πεσιμισμό σας . Μην στέκεστε στις αποτυχίες και τα λάθη που κάνατε. Όσο γρηγορότερα απαλλαγείτε από τα αρνητικά φορτία, τόσο το καλύτερο για σας.  Εκεί που πρέπει να εστιάσετε είναι στο να διεκπεραιώνετε τα καθήκοντά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε πρόκειται για επαγγελματικά θέματα, είτε για προσωπικά.

 

Παρασκευή 21.08.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε γέμιση)

Η ανάγκη σας για αρμονία και την ηρεμία γίνεται όλο και ισχυρότερη! Φροντίστε τον εαυτό σας με το να ενδώσετε σε ένοχες απολαύσεις… Όταν πειραματίζεται με την εμφάνισή σας, να είστε βέβαιοι ότι συμβουλεύεστε άτομα που έχουν επίγνωση και επαφή με την πραγματικότητα…

 

Σάββατο 22.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η διαίσθησή σας και η καλή γνώση του αληθινού χαρακτήρα ενός δικού σας ατόμου, φιλικού ή συγγενικού προσώπου, μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τους λόγους μιας αρχικά περίεργης συμπεριφοράς. Αλλά θα είναι πρακτικά αδύνατο να κατανοήσετε κάποια πράγματα σε βάθος. Εάν ένας φίλος, ένας συνεργάτης, ή το ταίρι σας αποφασίσει ξαφνικά να κάνει ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής, μην του το βγάλετε από τη μύτη, γιατί το έχει απόλυτη ανάγκη.

Κυριακή 23.08.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Είναι μια μέρα ιδανική για επαφές και επέκταση των δραστηριοτήτων σας! Την ίδια στιγμή, οι προσδοκίες σας μπορεί να αποδειχθεί κάπως υπέρμετρες. Μπορεί να αντιμετωπίσετε επίσης έλλειψη ειλικρίνειας, όταν πρόκειται για τις οικονομικές σας υποθέσεις… Αφιερώστε ωστόσο λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.  Κοινωνικοποίηση με τους φίλους σας θα είναι επωφελής!

 

Δευτέρα 24.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η αρχή της ημέρας μπορεί να σας φέρει προσωπική ή επαγγελματική προβλήματα! Τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε ίσως αφορούν ένα δύσκολο έργο που έχετε επωμισθεί, στο οποίο θα πρέπει να πάρετε επώδυνες αποφάσεις. Δεν είναι όμως μάγοι, ούτε και υπεράνθρωποι για να τακτοποιείτε τα πράγματα κατά το δοκούν.

Τρίτη 25.08.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μπορείτε να απολαύσετε την κοινωνική αλληλεπίδραση όλη την ημέρα! Και θα έχετε απίστευτα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, καθώς θα είστε πάντα σε θέση να «συνδεθείτε» με τον συνομιλητή σας! Η ειρηνική συνύπαρξη μπορεί να σας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε…

 

Τετάρτη 26.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Να ακούτε την εσωτερική φωνή σας πιο συχνά! Είστε κατ εξοχήν μεταφυσικό ζώδιο και θα πρέπει να εμπιστεύεστε τον ανώτερο σας εαυτό. Θα μπορέσετε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσετε το σύντροφό σας ή μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.  Θα πρέπει να αποφύγετε όλα όσα σας εμποδίζουν από το να απολαμβάνετε τη ζωή από το μεσημέρι και μετά.

 

Πέμπτη 27.08.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Βάλτε το «εγώ» σας κατά μέρος και αρχίστε να ακούτε τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη ισορροπία του πράγματος. Αν αντιμετωπίζετε ένα δύσκολο πρόβλημα, δεν θα πρέπει να φοβόμαστε μια αντισυμβατικό προσέγγιση. Προσπαθήστε ωστόσο να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε σήμερα! Αποστασιοποιηθείτε από τις ανησυχίες σας με ένα μικρό χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Παρασκευή 28.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Η ζωή θα σας προστατεύσει από τις σκληρές αποτυχίες και τις πικρές απώλειες. Ωστόσο, δεν θα πρέπει μόνο να βασίζεστε στην ελπίδα για καλή τύχη. Διατηρήστε την κοινή λογική και την αίσθηση της μετριοπάθειας! Η δρομολόγηση έργων που σχετίζονται με μια μακροχρόνια συνεργασία δεν θα αποδώσει προς το παρόν τα αναμενόμενα.

 

Σάββατο 29.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Οι φιλοδοξίες σας, οι ορέξεις και οι απαιτήσεις σας γίνονται πιο εμφανείς σήμερα! Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να υλοποιήσετε ένα σχέδιο σας, αλλά κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί  μόνο μέσα από σκληρή δουλειά. Ένας αντισυμβατικός τρόπο διαχείρισης των υποθέσεων σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ αποτελεσματικός σήμερα!

 

Κυριακή 30.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Έφτασε η στιγμή της επιτυχίας για τις δημιουργικές προσπάθειές σας. Εάν η επιτυχία δεν μεταφραστεί σε υλικά αγαθά, τουλάχιστον θα σας δώσει συναισθηματική και ηθική ικανοποίηση. Αν το επιτευχθέν αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εσάς, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το παγιώσετε.  Το μόνο που απαιτείται από εσάς σήμερα είναι να είστε ευγνώμονες για τη ζωή.

 

Δευτέρα 31.08.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Χρειάζεστε κάτι νέο και συναρπαστικό στη ζωή σας!  Ίσως να θελήσετε να αλλάξετε επάγγελμα ή αν κάνετε κάποιες αλλαγές στο νοικοκυριού σας. Μπορείτε επίσης να αισθάνονται την ανάγκη να ανανεώσετε την εξωτερική σας εικόνα. Μην καταφύγετε όμως σε υπερβολές! Πολύ λίγα μπορούν να εμποδίσουν την πρόοδό σας και αυτά είναι κυρίως τα λάθη και οι υπερβολές σας.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Παρασκευή 01.03.2024 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση) Εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή…