Τοξότης – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 01.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ένα ταξίδι ή μια βόλτα θα είναι πολύ πιο ουσιαστική εάν συνοδεύεστε από ένα καλό φίλο. Είναι μια καλή μέρα για να κλείσετε προφορικές συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σε ένα άνετο, ανεπίσημο περιβάλλον.

Τρίτη 02.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας υπόσχεται να είναι ενδιαφέρουσα. Ταυτόχρονα όπως δεν θα στερηθεί προβλημάτων! Στην θεωρεία θα φαίνεται ότι κυμαίνονται σε λογικά και αναμενόμενα πλαίσια, στην πράξη όμως θα υπάρξουν προβλήματα…

Τετάρτη 03.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι σχέσεις σας με τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, τους συγγενείς και τα μέλη του σπιτιού σας δεν μπορεί να θεωρηθούν ως σαφείς και σταθερές σήμερα. Προσπαθήστε να μην είστε περίεργοι, καθώς θα αποφύγετε επώδυνες αντιδράσεις των άλλων. 

Πέμπτη 04.11.2021 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Η διαίσθησή σας θα πρέπει να σας προειδοποιεί ότι είστε στα πρόθυρα σημαντικών αλλαγών! Ίσως όμως το γνωρίζετε ήδη και δεν χρειάζεται καμία αφύπνιση από τη διαίσθησή σας… 

Παρασκευή 05.11.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μπορεί να υπάρξουν ευνοϊκά και ενθαρρυντικά γεγονότα στην προσωπική ζωή σας! Ωστόσο, οι επαγγελματικές συνθήκες που θα επικρατήσουν  μπορεί να σας εμποδίσουν  από το να χαλαρώσετε πλήρως και να απολαύσετε το ειδύλλιο σας. 

Σάββατο 06.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη– σε γέμιση)

Είναι μια θαυμάσια ημέρα, εάν μπορείτε να κάνετε ένα τολμηρό βήμα προς την προσωπική σας ελευθερία. Η ζωή σας δείχνει νέους ορίζοντες, ειδικά σε τομείς όπως η αυτοπραγμάτωση, η δημιουργικότητα και η καινοτομία.

Κυριακή 07.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η μέρα είναι κατάλληλη για δραστηριότητες αναψυχής και φιλικές παρέες. Αν είστε καλλιτέχνες, το πιο πιθανό είναι να εμπνευστείτε στη δουλειά σας και να δημιουργήσετε κάτι αξιόλογο που θα αποσπάσει θετικά σχόλια.

Δευτέρα 08.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Θα ήταν λογικό να αφιερώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας ώρες για να ξεκουραστείτε, στιγμές με χαλαρές δραστηριότητες, ώρες που θα περάσετε με τα παιδιά σας και τους αγαπημένους σας ή κάποιες στιγμές για σας, κάνοντας κάποια δημιουργική εργασία. 

Τρίτη 09.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Σήμερα είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε εργασίες ρουτίνας, αποφεύγοντας την προσποίηση και τον ρομαντισμό. Μια ισορροπημένη διατροφή θα είναι μεγάλης σημασίας για τη διατήρηση της υγείας σας σε καλή κατάσταση. 

Τετάρτη 10.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η μετριοπάθεια και η ακρίβεια είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας. Η αίσθηση καθήκοντος, η αυξημένη ευθύνη, η επιμέλεια και η συνειδητή προσήλωση στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα βρει ανταπόκριση. 

Πέμπτη 11.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι Τοξότες θα πρέπει να προσπαθήσετε να αλλάξετε ριζικά το ύφος επικοινωνίας σας με το ταίρι σας, τους συνομιλητές και τους ανταγωνιστές σας. Σε όλες τις εν εξελίξει συνομιλίες, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και όχι να επιβληθείτε…

Παρασκευή 12.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Απέχετε σήμερα από την υπογραφή συμφωνιών και από νέες  προσφορές ή σοβαρές συνομιλίες. Κάθε συνεργασία που ξεκινάει σήμερα μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλο πονοκέφαλο στο άμεσο μέλλον. 

Σάββατο 13.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη προσωπική σας ζωή! Οι ερωτικές επαφές σας θα είναι γεμάτες συναρπαστικές στιγμές. Όταν πρόκειται για την καριέρα σας, μπορεί να αισθανθείτε μια ξαφνική, έντονη γεύση κινδύνου…

Κυριακή 14.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Δεν είναι ωστόσο καλή η χρονική στιγμή για μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην ζωή σας, ούτε και για νέα ξεκινήματα.

Δευτέρα 15.11.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα, όσο αναφορά συζητήσεις που μπορείτε να κάνετε και ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε. Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς.

Τρίτη 16.11.2021 (Σελήνη στους Κριό – σε γέμιση)

Ερωτικά και τρυφερά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να περάσουν στο επόμενο στάδιο με τη σχέση τους.

Τετάρτη 17.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του. Νεύρα και διαπληκτισμοί δεν οδηγούν πουθενά…

Πέμπτη 18.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, εφόσον πρώτα επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Χρειάζεται μεθοδική δουλειά για να καταφέρετε θετικά αποτελέσματα! Αποφύγετε ωστόσο να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας για λίγες μέρες ακόμη.

Παρασκευή 19.11.2021 (Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο)

Μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με νέες ευθύνες ή μια απροσδόκητη προσφορά εργασίας, που θα σας ευχαριστήσει, προβλέπεται κατά τη σημερινή μέρα! Αποφύγετε ωστόσο για λίγες ακόμη μέρες τνα δεσμευτείτε με υπογραφές.

Σάββατο 20.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Πολλές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με κληρονομικά και φορολογικά θέματα θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση, γιατί θα περιπλέξει τις καταστάσεις.

Κυριακή 21.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Το σημερινό βράδυ σας βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και σε μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σας. Χρειάζεται και λίγη εσωστρέφεια για να ισορροπήσετε!

Δευτέρα 22.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Προσοχή σήμερα, μια και μπορεί να παρερμηνεύσετε πληροφορίες και συζητήσεις και ίσως χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και λογομαχίες, γιατί θα αποπροσανατολιστείτε από την ουσία και θα δημιουργήσετε επιπλέον προβλήματα.

Τρίτη 23.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, μπορεί όμως να υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις.

Τετάρτη 24.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Τα οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν, ίσως παραπάνω απ’ ότι πρέπει. Δεν αντιμετωπίζετε ουσιαστικά ζητήματα οικονομικής φύσεις, για να έχετε τόσο άγχος. Ηρεμήστε λίγο για να νιώσετε καλύτερα. Αφιερώστε λίγο χρόνο στο ταίρι σας.

Πέμπτη 25.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα κατά τη διάρκεια της μέρας. Μεταθέστε την υπογραφή συμβολαίων για λίγο αργότερα  και μη δανείζετε χρήματα, εάν θέλετε να τα ξαναδείτε…

Παρασκευή 26.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή αλλά και την ψυχική σας ισορροπία. Εντάξτε επίσης λίγη άσκηση στην ζωή σας, που θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το καθημερινό άγχος.

Σάββατο 27.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Φροντίστε να θωρακίσετε τον ψυχικό σας κόσμο και μην είστε απαισιόδοξοι. Υπάρχουν οι δυσκολίες στην ζωή, υπάρχουν όμως και τα θετικά της. Σ΄ αυτά επικεντρώστε την προσοχή σας.  Μην χειραγωγείτε επίσης τους γύρω σας, κάτι που το έχετε πολλές φορές για παιχνίδι, γιατί υπάρχει και το κάρμα…

Κυριακή 28.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η μέρα είναι αρκετά θετική και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Μην αφήνετε προοπτικές ανεκμετάλλευτες. Οργανωθείτε στον εργασιακό τομέα και μην ριψοκινδυνεύετε οικονομικά.

Δευτέρα 29.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Όσο πιο πολύ σκέφτεστε τις επιλογές που έχετε στη διάθεση σας, τόσο πιο πολύ μπλέκεστε ανάμεσα στα «θέλω» και στα «πρέπει». Αυτό το διάστημα ωστόσο είναι ιδανικό για ηρεμία και εκεί θα πρέπει να επενδύσετε.

Τρίτη 30.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε για κάτι τέτοιο. Τα λάθη όμως ήρθε η ώρα να πληρωθούν για να αποκατασταθεί η συμπαντική ισορροπία…

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…