Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα σας φέρουν αρκετά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν εμπόδια στο χώρο εργασίας σας. Μην συνάπτετε ερωτικές σχέσεις με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα ευνοούν ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες με ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό. Υπάρχουν επίσης πιθανότητες να αναπτύξετε μια ερωτική σχέση με πρόσωπο που βρίσκεται μακριά.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Με το σημερινό πλανητικό σκηνικό στο ζώδιο σας, κάποια καλά νέα στον εργασιακό σας χώρο θα σας χαροποιήσουν. Νέα γνωριμία στα αισθηματικά εγγυάται για τους αδέσμευτους μια ενδιαφέρουσα περίοδο.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε, έχοντας όμως παράλληλα επίγνωση των πράξεων σας.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κάποια μικρά εμπόδια σήμερα θα σας εκνευρίσουν. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα καθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό σας ωθεί σε εσωστρέφεια και ενδοσκόπηση του παρελθόντος. Τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν φαίνεται να σας στοιχειώνουν ακόμη και τώρα… Προσοχή μόνο, μην απομονωθείτε και απομακρυνθείτε από το ταίρι σας.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Να είστε αντικειμενικοί και να αναλάβετε τις οικονομικές ευθύνες που σας αναλογούν κατά περίπτωση. Ξεκαθαρίστε παλιές νομικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν και αποτελούν συνεχή πηγή άγχους και ανασφάλειας.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς, σας δημιουργεί την τάση να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στη σχέση σας τις προηγούμενες μέρες,

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ψυχολογική αναστάτωση σας φέρνει η σημερινή μέρα. Δε θα ξέρετε τι σας φταίει και υπάρχει κίνδυνος να την «πληρώσουν» δικοί σας άνθρωποι που σας αγαπάνε.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Ο τρόπος σας σήμερα θα έχει μια μικρή έπαρση, και ίσως αυτό ενοχλήσει τους συναδέλφους σας ή φέρει μικρά εμπόδια στις επαγγελματικές συναναστροφές σας. Στο χέρι σας είναι να είστε πιο διπλωμάτες…

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες, γιατί θα το μετανιώσετε. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας όταν δεν ξέρετε τι σας φταίει. Ο εκνευρισμός σας δεν έχει όρια, το ίδιο όμως και ο εγωκεντρικός σας χαρακτήρτας.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Τα επαγγελματικά σας, σας δυσκολεύουν, όμως εσείς ξέρετε πώς να κερδίζετε τους άλλους. Εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα, πιστέψτε στον εαυτό σας και σύντομα θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται.

Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στη λεπτομέρεια αλλά δείτε και τη θέση του άλλου.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε το σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική είναι η μέρα και ευνοεί την επαναπροσέγγιση με το ταίρι σας. Ευνοούνται οι σχέσεις και για τους ελεύθερους, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τη συμπεριφορά και τα συναισθήματα των άλλων. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις για το μέλλον. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας!!!

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον που μπορεί να ξεκινήσει μια καινούργια συναισθηματική περιπέτεια. Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά από την αρχή. Να λέτε λίγα και να ακούτε πολλά, μέχρι να τον ψυχολογήσετε.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Θα νιώσετε συναισθηματικά αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας, ενώ θα ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό θα οδηγήσει τη σχέση σας σε αδιέξοδο.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ευχάριστες στιγμές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον, επαγγελματικά ή οικονομικά.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Σήμερα θα νιώσετε ότι το έτερον ήμισυ σας εξουσιάζει! Αν οξύνετε τα πράγματα θα έρθετε σε αντιπαραθέσεις. Γιατί επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται το μυαλό σας…

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Τον έχετε παραμελήσει τελευταία, και ξέρετε ότι έχει δίκιο, αλλά δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ούτε στον εαυτό σας.
Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Δεν ευνοούνται αποφάσεις για αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον αυτή τη χρονική περίοδο. Προσοχή στα περιττά έξοδα, καθώς θα έχετε την τάση να ξεφύγετε στις δαπάνες σας. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μη βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας και προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας, όπως και οι απόψεις σας θα δεχτούν κριτική. Γι αυτό θα πρέπει να είστε πολύ πιο προσεκτικοί, αποφεύγοντας τις προβοκάτσιες…

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μη γίνεστε πεισματάρηδες σήμερα. Κάποιοι από τους φίλους σας θα έχουν διαφορετικές απόψεις. Προτιμήστε μια ήσυχη και ρομαντική βραδιά παρέα με το σύντροφο σας.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες στην συναισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους σας αγαπούν ότι δεν τους νοιάζεστε.
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Σήμερα θα σας διακατέχει μια πνευματική διαύγεια και θα καταλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα αρέσει και θα σας ανοίξει δρόμους σε ανταλλαγές απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσες συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι και με μια τάση να προσφέρετε. Αφοσιωθείτε στην εργασία σας και μην ξοδεύετε άσκοπα χρήματα.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας γνωριμίες. Η μέρα είναι ιδανική να προωθήσετε τα σχέδια σας. Χαλαρώστε και κάντε πράγματα που θα καλυτερεύσουν την εξωτερική σας εμφάνιση. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες.
Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η υπερβολική βιασύνη θα σας οδηγήσει σε λάθος εκτιμήσεις. Θα νιώσετε κάποιον εκνευρισμό, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα σχετικά με την πορεία σας, τους συναδέλφους ή το σύντροφο σας.

Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η επιθετικότητα σας οφείλεται σε ένταση και νεύρα, από σχέδια που δεν σας βγάνουν όπως ελπίζατε. Μη θέτετε σε κίνδυνο την καριέρα σας. Καταλογίζετε ευθύνες σε ανθρώπους που πραγματικά δε φταίνε.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συνεπείς στα ραντεβού και στις συζητήσεις σας θα πρέπει να είστε σήμερα. Το πλανητικό σύστημα σας γεμίζει με αναστολές και ανασφάλειες στα συναισθηματικά. Αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Πέμπτη 01.02.2024 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση) Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε! Με κάποια αφορ…